Doğru yapıyorum değil mi?

Bence cok dogru yapiyosun
Kv kp ogullariyla toplansinlar
Bende avrupada yasiyorum ailem burada ama esimin ailesi Turkiyede istedigi zaman gidebilir herzaman soylerim. Ozlediysen bi bilete bakar git gor ozlem gider diye
Bence kendinizi hic kotu hissetmeyin gayette gidebilirsiniz en dogal hakkiniz
Sen benim eşim konumundasın canım senin de kocam ben konumunda, Allah razı olsun ki anlayışlı eşlere denk gelmişiz büyük lüks bu zamanda.
Gidiyorum canım aldım biletimi 😍

Eltim o zamanlar çalışıyormuş gelmemiş ama şimdi ben de işin içinde olduğum için Christmasda Avrupa ve Amerika kesinlikle en az 4-10 arası gün tatil veriyor gelebilirmiş ama gelmemeyi tercih etti sanırım çok bi muhabbetimiz de yok eşime ben gelicem oturup konuşuruz demiş eşim kardeşiyle konuşurken arkadan söylemiş. Eşim de Türkiye’den geldiğinde burda olursanız hala, görüşürsünüz demiş. Geçen sene bekledim ama gelmedi neyse dedim yaşı da benden büyük aslında böyle şeyleri daha iyi bilir daha tecrübelidir diye düşünmüştüm. İnsanları kırmamaya çalıştıkça onların beni kırdığını fark etmeye başladım. Artık ne zaman istersem o zaman giderim dedim eşime o da tamam dedi bebelerim de özledi anneanne dede dayı teyze nerede diye sorup duruyorlar
Kusura bakma arkadasim içim doluymuş herhalde o kısacık soruya upuzun cevap yazmışım
Haklısın, senin de hayatta planların var. Herkese uymak zorunda değilsin. Bu sefer de senin planın var, onlar da saygı duyacak. Senin canın yok mu özlersin tabiki. Her Allahın günü gitmiyorsun ki? Eşin tamam demiş diğerlerine laf düşmez. Kaldı ki eşin tamam demese bile gitmek senin hakkın

Haklısın, senin de hayatta planların var. Herkese uymak zorunda değilsin. Bu sefer de senin planın var, onlar da saygı duyacak. Senin canın yok mu özlersin tabiki. Her Allahın günü gitmiyorsun ki? Eşin tamam demiş diğerlerine laf düşmez. Kaldı ki eşin tamam demese bile gitmek senin hakkın
Aynen öyle haklısın canım. Benim de planlarım var. Üstelik kaynım da eltim de ne zaman gelip gideceklerini bize söylemediler ben tâ Ekim sonunda beri herkese ben aralık ortasında Türkiye’ye gideceğim diye söyledim. Sağ olun kızlar teşekkürler hepinize 🥰😍😍

Kızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?
Onlara ayipta sizin aileye ayip degilmi? Niye ayip olurmu diye soruyorsunuz, lutfen degerinizi bilin ve karsi tarafta bunu hissetsin.

Kızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?
Doğru yapıyorsun, geçen sene onun kardeşi için kalmışsın zaten.

Sen benim eşim konumundasın canım senin de kocam ben konumunda, Allah razı olsun ki anlayışlı eşlere denk gelmişiz büyük lüks bu zamanda.
Gidiyorum canım aldım biletimi 😍
Bana yapilmasini istemedigim seyi baskasina yapmam
Ben nasilki ailemi gormekde ozgursem onuda kisitlayamamki cok sacma bise

Senin adina sevindim canim gonul rahatligiyla git gel
Gule gule git ✈️✈️✈️
Abbas yolcuuuuuu

O nasıl çocuklarıyla toplanıyorsa sizinde ailenizle toplanmanız mantıklı. Bu kadar detaylı düşünmeyin ya. Eşiniz zaten bişey dememiş ki hem dese bile ona kalmamış. Kayınvaldeye ne. Ben olsam giderdim. Maaile hikayeler paylaşırdım 😎

Doğru yapıyorsun, geçen sene onun kardeşi için kalmışsın zaten.
Ki eltim gelmemişti onun için kalmıştım
Bana yapilmasini istemedigim seyi baskasina yapmam
Ben nasilki ailemi gormekde ozgursem onuda kisitlayamamki cok sacma bise

Senin adina sevindim canim gonul rahatligiyla git gel
Gule gule git ✈️✈️✈️
Abbas yolcuuuuuu
yolcudur Abbas bağlasan durmazzzz😅😅
O nasıl çocuklarıyla toplanıyorsa sizinde ailenizle toplanmanız mantıklı. Bu kadar detaylı düşünmeyin ya. Eşiniz zaten bişey dememiş ki hem dese bile ona kalmamış. Kayınvaldeye ne. Ben olsam giderdim. Maaile hikayeler paylaşırdım 😎
Sefam olsun oh diye 🤣🥰

Kaynana haklı. Kim hizmetcilik edip donlarını yıkayacak. Hizmet edeceğinize yok bir de kendi ailenizin yanına gidin.
Allah aşkına bir de soruyor musunuz ya izin almak ne ayrıca 😄 anca eşime haber veririm.

Ay ben bu erkek ailelerine gıcık oluyorum hepten kafayı yemiş kayın aileniz. İstiyorlar ki onların emirlerine amade olun. Siz ağaç kovuğundan çıktınız sanki biz de anamin evinde Ma aile toplanacağız deyin.. bildiğiniz yoldan şaşmayın hele bir de onlar istedikleri için gitmediğimizi bilirlerse her özel günde ayrı bir istekleri olur. Demin başka bir konuya da yazdım bazı tartışmalar baştan edilmeli. Ay o kırılmasın bu üzülmesin diye diye üzülen hep biz oluyoruz

Buna neden bu kadar takildiniz ? Eşiniz git demiş siz istiyorsunuz o ne düşünür bu ne düşünür ömür geçer mi

Yok yaa bi şey demediler eltimden biraz da çekiniyorlar bence çünkü biraz arsız birisi biri bunu ona dese bas bas bağırır mesela 😅😅
Sağ ol canımmm🥰🥰🥰

Elti arsiz degil ki en dogrusunu yapiyor. Ben olsam ben de aynisini yapardim kp sizin kac ayda kac kere ailenizi gordugunuze dahi laf söylemiş boyle aileye bagirmayacakta ne yapacakti.

Biz Turkiyede yaşiyorken tatillerde bayramlarda aile ziyareti yapacaksak eşimin ailesi yarim saatlik mesafede olmasina ragmen oraya gitmezdik esimle birlikte önce benim aileme giderdik hep ziyarete. Cunku ben ailem baska sehirde/baska ulkede yasiyordu ve daha uzun araliklarla goruyordum.
Kimse de agzini açmadi actiysa da benim kulagima gelmedi. Siz eşinizle gitmiyorsunuz ayri gecireceksiniz tatilinizi. 🙄 Laf soylemesinler bir zahmet bazi insanlara eltiniz gibi olmak gerek.

Ay ben bu erkek ailelerine gıcık oluyorum hepten kafayı yemiş kayın aileniz. İstiyorlar ki onların emirlerine amade olun. Siz ağaç kovuğundan çıktınız sanki biz de anamin evinde Ma aile toplanacağız deyin.. bildiğiniz yoldan şaşmayın hele bir de onlar istedikleri için gitmediğimizi bilirlerse her özel günde ayrı bir istekleri olur. Demin başka bir konuya da yazdım bazı tartışmalar baştan edilmeli. Ay o kırılmasın bu üzülmesin diye diye üzülen hep biz oluyoruz
Evet canım cidden öyle üzülen biz olmuşuz şöyle bi bakıyorum da geriye evlenir evlenmez hamile kaldim bi de kayınvalidemin evindeydim benim evim yapım aşamasındaydı biliyo musun camları sildim o halimle halıları çırptım vs. Çift yumurta İkiz bir de çocuklarım iki kat ağırlık karnımda, anamı babamı bırakıp gelmişim gurbete gözüm açık değilmiş maalesef “vurun abalıya” olmuş görmemişim. Ama artık güçlüyüm, kendi evimdeyim, özgürüm, çalışıyorum, bu ülkenin dilini de çok iyi konuşuyorum bunların hepsi güç verdi yavaş yavaş.

Kaynana haklı. Kim hizmetcilik edip donlarını yıkayacak. Hizmet edeceğinize yok bir de kendi ailenizin yanına gidin.
Allah aşkına bir de soruyor musunuz ya izin almak ne ayrıca 😄 anca eşime haber veririm.
Canım ne diyim ki haklısın yapmadığım şey değildi evlenir evlenmez oraya gelin geldim direkt kayınaile evine. Gözüm açılmamıştı safmışım biraz. Geç olsun da güç olmasın

Elti arsiz degil ki en dogrusunu yapiyor. Ben olsam ben de aynisini yapardim kp sizin kac ayda kac kere ailenizi gordugunuze dahi laf söylemiş boyle aileye bagirmayacakta ne yapacakti.

Biz Turkiyede yaşiyorken tatillerde bayramlarda aile ziyareti yapacaksak eşimin ailesi yarim saatlik mesafede olmasina ragmen oraya gitmezdik esimle birlikte önce benim aileme giderdik hep ziyarete. Cunku ben ailem baska sehirde/baska ulkede yasiyordu ve daha uzun araliklarla goruyordum.
Kimse de agzini açmadi actiysa da benim kulagima gelmedi. Siz eşinizle gitmiyorsunuz ayri gecireceksiniz tatilinizi. 🙄 Laf soylemesinler bir zahmet bazi insanlara eltiniz gibi olmak gerek.
🤣😅😅 eltim genel olarak biraz çığırtkan ya olur olmadık şeylere de bağırır. Ben her şeye sus o her şeye bağır tam benim tersim keşke suskun olanağıma öyle olsaydım diyorum.
Evet evet eşim zaten en büyük destekçim benim yerime ağızlarının payını veriyor bazen benim yanımda da yapıyor çok gülüyorum içten içe 😅😅 Allah ondan razı olsun evlatlarımla eşim tek dayanağım burada

ayıplık bi durum yok. Bizde öyle ramazandı kurbandı 9 günlük tatiller olmadığı için ne zaman uygunsanız o zaman gideceksiniz. Kayınvalide kayınpeder de mi geliyor christmas ta?

X