Eşinizle anlaşmışsınız eş ailesini karıştırmayın boşuna.Kızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?
Eşim gelmek istedi bütün bunlardan sonra ama dedim sen kal kardeştir sonuçta gör onu 1 senedir görmedin. Ben de aldım bileti az kaldı gidiyorum anne babamı kardeşlerimi görmeye. Aslında kayınailenin demek istediği bebeleri de alıp gidiyorum ya beni düşündüklerinden değil olay bebelerimEşinizle anlaşmışsınız eş ailesini karıştırmayın boşuna.
Onlar maaile toplansın, dua etsin ki eşinizi de götürmüyorsunuz.
Tabiki gidin olurmu öyle şey ya. Ne çok sevinirler. Eşiniz durumu anlatsın anlatamazsa siz anlatın.Kızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?
Allah razı olsun eşim dağ gibi arkamda destekçim. O anlatıyor ben hiç muhatap olmuyorum artık zoruma gidiyor, zaten bi şey söylemeye kalksam lafımı ağzıma tıkıyorlar eğer eşim etrafta değilseTabiki gidin olurmu öyle şey ya. Ne çok sevinirler. Eşiniz durumu anlatsın anlatamazsa siz anlatın.
Kızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?
Ne dersin mesela valla meraktan soruyorum ne desem bunlara diyeHiç düşünmeden giderim ailemin yanına.
Eş aileside birşey söylerse cevaplarını veririm.
ohhh ağzına sağlık enişteninAy evet Allah razı olsun eşim git vakit geçir dedi ikiletmedi bile dediğimi. Annesi babası öyle diyince gitsin kız özledi ailesini, oğlunla gelinin benim karım için gelmiyorlar ya demiş kayınvalidem alınmış
Canınız ne istiyorsa onu yapın, millete hesap mı vereceksiniz ailenizin yanına giderken aaaa onun yaptığı ayıp asıl.Kızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?
Öyle gerçekten ben gideceğimi aylar önceden söylememe rağmen bir de. Yemin ederim ki eltim ve kaynım ne zaman gelip ne zaman gidecekler bilmiyorum. Çünkü net bir cevap söylenmedi eltim beni arayıp ben şu gün geliyorum demedi. Ya ben samimiyetsizim ya da o. Demek ki ben her şeyimi söylemekle hata ediyorum şu gün gideceğim şu gün geleceğim diye.Gelinler ağaç kovuğundan çıkmıştır.
Tipik kaynana varsayımı
Sadece kendileri var ,kendilerine odaklanılanacaktır.
Sizden hiç fikir almadan plan program yapmasınlar bi zahmet.
Gidin tabii ki neden sizin aileniz özlem duysun.
Evet bir de özel gün babam 50 oluyor ve kardeşimle aynı gün doğum günleriohhh ağzına sağlık eniştenin
eltin hanım geçen yıl gelmemişti bu yıl gelecek diye ona mı uymak zorundasınız
gidin ailenize kardeşiniz de ergen hem
keyifle vakit geçirin
böyle düşünüyorum artık ben de. Ehh yeter diyorum keşke dıştan da söylesem. Dün kayınvalidemlere gitmedim eşimi yalnız gönderdim valiz hazırlıyor de dedimCanınız ne istiyorsa onu yapın, millete hesap mı vereceksiniz ailenizin yanına giderken aaaa onun yaptığı ayıp asıl.
Evet bir de özel gün babam 50 oluyor ve kardeşimle aynı gün doğum günleri
böyle düşünüyorum artık ben de. Ehh yeter diyorum keşke dıştan da söylesem. Dün kayınvalidemlere gitmedim eşimi yalnız gönderdim valiz hazırlıyor de dedim
Biz söylemek istemiyoruz ama söyleyene kadar zorluyorlar, kendi düşünmüyorsa siz yada eşiniz söyleyecek, yapacak bir şey yok.Evet bir de özel gün babam 50 oluyor ve kardeşimle aynı gün doğum günleri
böyle düşünüyorum artık ben de. Ehh yeter diyorum keşke dıştan da söylesem. Dün kayınvalidemlere gitmedim eşimi yalnız gönderdim valiz hazırlıyor de dedim
Eşim yanımda allahtan ya diyorum eş desteği de olmasa Allah korusunBiz söylemek istemiyoruz ama söyleyene kadar zorluyorlar, kendi düşünmüyorsa siz yada eşiniz söyleyecek, yapacak bir şey yok.
Asla ayıp değil. Tabi ki gitmelisin.Kızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?
Tabi k gitmelisin.Kızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?
kız Dur ben etiketliyim seni onaTabi k gitmelisin.
Kendi ıstegınden ve kendı ailenden asla vazgecme sakın.
Hem onlar kım de maaile toplancaz neden gıdıyor diyebiliyorlar
Bu arada topıgımde kavga cıkmıstı dedın dıye kavgayı aramaya geldım