Doğru yapıyorum değil mi?

smmhh

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
631
379
27
Kızlar ben Avrupa’da yaşıyorum çalışan insanlar olarak kışın Christmas tatilimiz var. Geçen sene yılbaşına Türkiye’ye gitmedim eşimin erkek kardeşi Amerika’dan geldi onun için kal dedi eşim ama eltim gelmedi çalışıyormuş. Bu sene de eltim de gelecekmiş ama ben Türkiye’ye gitmek istiyorum erkek kardeşimle(14) babamın doğum günleri aynı gün hem ona katılmak hem de özlem gidermek için. Kardeşim de abla ille gel yanımda ol dedi içimden “onun kardeşi ise benim de kardeşim var bu sene giderim Türkiye’ye” diye düşündüm. Eşime söyledim kabul etti ama kayınvalidemle kayınpederim neden gidiyor mâ aile toplanacağız demişler. Şaştım kaldım bu lafa benim de annem babam var kardeşlerimi de özledim. Gideceğim gitmesine de ayıp da etmem diye düşünüyorum. Sizce?

İki seme ust uste sizi alikoymaya manipule etmeye asla haklari yok. Agac kovugunda mi ciktiniz. Ma aile anladigim kadariyle her sene geliyor. Sizin aileniz ne oluyor? Asla kendi ailemi degismem. Onlara bir sey olsa vicdan azabindan hayati herkese kendime zindan ederim. O yuzden bir sene onlarla gecirdiysem ikinci sene kaynanam kendini catidan atsa yine ailemin yanina giderdim

Eşiniz zaten tamam demiş kayınvalidenize de gerekirse konuşam sırasında çok özledim bir sene de ben yanlarında olayım istedim diye söylersiniz sonuçta eşiniz tamam dedikten sonra herkes konuşsun nolacak

Tabiki aileni görmek en büyük hakkın. Niye ayıp olsun. Onların ki can ,seninki patlıcan mi? Türkiye'ye gel aileni gör bence özlemini gidermiş olursun

Eşinizle durumu konuşmuşsunuz kendisi de bir sorun çıkarmamış. Başka kimseyi dert etmenize gerek olduğunu sanmıyorum. Gönül isterdi ki iki tarafa da katılabilin ama onlarınki aile ise sizinki de aile. Üstelik doğum günleriymiş. Kimseye takılmayın mutlu olacağımız şeyleri yapın

Geçen sene zaten bu yüzden kalmışsınız sizinki aile değil mi onlar da size hasret sonuçta
"benim ailem de maaile toplanmayi bekliyor, o yuzden gidiyorum" de yaa ne alaka onun ailesi aile de seninkisi degil mi?
ayıp olacaksa da olsun. demek ki dusuncesiz bencil biridir buna takilan. oylesine de ayip olabilir, sorun degil bence
Onlar maaile toplanacak diye kendi ailenizi mi görmeyecekmişsiniz? Zaten eşinizle anlaşmışsınız gerisi teferruat.
Eşiniz zaten tamam demiş kayınvalidenize de gerekirse konuşam sırasında çok özledim bir sene de ben yanlarında olayım istedim diye söylersiniz sonuçta eşiniz tamam dedikten sonra herkes konuşsun nolacak
Kızlar haklısınız valla ben de öyle düşündüm yine de bir sorayım dedim acaba duygusal mı yaklaşıyorum diye

Evet evet özellikle kayınbabam biraz öyle düşünüyor bir keresinde üç ayda bir gitmiştim hamileyken neden gidiyor sürekli burası da onun ailesi demiş takmadım tabii ki gittim yine de

teşekkürler canım kesinlikle artık çok eminim

Ay evet Allah razı olsun eşim git vakit geçir dedi ikiletmedi bile dediğimi. Annesi babası öyle diyince gitsin kız özledi ailesini, oğlunla gelinin benim karım için gelmiyorlar ya demiş kayınvalidem alınmış

Ayıp mı olur? Valla isterlerse bütün Christmas, maaile ağacın altında oturup elele beni sabaha kadar ayıplayabilirler, umrum olmaz. Geçen yıl tüm tatili onlarla gecirmissiniz zaten, bu yıl ister ailenin yanına git ister otele tatile, gık diyemezler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…