Doğrusu nedir bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E kim bilir bir daha ne zaman gorusucez o zaman geç olmaz mi

Bacım görüşme zaten onlar istemediği sürece. Bırak sevgilin ve ailesi organize etsin özel buluşmaları. Yine ayarı kaçırıyorsun yanlış hamle yapma. Sabırlı ol. Yaptığın kaba bir davranıştı ama çaya, kahveye davet ederek arkadaşınla aranı düzeltirsin. Ya el emeği bir şey yolla ya da hiç hamle yapma. Zaten ileride işler ciddileşince sen de ona göre bir çizgide yürürsün. Koşma ama

Çok haklısınız umarım işler yolunda gider
Benim mottom son ana kadar üzülüp kafaya takmamak. Hep iyi düşünürüm. Baktım işler bombok gidiyor iyi falan olmayacak, o zaman derim ki tüh ya böyle oldu üzüleyim artık
Sonunda üzüleceksem zaten üzülücem, ya üzülmeyeceksem tüm süreci niye kara kara düşünüp geçireyim, ya kötü olursa diye?
Sen içinden geldiği gibi davran. Kafana da takma. Taktik, strateji savaşta olur. İçinden espri mi yapmak geliyor yap. Seni rahatsız eden bir durum mu var söyle. Dürüstlük ve samimiyet insanların birbirini tanıması için gerekiyor. Evlenince zaman geçince zaten kasmaya vaktin olmayacak. Sonra bizim gelin de evlenince değişti oluyor ya da kaynana.

Ablacım senin gibi olabilsem yüz yaşıma kadar yaşarım bence Ben daha bi şey olmadan üzülmeye başlayıp oluncada üzülmeye devam eden gillerdenim

Adımı ayarsız olarak değiştirsem aslında bana baya yakışır

Yanlis davraniyosun bukadar hesap kitap yapma daha nisanlisin biraz yakinlik goster onlarinda hakki yani ne kotulugunu gordunki eger bir yanlis gorursen tavrini degistirirsin

Herkesin fikri ve tavrı kendinedir.. ben çok sicakkanliyimdir baskasindan beklemeden yakınlık gösteririm kim olursa olsun.... bu benim ezik olduğumu göstermez, aksine insanlarin kendi içini göstermelerini saglar... ben boyle anlarim iyiyi kötüyü, kime nasıl davranacağımı... boyle davrandigim icin beni kullanacagini sanan akıllı ahmakları iyi niyetlilerden boylece kolay bi sekilde temizlemis olurum.. siz de biraz yakinlik gösterin ve onlari tartın, o zaman ne kadar samimi olacağınıza karar verirsiniz... ama saygınızı da bozmayin yüzgöz olmayın...

Ama sizin kadına bilenme durumunuzda da çok haklı değildiniz ki hatırladığım kadarıyla. Gereksiz yere pek çok hediye alıp karşılık bekliyordunuz.
Kendi kendinize bilendiniz şimdi de biraz saygısızlık yapıyorsunuz açıkçası. Evlilik iki kişilik değil malesef. Yarın bir gün evlenirseniz en azından kibarlıginizla taninin.

Merhaba naçizane bir kaç tavsiye vermek isterim 3 yıllık flört +3 yıldırda evli bir kardeşin olarak :) Öncelikle olmuş bitmiş bunu unut , hepimiz insanız. Daha sonra sırf Kv Kp diye insanlara önyargılı davranma , zamanla tanıyıp ona göre bir yol haritası çizersin. Ve en önemlisi de kendi öz saygın için , hayattaki duruşun için , eşinle daha mutlu huzurlu olmak için Her zaman kendine yakışanı yap. Sende rahatsız olmuşun , dmeekki o davranış sana göre değildi onun için her zaman kendini iyi hissedeceğin şeyleri yap, her zaman için rahat kafan rahat olur . Eş adayın da senin duruşunu görür bilir , ailesi de görür bilir ona göre davranırlar zaten ve değerinden de hiç bir şey kaybetmeden ilişkini sürdürmüş olursun .. mutluluklar dilerim şimdiden.

Çok fazla hesap kitap taktikleri bu işlerin yürüyeceğini düşünmüyorum. İnsanın bir kişiliği tarzı ve tavrı olmalıdır.
Size yakın olanı ona göre davranırsınız ters ona da mesafe koyarsınız mesela. .

Hoş olmamış ama çok üstünde durulacak bir şey değil.
Bir dahakine daha sıcak olursunuz, kaynar gider.
Belki takılmamışlardır bile.

Ama siz çok kasıyorsunuz sanırım.
Biraz daha rahat olun ilişkilerde.
Ne kadar gelirlerse o kadar giderim, şöyle davranırım, böyle davranırım... Gerek yok bu kadar hesaba.

Önerilerinizi alalım rica ederim
Önerim biraz daha kibar olmanız yönünde olacaktır
Eşinizin ailesi olasını bırakın sizden yaşça büyük insanlarla karşılaşınca daha nazik ve saygılı olmak gerekir
Bu insani bir değerdir
Ve ilişkilerde bu kadar stratejiye gerek yok
Aynı şeyi nişanlının senin ailene yaptığını görsen ne hissederdin
Ve buradan etkilenmeyin
Biz burada en uçları konuşuyoruz
Ve inan ki çoğunda abartı var

Kp şerbet gibi adam anlaşılan, valla kıskandım :)
Ben olsam oturduğu yerden kalkma zahmetinde
bulunmayan benden küçük müstakbel gelin hanım için hiç kendimi yormazdım.

Arabadan inerek selamlaşmanız aşırı sıcak bir davranış olmazdı.
Nazik bir hareket olurdu sadece.
Bence mesafe kabalık değildir.

Ön koltuk muhabbetleri kisiye göre değişir tabi. Ama biri size hediye alıyorsa ona karsilik vermeniz yalakalık değil nezakettir. Durduk yere gidip hediye alın demiyorum ama karsilik verebilirsiniz. Kp ve kv size cok nazik davranmışlar. Sizin soğuk olmanızı çekingenlik diye düşünmüş olabilirler. Canınızı sıkmayın bence bir dahakine daha doğru davranirsinız. Arayıpta gereksiz samimiyete girmeyin şu an. Yüzyüze gelince sıcak davranirsinız. Ya da sevgilinize ailen ne kadar nazik insanlar ben çekingenim deyin emin olun o gidip ailesine söyler bu meseleyi halletmis olursunuz. Kk nün cokv etkisinde kalmış olabilirsiniz ama her insan bir değildir unutmayalım :)

Bir önceki konuda da haksızdınız bunda da haksınızsınız.
Geçen konuda kendi annenizle kıyas yapıp kızmıştınız ya bir kıyas daha yapın nişanlınız sizin ailenize böyle yapsa ne hissederdiniz? Çok üzüldüm aileye yazık. Biriler dolduruyor mu sizi? Doldurmuyorlarsa daha kötü çünkü Ayıp ediyorsunuz düpedüz insanlara. Sizden yaşça büyük insanlara kaba davranmanızı geçtim oturduğunuz yerden kalkmamamışsınız bile.
Bu hızla devam ederseniz onlar da size soğuk ve mesafeli olacak. Sorun yaşayacaksınız. Eşiniz de bir yerden sonra bu tavrınızdan rahatsız olacaktır.

Arkadaşlar güncelleme her şey çok güzel ve yolunda eş ailesi ile yemekler yendi sinema yapıldı ve geçen konuda bahsettiğim su bana hiç hediye almadığından yakindigim kv bana kızım ben sen beğenmezsin diye kaç defa niyet edip sana bir sey alamadım oğluma sordu o da beğenmez kullanmaz alma dedi o yüzden hep ıçimde vardı gerçekleştiremedim ama şimdi sen beğen ben alayim beni mutlu edersin dedi. Kp öne oturma konusunda sen otur kizim dedi bende tabiki siz buyrun dedim olur mu oyle sey felan dedim o da çözüldü. Şuan her şey fazlasıyla yolunda ondan daha önce yakindigim görümcem ise sanki bana aşık gibi sevgi dolu sarılma öpme sıcak konuşmalar o saçma sapan soruları soran ve beni kıskanan kız gitmiş sanki arkadaşım gelmis gibiydi. Her şey güzel yani eğer bir hata yaptıysam onu telafi ettim ve onlarda beni kucakladılar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…