Kapımı açacaklarını tahmin edemedigim için kal geldi ne konuşacağımi düşünürken onu unutmusum eve gelip düşününce yanlış olduğunu fark ettimÖn koltuk arka koltuk işine girmeyeceğim. Fakat babası kibarlık yapmış, annesi de öyle. Nezaketen arabadan inip selamlaşsanız şık olurmuş. Böyle olması kaba geldi. Sanırım ayarı tutturamıyorsunuz :)
Bunun ismi mesafe değil kabalıktırMesafeli olmak her zaman için iyidir. Ben nişanlıykende ayniydim şimdide aynıyım bazen soğuk nevale olmak daha iyi . Saygi olduğu sürece tabiki
Yapıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim.Ben insanlara nasıl davranırsanız size öyle davranacaklarına inanırım. Hasta ruhlu insanlarla karşılaşmadığınız sürece bu böyledir. Siz buranın ya da çevrenizin kayın aileler konusundaki bakış açısının fazla etkisinde kalmışsınız gibi geldi bana.
Davranışınız evet oldukça kaba olmuş. Ya arayıp gönüllerini alın ya da bir sonraki görüşmede telafi edin durumu bence.
Önerilerinizi alalım rica ederimVayyyy kraliçe elizabet
Tahtından selamladı halkını
Çok kabaca buldum tavırlarınızı
Oğlu biliyor ama gerçeği şimdi durup dururken birde yalancı olmayalımBiraz kırıcı olmuş. Okurken ben üzüldüm. Mesafe iyidir. Ama önce karşı tarafın bir kusurunu görürsen yaparsın bunu durduk yere bu toplara girersen de karşılığını alırsın. Ne tatlı müsaade isteyip öpmesi. Bence arayın ve küçük bir kaza geçirdiğim için kalkamadım diyin. Kadınsal bit durum olduğunu düşünür kv adayı. Sizi nezaketsiz bilmesindense masum bir yalandan birşey olmaz
Yine de tavrim kendi hoşuma gitmedi ya uzaktan bakınca böyle kötü bir izlenimMesafeli olmak her zaman için iyidir. Ben nişanlıykende ayniydim şimdide aynıyım bazen soğuk nevale olmak daha iyi . Saygi olduğu sürece tabiki
Ailem tabi ki otur sen hiç kalkma diye bir terbiye vermedi o sırada sadece akıl edemedim. Zaten böyle bir şeyin uygun olduğunu bilmesem burda kendi kendime hayıflanmam yanlis olduğunu düşünüyorum neler yapabilirim işi toplamak için yazdım.Bana çok nezaketsizce geldi tavrınız..ben çok utanırdım öyle oturup ordan konuşmaya.bunun aileden almış oldugun görgü ile de alakası var.ayrica ben olsam.kayipeder gelince iner,kayınvalide ile arkada oturur güzel bir hasbihal ederdim.mesafe mesafe diye nazikliğimizi ve iyi niyetimizi kaybetmemeliyiz.
Bunun ismi mesafe değil kabalıktır
Kibar olup mesafelide olabilirsiniz
E oğlu da sevdiğini satmaz herhalde hatta yapıcı olmaya çalıştığın için bile sana destek olabilir. Üzgün olduğunu ve hata yaptığını belirtmelisin. İyi niyetlisin ama kendini bile isteye kötü gösyermişsin. Bir anda gaflete kapılmışsınOğlu biliyor ama gerçeği şimdi durup dururken birde yalancı olmayalım
Toparlamak için birşey yapmanıza gerek yok.sadece diğer buluşmada daha içten ve iyi niyetli olun kendinizi doldurmayin..doğal davranın yeter.kasmayin mesafe koyacağim diye.bana kalırsa KV ve Kp adayı olgun insanlar ki eminim seni yinede anlayışla karsilamislardir.Arada kuşak farkı olduğu için,bunu düşünüp,hoşgörülü oldukları izlenimi aldim yazdıklarınızdan.Ailem tabi ki otur sen hiç kalkma diye bir terbiye vermedi o sırada sadece akıl edemedim. Zaten böyle bir şeyin uygun olduğunu bilmesem burda kendi kendime hayıflanmam yanlis olduğunu düşünüyorum neler yapabilirim işi toplamak için yazdım.
Kapımı açacaklarını tahmin edemedigim için kal geldi ne konuşacağımi düşünürken onu unutmusum eve gelip düşününce yanlış olduğunu fark ettim