Doğru İletişim Şekli Geliştirme

Detay veremeyeceğim ama kocam kendi kendine büyümüş. Ailesinden ve evinden uzakta. Kendi kendini yetiştirmiş. Onlar gibi degil yani.

Çok üzüldüm sizi bu kadar etkilemiş olmasına. Linçleme niyetiyle bakmadigin icin iyi niyetimi, kalp kırmama çabamı, eşime olan sevgimi görmüşsün. O günden beri aklinda kalmış bunlar. Haksiz yere kötü gelin damgası yemek çok acı. Neyse ki başta yorum yapanlar yaptı onu. Sonradan senin gibi konuyu hatirlayan üyeler dogru yorumlar yaptı. Cok tesekkur ederim. Belki bu sefer eşime konuşur. Biraz rahatlasam yetecek aslinda. Onerilerini dikkate alacagim, cok tesekkur ederim.

Yapıcı ve akılcı yorumunuz icin teşekkür ederim. Kendisi linçten beslendiği için ve ben hiç linç çekemeyeceğim için konuya yorum yapmasını engelledim. Cevap veremeyecek size. Iyi ki de veremeyecek, sizin de sinirlerinizi bozardi eminim.

Okumayi yeni öğrenmiş biri okusa, sorunun bu olmadığını anlar. Okuduğunu anlamayan bu yorumumu da anlamaz gerçi. Şimdi terkedebilirsin konumu. Diğer ergen gibi, yazdığım tüüüm yorumlara beğenmedim basmayı unutma. Onun ateşi anca böyle sönmüş

Çok utanıyor. Birkaç kez kendi evlerinde uyarıldılar. Benim uyarı verdiğimi anlamayacak kadar saf degiller. Insan utanmaz mi gelinimiz rahat degil diye. Miden hassassa kesinlikle okuma zaten. Normal, tolere edilebilir bir pislikten bahsetmiyorum.

Eş ailesi kötü olsa, eşim benim ailem icin ne zaman isterse gelirler diyorsa, benim de onun ailesi icin bunu demem gerekecek miydi? Ben böyle oldugunu düşünmüyorum.

O kabul ediyor diye kabul etmek zorunda degilim. O kabul ediyor diye ailem teklifsiz evime geliyor da degiller zaten.

Esiniz farkinda degilmi ailesinin pis oldugunu? Hepsi aynimi birinden biri uyarmiyormu yada pis olduklarini farkinda degillermi. Nasil dayaniyorsunuz ben söylerdim. O gün bi bahane bulun bide evi temizlemekle ugrasmayin
Eşim farkında napabilirim diyor. Utanıyor bu durumdan. Gelmesinler mi gitmeyelim mi yani diyor. Evet desem kavga edecegiz belli. Kime anlatabilirim ki diyorum. Anneni babanı başkasına mı anlatayım diyorum. Susup kalıyor.

En son kötü gelin olmaktan korkup sustuğum için daha kötü olmuştum. Lütfen korkmayın eşinize açık olun. “Tabikide başımın üstünde yerleri var canım ama bana danışmanı istiyorum” diceksin.

Sık gelmedikleri için sabır dileyip dokundukları yeri temizlemekten başka çare yok gibi.

Hastaneden geldiniz, ellerini yıkamadılar, kolonya tuttunuz kabul etmediler peki ‘hastaneden geldik korona kaparız mazallah bi yıkasa mıydık ellerimizi’ deseydin kalkıp yıkarlar mıydı yoksa suratlar düşer miydi? Bu durumdan bi ufak karakter analizi yapacağım da ondan soruyorum.

Asla kalkıp yıkamazlardı, surat da asmazlardı. Bilgiç bilgiç bir şey söylerlerdi. Bir her şeyin en uyisini biliriz şeklinde bir tavirlari var hemen her konuya. O anlama gelecek bir seyler söylerler.

Asla kalkıp yıkamazlardı, surat da asmazlardı. Bilgiç bilgiç bir şey söylerlerdi. Bir her şeyin en uyisini biliriz şeklinde bir tavirlari var hemen her konuya. O anlama gelecek bir seyler söylerler.
Tam cahiller, her şeyi biliyorlar yani. Bu konunun üstüne ne denir onu da merak etmedim değil. El yıkamak aslında virüsü öldürmüyor gibi çığır açan bir buluşları da var demeyin şimdi.

Mesela benim esimin ailesi aşırı kaba ve yoz.
Çok detaya girmeyeceğim.
Ama ben mesela eşime söylüyorum.
Pek anlayan bir aile değil ama eşim en azından biliyor çok muhatab etmiyor beni.
Çünkü iş çığrından çıkacak.
Sizinkide en azından geldiklerinde hizmetini o yapsın.
Ebeveyn banyosu var mı orayı siz kullanin.
Oturduklari yere oturmayın vs kendi hijyeninizi sağlayın.
Sonrada temizlikci vs tutun.

Tam cahiller, her şeyi biliyorlar yani. Bu konunun üstüne ne denir onu da merak etmedim değil. El yıkamak aslında virüsü öldürmüyor gibi çığır açan bir buluşları da var demeyin şimdi.
Şöyle anlatayım, covid sürecinde doktorlarin çok da bir şey bilmediğini söylüyordu kv. "Onlar ne bilir ki" şeklinde. Aynı günlerde sumak yemenin covidden koruduğunu düşünüyordu. Benim önlem alır tavrım, onlar için abartmak oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…