Yarın dışarda bi çay mi içsek acaba diye düşündüm ama bilemedim telafi gibiAnlıyorum. Bence bu durumu askıda bırakmayın. Hediye filan almayın yine ama el emeği yiyecek bir şey gönderin sevgilinizle mesela. Ben sanırım öyle yapardım. Hem yüzyüze gelmemiş olursunuz mesafeli kalmak istiyorsanız.
Evet ya dune kadar bilendigim insanlara şimdi sevgi fiskirtiyorum çok tuhafToparlamak için birşey yapmanıza gerek yok.sadece diğer buluşmada daha içten ve iyi niyetli olun kendinizi doldurmayin..doğal davranın yeter.kasmayin mesafe koyacağim diye.bana kalırsa KV ve Kp adayı olgun insanlar ki eminim seni yinede anlayışla karsilamislardir.Arada kuşak farkı olduğu için,bunu düşünüp,hoşgörülü oldukları izlenimi aldim yazdıklarınızdan.
Tamda dediginiz gibi oldu. Zaten hiç karsilasmayacaktik aslında ben soğukta yürümesinler birlikte gidelim bir sey olmaz dedim diye karşılaştık gibi oldu ama gittim salak gibi davrandimE oğlu da sevdiğini satmaz herhalde hatta yapıcı olmaya çalıştığın için bile sana destek olabilir. Üzgün olduğunu ve hata yaptığını belirtmelisin. İyi niyetlisin ama kendini bile isteye kötü gösyermişsin. Bir anda gaflete kapılmışsın
Bir daha kv konusu okumayacağım ya kk yüzünden kadıncağıza kin tuttum nerdeyseMillet kaynanasından şikayet eder,sen acaba böyle mi oldu diyorsun yaBacım olabilir böyle şeyler. Doğru demiyorum ama bidahakine sıcak davranırsınız biter.
Aslında kaynadı da yalakalik olmasın diye kendimi geri çektim o kadar çekmişim ki şimdi geri bırakınca da fırlar giderim ben ayarım yok yarın koyun koyuna foto atmasam bariEşiniz olacak kişiyi ailesinden koparamayacağınıza göre , yalandan bi hal hatır sormak laf olsun diye ufak tefek bişiler almak sanki çok düşünüyormuş gibi bikaç cümle sarfetmek zor değil.kanın kaynamamış olabilir ama eşin için malesef sınırlarını koruyarak arayı sıcak tut.
Kuzum ya olabilir böyle şeyler. Dalgındım dersin olur biterBir daha kv konusu okumayacağım ya kk yüzünden kadıncağıza kin tuttum nerdeyse
Toparlamaya bak durumu kurtar. Onlar da çekiniyorlar belli ki senden. Mantıklı bir yol bulmalısın sizi basit gibi göstermeyecek geçerli bir neden. Üzülme artıkTamda dediginiz gibi oldu. Zaten hiç karsilasmayacaktik aslında ben soğukta yürümesinler birlikte gidelim bir sey olmaz dedim diye karşılaştık gibi oldu ama gittim salak gibi davrandim
Kk da sizin gibi iyi insanlar kaldı mı yaKuzum ya olabilir böyle şeyler. Dalgındım dersin olur biterHakaret etmedin bişey yapmadın. Her şey bir şekilde olacağına varıyor. Takma bu kadar.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz icinKimseye yaranmak, sirinlik yapmak, hasbihal etmek vs zorunda hissetme kendini... Saygili davranman yeterli, mesafeli olmak cok daha iyidir. Mesafeni korumazsan bu toplumda cogu zaman ucuza giden gelin muamelesi gorebilirsin... Kendini yipratma bunu dusunup, bir daha nezaketli davranirsin olur biter.
Kraliçe elizabeth olduğum söylendi... sanırım çekiniyor olabilirler...Toparlamaya bak durumu kurtar. Onlar da çekiniyorlar belli ki senden. Mantıklı bir yol bulmalısın sizi basit gibi göstermeyecek geçerli bir neden. Üzülme artık
Ay ben sanırım bu kadar nazik bir insan değilim ya okurken karnım ağrıdı. Geçen de kp konuşurken o kadar heyecanlanmışım gerilmisim ki hoşçakalın güle güle felan demem gerekirken kolay gelsin demisim... gercekten çok kasiliyorum zorlaniyorum sonra da böyle oluyorAyıp olmuş. Hiç takmıyormuşsun gibi. Yol müsaitse araba ilk durduğunda inip bir selamlaşmak gerekirdi. Öne arkaya oturmayı eskiler önemser diye ben hep sorarım eşimin ailesi olsun kendi ailem olsun. Babam ilk geldiğinde ben oturayım yolu öğrenirim demişti başka da kimse geçmek istemedi ön koltuğa.
Bence bi akşam yemeğine davet edebilirsiniz bir hafta sonra. Kvnize yalnızken anne kusura bakma çok karnım ağrıyordu ayağa kalkacak halde değildim, saygısızlık gibi oldu içim rahat etmedi. Yanlış düşünmenizi istemem deyin.
Ne güzel işte kül kedisi mi desinler? Herkes kralice olamazKraliçe elizabeth olduğum söylendi... sanırım çekiniyor olabilirler...
HahaNe güzel işte kül kedisi mi desinler? Herkes kralice olamaz
Yarın dışarda bi çay mi içsek acaba diye düşündüm ama bilemedim telafi gibi
Ailen olacaklar öyle düşün. Maksat gönülleri hoş olsun.Ay ben sanırım bu kadar nazik bir insan değilim ya okurken karnım ağrıdı. Geçen de kp konuşurken o kadar heyecanlanmışım gerilmisim ki hoşçakalın güle güle felan demem gerekirken kolay gelsin demisim... gercekten çok kasiliyorum zorlaniyorum sonra da böyle oluyor
E kim bilir bir daha ne zaman gorusucez o zaman geç olmaz miBence o da kötü. Büyük olan, sizi tanımak istemesi gereken onlar. Siz adım atmayın buluşalım diye. Onlar eve, yemeğe çağırmalı.
Çok haklısınız umarım işler yolunda giderAilen olacaklar öyle düşün. Maksat gönülleri hoş olsun.
Ben siz öne geçmek ister misiniz diye sorduğumda tabi yani gelin dediğin biz varken önde gitmez deselerdi görürlerdi sonra o ayrı. Ben onlara nasıl davranıyorsam onu da beklerim.
O yüzden kv bana yapsın istemezdim senin yaptığını, ben de ona yapmam.
Ben kendi anneme nasıl davrandıysam öyle davrandım kvme. Tabi anne kız kavgalarımız hariç. O kadarı sınırı aşar. Kötü bir karşılık da almadım. Bize gelince yemeğizi yapar, çamaşır varsa yıkar, süpürge tutar. Söyledim ama ben anneme de yaptırmam temizliği sana da yaptırmak istemiyorum, içimde rahat etöiyor yapma diye. Hem hayvanlar var. Temizlik malzemesi vs onlara dikkat etmek lazım oluyo. Hem kas gücü yani. Kaç yaşında insanlar.
Sana da tavsiyem sınır çizmek ayrı, soğuk durmak ayrı. Soğuk olma. Aileye ilk girdiğinde samimi ol duygularında iyi karşılık alırsan ne mutlu, kötülük görürsen güleryüz göstermezsin. Önyargılı olmamak lazım.