- 11 Şubat 2023
- 8.880
- 18.085
Eltin gelmeyince kimse waaaoowww aile toplandı diye cingar cikarmiyorsa sana da ses etmesinler. Gel Türkiye'ye nefes de alırsın.Kızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?
Kocan olay git tadını çıkarAy evet Allah razı olsun eşim git vakit geçir dedi ikiletmedi bile dediğimi. Annesi babası öyle diyince gitsin kız özledi ailesini, oğlunla gelinin benim karım için gelmiyorlar ya demiş kayınvalidem alınmış
Konuş kizAyıp mı olur?Valla isterlerse bütün Christmas, maaile ağacın altında oturup elele beni sabaha kadar ayıplayabilirler, umrum olmaz. Geçen yıl tüm tatili onlarla gecirmissiniz zaten, bu yıl ister ailenin yanına git ister otele tatile, gık diyemezler bence.
Eltin gelmeyince kimse waaaoowww aile toplandı diye cingar cikarmiyorsa sana da ses etmesinler. Gel Türkiye'ye nefes de alırsın.
Yok yaa bi şey demediler eltimden biraz da çekiniyorlar bence çünkü biraz arsız birisi biri bunu ona dese bas bas bağırır meselaKocan olay git tadını çıkar
Afferim eltiye. Böyle ayrana öyle tuz lazımYok yaa bi şey demediler eltimden biraz da çekiniyorlar bence çünkü biraz arsız birisi biri bunu ona dese bas bas bağırır mesela
Sağ ol canımmm
Bi şöyle olmadım ya hamileyken bile evlerini temizledim ah akılsız kafam ah diyorumAfferim eltiye. Böyle ayrana öyle tuz lazım
Akillanirsin ins.Bi şöyle olmadım ya hamileyken bile evlerini temizledim ah akılsız kafam ah diyorum
Amin aminAkillanirsin ins.
Ne ayıbı yahu, tabiki de git gör aileni. Kv hadsizlik etmişKızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?
Ay ne mıymıysonız kv ye ne yani sizin aile de toplanıyor. Hazırlanın gidin. Eşinizin de birşey demeye hakkı yok zaten..kasmayın bu kadar kendinizi yok saymayınKızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?
Evet biraz karşı gelmeyi öğrenmem lazım eşimin ailesine canımAy ne mıymıysonız kv ye ne yani sizin aile de toplanıyor. Hazırlanın gidin. Eşinizin de birşey demeye hakkı yok zaten..kasmayın bu kadar kendinizi yok saymayın
kesinlikleNe ayıbı yahu, tabiki de git gör aileni. Kv hadsizlik etmiş
hahahah dur bi denicem bunu demeyiGeçen sene ki maailede eltoş yoktu bu senede ben olmasam kıyamet kopmaz deseydin
Ailenle zaman gecır zaten geçen yıl kalmışın. Bu kadar da insanları takma. Aile her seydırKızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?
Çabuk koş biletini al duymamış olalımKızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?
Çabuk koş biletini al duymamış olalım
Canlar gurbete gelin geldim ya biraz sindim içime herhalde ama haklısınız toprağı bi atmam lazım üstümdenAilenle zaman gecır zaten geçen yıl kalmışın. Bu kadar da insanları takma. Aile her seydır
Tabiki giderim,aılesini görmek insanın en dopal hakkı yanıKızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?
Git içinden geliyorsa salla, geçen sene niye kaldığında maaile toplanmamışlar?Kızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?
Eltim o zamanlar çalışıyormuş gelmemiş ama şimdi ben de işin içinde olduğum için Christmasda Avrupa ve Amerika kesinlikle en az 4-10 arası gün tatil veriyor gelebilirmiş ama gelmemeyi tercih etti sanırım çok bi muhabbetimiz de yok eşime ben gelicem oturup konuşuruz demiş eşim kardeşiyle konuşurken arkadan söylemiş. Eşim de Türkiye’den geldiğinde burda olursanız hala, görüşürsünüz demiş. Geçen sene bekledim ama gelmedi neyse dedim yaşı da benden büyük aslında böyle şeyleri daha iyi bilir daha tecrübelidir diye düşünmüştüm. İnsanları kırmamaya çalıştıkça onların beni kırdığını fark etmeye başladım. Artık ne zaman istersem o zaman giderim dedim eşime o da tamam dedi bebelerim de özledi anneanne dede dayı teyze nerede diye sorup duruyorlarGit içinden geliyorsa salla, geçen sene niye kaldığında maaile toplanmamışlar?