Doğrusu nedir bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarın dışarda bi çay mi içsek acaba diye düşündüm ama bilemedim telafi gibi

Evet ya dune kadar bilendigim insanlara şimdi sevgi fiskirtiyorum çok tuhaf

Tamda dediginiz gibi oldu. Zaten hiç karsilasmayacaktik aslında ben soğukta yürümesinler birlikte gidelim bir sey olmaz dedim diye karşılaştık gibi oldu ama gittim salak gibi davrandim

Aslında kaynadı da yalakalik olmasın diye kendimi geri çektim o kadar çekmişim ki şimdi geri bırakınca da fırlar giderim ben ayarım yok yarın koyun koyuna foto atmasam bari

Tamda dediginiz gibi oldu. Zaten hiç karsilasmayacaktik aslında ben soğukta yürümesinler birlikte gidelim bir sey olmaz dedim diye karşılaştık gibi oldu ama gittim salak gibi davrandim
Toparlamaya bak durumu kurtar. Onlar da çekiniyorlar belli ki senden. Mantıklı bir yol bulmalısın sizi basit gibi göstermeyecek geçerli bir neden. Üzülme artık

Kimseye yaranmak, sirinlik yapmak, hasbihal etmek vs zorunda hissetme kendini... Saygili davranman yeterli, mesafeli olmak cok daha iyidir. Mesafeni korumazsan bu toplumda cogu zaman ucuza giden gelin muamelesi gorebilirsin... Kendini yipratma bunu dusunup, bir daha nezaketli davranirsin olur biter.

Teşekkür ederim değerli yorumunuz icin

Ayıp olmuş. Hiç takmıyormuşsun gibi. Yol müsaitse araba ilk durduğunda inip bir selamlaşmak gerekirdi. Öne arkaya oturmayı eskiler önemser diye ben hep sorarım eşimin ailesi olsun kendi ailem olsun. Babam ilk geldiğinde ben oturayım yolu öğrenirim demişti başka da kimse geçmek istemedi ön koltuğa.
Bence bi akşam yemeğine davet edebilirsiniz bir hafta sonra. Kvnize yalnızken anne kusura bakma çok karnım ağrıyordu ayağa kalkacak halde değildim, saygısızlık gibi oldu içim rahat etmedi. Yanlış düşünmenizi istemem deyin.

Ay ben sanırım bu kadar nazik bir insan değilim ya okurken karnım ağrıdı. Geçen de kp konuşurken o kadar heyecanlanmışım gerilmisim ki hoşçakalın güle güle felan demem gerekirken kolay gelsin demisim... gercekten çok kasiliyorum zorlaniyorum sonra da böyle oluyor

Ailen olacaklar öyle düşün. Maksat gönülleri hoş olsun.
Ben siz öne geçmek ister misiniz diye sorduğumda tabi yani gelin dediğin biz varken önde gitmez deselerdi görürlerdi sonra o ayrı. Ben onlara nasıl davranıyorsam onu da beklerim.
O yüzden kv bana yapsın istemezdim senin yaptığını, ben de ona yapmam.
Ben kendi anneme nasıl davrandıysam öyle davrandım kvme. Tabi anne kız kavgalarımız hariç. O kadarı sınırı aşar. Kötü bir karşılık da almadım. Bize gelince yemeğizi yapar, çamaşır varsa yıkar, süpürge tutar. Söyledim ama ben anneme de yaptırmam temizliği sana da yaptırmak istemiyorum, içimde rahat etöiyor yapma diye. Hem hayvanlar var. Temizlik malzemesi vs onlara dikkat etmek lazım oluyo. Hem kas gücü yani. Kaç yaşında insanlar.
Sana da tavsiyem sınır çizmek ayrı, soğuk durmak ayrı. Soğuk olma. Aileye ilk girdiğinde samimi ol duygularında iyi karşılık alırsan ne mutlu, kötülük görürsen güleryüz göstermezsin. Önyargılı olmamak lazım.

Çok haklısınız umarım işler yolunda gider

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…