Doğru yapıyorum değil mi?

Eşinizle anlaşmışsınız eş ailesini karıştırmayın boşuna.
Onlar maaile toplansın, dua etsin ki eşinizi de götürmüyorsunuz.

Eşinizle anlaşmışsınız eş ailesini karıştırmayın boşuna.
Onlar maaile toplansın, dua etsin ki eşinizi de götürmüyorsunuz.
Eşim gelmek istedi bütün bunlardan sonra ama dedim sen kal kardeştir sonuçta gör onu 1 senedir görmedin. Ben de aldım bileti az kaldı gidiyorum anne babamı kardeşlerimi görmeye. Aslında kayınailenin demek istediği bebeleri de alıp gidiyorum ya beni düşündüklerinden değil olay bebelerim
18 aylıklar nası bırakayım ya biri hala meme emiyo üstelik.. kafayı üşütmüşler anam doğal olarak onlar kalsın demiyorlar da sen gitme diyorlar yoksa kim napsın beni

Tabiki gidin olurmu öyle şey ya. Ne çok sevinirler. Eşiniz durumu anlatsın anlatamazsa siz anlatın.

Tabiki gidin olurmu öyle şey ya. Ne çok sevinirler. Eşiniz durumu anlatsın anlatamazsa siz anlatın.
Allah razı olsun eşim dağ gibi arkamda destekçim. O anlatıyor ben hiç muhatap olmuyorum artık zoruma gidiyor, zaten bi şey söylemeye kalksam lafımı ağzıma tıkıyorlar eğer eşim etrafta değilse

Hiç düşünmeden giderim ailemin yanına.
Eş aileside birşey söylerse cevaplarını veririm.

Gelinler ağaç kovuğundan çıkmıştır.

Tipik kaynana varsayımı

Sadece kendileri var ,kendilerine odaklanılanacaktır.

Sizden hiç fikir almadan plan program yapmasınlar bi zahmet.

Gidin tabii ki neden sizin aileniz özlem duysun.

ohhh ağzına sağlık eniştenin
eltin hanım geçen yıl gelmemişti bu yıl gelecek diye ona mı uymak zorundasınız
gidin ailenize kardeşiniz de ergen hem
keyifle vakit geçirin

Canınız ne istiyorsa onu yapın, millete hesap mı vereceksiniz ailenizin yanına giderken aaaa onun yaptığı ayıp asıl.

Öyle gerçekten ben gideceğimi aylar önceden söylememe rağmen bir de. Yemin ederim ki eltim ve kaynım ne zaman gelip ne zaman gidecekler bilmiyorum. Çünkü net bir cevap söylenmedi eltim beni arayıp ben şu gün geliyorum demedi. Ya ben samimiyetsizim ya da o. Demek ki ben her şeyimi söylemekle hata ediyorum şu gün gideceğim şu gün geleceğim diye.

ohhh ağzına sağlık eniştenin
eltin hanım geçen yıl gelmemişti bu yıl gelecek diye ona mı uymak zorundasınız
gidin ailenize kardeşiniz de ergen hem
keyifle vakit geçirin
Evet bir de özel gün babam 50 oluyor ve kardeşimle aynı gün doğum günleri
Canınız ne istiyorsa onu yapın, millete hesap mı vereceksiniz ailenizin yanına giderken aaaa onun yaptığı ayıp asıl.
böyle düşünüyorum artık ben de. Ehh yeter diyorum keşke dıştan da söylesem. Dün kayınvalidemlere gitmedim eşimi yalnız gönderdim valiz hazırlıyor de dedim

Biz söylemek istemiyoruz ama söyleyene kadar zorluyorlar, kendi düşünmüyorsa siz yada eşiniz söyleyecek, yapacak bir şey yok.

Asla ayıp değil. Tabi ki gitmelisin.

Tabi k gitmelisin.
Kendi ıstegınden ve kendı ailenden asla vazgecme sakın.
Hem onlar kım de maaile toplancaz neden gıdıyor diyebiliyorlar

Bu arada topıgımde kavga cıkmıstı dedın dıye kavgayı aramaya geldım

Ben olsam gideceğim yoksa da bu lafın üstüne giderdim.birakin konuşsun hiç dinlemeyin

kız Dur ben etiketliyim seni ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…