Protokolü imzaladik

Emiliaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
533
609
23
Sen bosanmazsin diyenler için guncelliyorum
Bugün imzaladık.Nafakayi Üfe miktarından girmişler.Ufe Tüfe olsun yoksa cekismeliye gideriz deyince mecbur değiştirdiler.
İl dışı iznim dışında çıkaramaz çocuğu demiştim onu bulundugumuz il olarak yazmışlar bense tüm iller için istiyorum dediğimde çocuğu zaten almiycam haftada bir resim atsın yeter demiş.
20 gündür istemeyen onuda istemez zaten ,çocuğu değil düşmanı sanki uçun besin peşinde nafaka için kavga ediyoruz çok agirima gitti.

Umarım kalbinin ekmeğini yer. Bırakın zaten bu nefretle çocuğunuza mı bakacaktı. Çocuğunuzu her emanet ettiğinizde gözünüz arkada kalırdı. Onda vicdan, merhamet hiçbiri kalmamış. Bu süreçte hiç kolay şeyler yaşamadınız destek almanızı tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun... Çocuğunuzu sağlıkla büyütürsünüz inşallah

Keşke adgari yarısı anlaşsaydınız

Sen bosanmazsin diyenler için guncelliyorum
Bugün imzaladık.Nafakayi Üfe miktarından girmişler.Ufe Tüfe olsun yoksa cekismeliye gideriz deyince mecbur değiştirdiler.
İl dışı iznim dışında çıkaramaz çocuğu demiştim onu bulundugumuz il olarak yazmışlar bense tüm iller için istiyorum dediğimde çocuğu zaten almiycam haftada bir resim atsın yeter demiş.
20 gündür istemeyen onuda istemez zaten ,çocuğu değil düşmanı sanki uçun besin peşinde nafaka için kavga ediyoruz çok agirima gitti.
Bizim ülkede ciddi anlamda erkekleri yanlış yetiştiriyorlar. İlk evde baslıyor erkek evladı severek kızı yererek, bu toplumda erkeğin ön planda olması ile devam ediyor. Asalak erkekler oluyor.
Bun yurtdışındayım, kızımın yabancı arkadaşları var. Bosananlar da var haliyle, kesinlikle eşit ilgileniyorlar çocuklarla. Her iki ev de de çocukların odaları giysileri oyuncakları var. İkisini gezseniz hangisinde kalıyorlar daha çok anlamazsınız. Zaten yarı yarıya kalıyorlar. Ve ebeveynler ayrılsa bile bir kaç mahalle uzağa taşınıyor çocuklarla daha iyi vakit geçirmek için.

Bizim ülkede de eşinden bosanınca çocuğundan da bosnıyorlar. Yetmiyor ziyaret günü şu fiyata şu ayakkabıyı aldım falan diye iğrenç seviyesiz muhabbetler ediyorlar. Vallahi yazık günah kadına da çocuklara da. Böyle gelişimini tamamlayamamış erkeklerle dolu ülkede herkese yazık

Umarım kalbinin ekmeğini yer. Bırakın zaten bu nefretle çocuğunuza mı bakacaktı. Çocuğunuzu her emanet ettiğinizde gözünüz arkada kalırdı. Onda vicdan, merhamet hiçbiri kalmamış. Bu süreçte hiç kolay şeyler yaşamadınız destek almanızı tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun... Çocuğunuzu sağlıkla büyütürsünüz inşallah
Küçücük bebek o kadar masum o kadar güzel ki,nasıl sevmezsin birde kendi kanın yabancida değil.
Aynen alsa aklim kalacak kendimi yiyecektim.Alacagi saatler zaten inanılmaz azdı 0 2 yaş ayda iki kere iki saat gibi 7 yaşında ayda bir jalabilir vs onuda zaten almayacağım diye düşünerek kabul etmiş

Back
X