- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 20.998
E kim bilir bir daha ne zaman gorusucez o zaman geç olmaz mi
Benim mottom son ana kadar üzülüp kafaya takmamak. Hep iyi düşünürüm. Baktım işler bombok gidiyor iyi falan olmayacak, o zaman derim ki tüh ya böyle oldu üzüleyim artıkÇok haklısınız umarım işler yolunda gider
Ablacım senin gibi olabilsem yüz yaşıma kadar yaşarım bence Ben daha bi şey olmadan üzülmeye başlayıp oluncada üzülmeye devam eden gillerdenimBenim mottom son ana kadar üzülüp kafaya takmamak. Hep iyi düşünürüm. Baktım işler bombok gidiyor iyi falan olmayacak, o zaman derim ki tüh ya böyle oldu üzüleyim artık
Sonunda üzüleceksem zaten üzülücem, ya üzülmeyeceksem tüm süreci niye kara kara düşünüp geçireyim, ya kötü olursa diye?
Sen içinden geldiği gibi davran. Kafana da takma. Taktik, strateji savaşta olur. İçinden espri mi yapmak geliyor yap. Seni rahatsız eden bir durum mu var söyle. Dürüstlük ve samimiyet insanların birbirini tanıması için gerekiyor. Evlenince zaman geçince zaten kasmaya vaktin olmayacak. Sonra bizim gelin de evlenince değişti oluyor ya da kaynana.
Adımı ayarsız olarak değiştirsem aslında bana baya yakışırBacım görüşme zaten onlar istemediği sürece. Bırak sevgilin ve ailesi organize etsin özel buluşmaları. Yine ayarı kaçırıyorsun yanlış hamle yapma. Sabırlı ol. Yaptığın kaba bir davranıştı ama çaya, kahveye davet ederek arkadaşınla aranı düzeltirsin. Ya el emeği bir şey yolla ya da hiç hamle yapma. Zaten ileride işler ciddileşince sen de ona göre bir çizgide yürürsün. Koşma ama
Değiştir sende kendini, birlikte yaşayalımAblacım senin gibi olabilsem yüz yaşıma kadar yaşarım bence Ben daha bi şey olmadan üzülmeye başlayıp oluncada üzülmeye devam eden gillerdenim
HaklısınızYanlis davraniyosun bukadar hesap kitap yapma daha nisanlisin biraz yakinlik goster onlarinda hakki yani ne kotulugunu gordunki eger bir yanlis gorursen tavrini degistirirsin
Adımı ayarsız olarak değiştirsem aslında bana baya yakışır
Önerim biraz daha kibar olmanız yönünde olacaktırÖnerilerinizi alalım rica ederim