• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu beklerken terk edildim

8 gun sonra burada ama ben bi msj yazip bi daha onu rahatsiz etmiycegimi soyledim 2 gun oldu cevapta yok seste yok istedigi buymus demekki orada yalnizken zaman gecircek biriymisim demekki ben onun icin asker beklemek askerdeki adamin psikolojisiyle ayni b3nce yasadiklarimizda ayni o yuzden ben bir daha ne guvenirim birine nede beklerim birak 460 gunu 1 gun bile degmez hic birine

wala olumsuz olmak istemedm kötü düşünmek de istemedm ama dediğin dogru takan adam arardı sorardı bi demekki gönül eglendirmiş çünkü hiçbi sewen erkek netine karıştın di,e ayrılmaya görüşmeyelim demeye kalkmaz kendi kaybetmiş...bizde beklioruz ve gerçekten en büyük zorlugu ne kendileri ne aileleri çekmio yükün büyüğü bizim omuzumuzda ama bazıları bunu anlamıyo ve kendi kaybedio bırak pişman olup köpek gbi sürünsün ha yok olmazsada önüne bakarsın zor olsada ...allah hakkında hayırlısını versn...

8 gun sonra burada ama ben bi msj yazip bi daha onu rahatsiz etmiycegimi soyledim 2 gun oldu cevapta yok seste yok istedigi buymus demekki orada yalnizken zaman gecircek biriymisim demekki ben onun icin asker beklemek askerdeki adamin psikolojisiyle ayni b3nce yasadiklarimizda ayni o yuzden ben bir daha ne guvenirim birine nede beklerim birak 460 gunu 1 gun bile degmez hic birine

wala olumsuz olmak istemedm kötü düşünmek de istemedm ama dediğin dogru takan adam arardı sorardı bi demekki gönül eglendirmiş çünkü hiçbi sewen erkek netine karıştın di,e ayrılmaya görüşmeyelim demeye kalkmaz kendi kaybetmiş...bizde beklioruz ve gerçekten en büyük zorlugu ne kendileri ne aileleri çekmio yükün büyüğü bizim omuzumuzda ama bazıları bunu anlamıyo ve kendi kaybedio bırak pişman olup köpek gbi sürünsün ha yok olmazsada önüne bakarsın zor olsada ...allah hakkında hayırlısını versn...

Canım kusura bakma seni daha da üzemk istemem ama gerçek sevgiler bu kadar basit değil yaaa...
Oldu istediğinde arasın, istediğinde ağlatsın, istediğinde biz eskisi gibi olcaz desin, istemediğinde fotoları kaldırsınn..
Benm sevgilim benden bir kez ayrıldı askerde mesela, çok bunalıyorlar doğru çok büyük kavgalarımızı çektik neler atlattık beraber, ama o ayrıldığında bile baa sonradan neden bana neden ayrıldın demedn dedi, nasıl kabullendin dedi.. ben de çünkü çok üzüyoduk birbirmizi biraz zaman tanıdım belki de haklıydın çok bunalttım falan dedim.. özlem hasret hırçınlık hepsi kavgaya götürür ama bu şekilde olmaz olamaz yani..
Çok zor bir ilişkimiz oldu inişli çıkışlı kavgalı gürültülü ama asla aklıma şüphe sokcak bir şey de yapmadı, canına yazık canım bence kendini daha fazla üzdürme, koy tavrını al gardını, ha seviyorsa da çok saçmalamışsa gerçekten o zman da bırak kendi kendini düzeltsin öyle gelsn, internet konusunda beni bunalttı nedir ya heralde ki ikinizin fotosunu koymaısnı isteyeceksin bundan doğalı ne ki...

Öncelikle önceden yaşadığınız tecrübelerinize ihtiyacım var benim biraz avunmaya kendime gelmeye ihtiyacım var.
Sevgilimle askere girmeden iki ay önce çıkmaya başladık ailesiyle tanıştırdı ailemle tanıştı sonuç olarak halada ailecek görüşüyoruz ailedeki herkes bir birlerini çok sevdi sevgilimde dahil olmak üzere asker dönüşü isteme nişan sözü verildi bu evlilik konularınıda her zaman sevgilim kendisi açardı bana geleceğe dair çok ümitler verip hayaller kurdurdu planlar yaptı hepsinde benide kattı içine ilişkimiz sırasında bir kere ayrılmıştı acemi birliğinden dönmesine 1 hafta kala ozaman telefon falanda yoktu yanında iletişim kuramamıştık bir daha sonra 1 hafta sonra izine gelir gelmez kapıma gelmişti barışmıştık ben bir daha gitmesinden çok korkmuştum ama öyle bir inandırdı ki gitmeyeceğine bende gidebileceğini düşünmüyordum çok kez yanına gittim askerdeyken çok kezde izine geldi askerdede olsa çok sık görüşebiliyorduk hep ufak kavgalarımız olurdu ama hiç bişey olmamış gibi bi kaç saat içinde mesaj atar ve barışırdı. Bizim sözümüz vardı küsebiliriz ama ayrılık olmaz diye hepte öyle oldu en fazla 3 gün küs kalıp konuşmazdık kavgalarımızın sebebi internet yüzündendi genelde çok fazla internette zaman geçiren bir insan kendisi ve bende bu durumdan rahatsız olduğumu sürekli dile getiriyorum. Geçenlerde doğum günümdü doğum günümü unuttu ve çok geç hatırladı biraz trip atsamdakavga ettik olay büyüdü ve ertesi gün tekrar barıştık son zamanlarda aylardır whatsapp profil resmi benle olan resmini kaldırıp tek resmini koydu bundan dolayıda tartıştık sonra ikimizin bi resmi vardı facebook yüklemesini istedim yüklemedi ve sen nasıl istersen dedim sonra 3 gün boyunca yine ses çıkmadı. Sonra facebookta profil resmini değıştirdi ikimizin resmini kaldırıp tek resmini koydu En son ben dayanamayıp mesaj attım neden böyle yapıyorsun diye canım öyle istedi yazdı sadece. O günün akşamı bir daha mesaj attım noluyor anlamıyorum diye bitti mi benim mi haberim yok dedim çokmu duymak istiyorsun evet bitti dedi sonra son bi kez aramasını istedim aradı 1 saat konuştuk ama ne dediysem ikna edemedim barışmak için bir daha barışmıycaz olmuyor işte yapamıyoruz seni çok sevdim ama içimde bişey kalmadı artık seni daha fazla üzmek istemiyorum emin ol bundan sonra daha mutlu olucaksın dedi. Ertesi gün annesi aradı ağladiğım için ne olduğunu sordu ayrıldı dedim kadında ağlamaya başladı oğlunu aradı bir sürü kızdı ve annesi hemen bize geldi. Geldiğinde oğluyla konuştuğunu ve nedeninin benim onun internete girmesine çok karışmam olduğunu söyledi 1 değil 5 değil çok bunalttı demiş. Sonra tüm ailesi tavır aldı sevgilime karşi hepsi arayıp bunaltmaya başladılar çocuğuda benide hatta barışana kadar bizi arama bile demişler. Bende düşündüm askerdeki adamın üstüne çok gidilmesini iyice benden soğumasını ve ailesiyle arasının bozulmamasını istedim ve sevgilime mesaj attım barıştığımızı söyleyelim ve geldiğinde birlikte çıkıp karşılarına olmuyodu yapamıyoruz deriz dedim. Oda bunu kabul etti ve bana bir mesaj daha attı herşey bitti sanma biraz ayrı kalmamız gerekiyor bizim daha bir birimize verdiğimiz sözler var dedi ve sonra o akşam napıyorsun diye mesaj attı. Ardından bende dayanamayıp konuşmaya başladım her aradığımda açıyor mesajıma cevap veriyor ama barışmak için daha zamanımız var diyor bu arada bu olaylar 1 hafta önce oldu ve askerliğinin birmesine 2 hafta kaldı. Geldiğimde herşey eskisi gibi devam edicek görüşücez ama daha barışmıycaz dedi.
Size sormak istediğim biraz uzun oldu ama konuya hakim olun istedim ben 1 haftadır her gün ağlıyorum bana yardımcı olun lütfen ne yapmam gerek nasıl davranmam gerek tekrar nasıl birleşebiliriz. Biz çok seviyorduk nasıl bu kadar acımasız oldu anlamıyorum nasıl bir anda sildi onuda anlayamıyorum sizce içinde bana karşı herşey bitmiş mi?

ah canım benim seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bizimde 3 haftamız kaldı askerlinin bitmesine bizde askere gitmeden 5 aylık bir zaman diliminde tanışıp aşık olduk birbirimize evlilik söz nişan hayaller aileler vs..
neyse ilk zamanlar herşey iyigidiyordu sonra atışmalar tartışmalar tabi ben birz fazla ilgi isteyen bir insandım çok atışırdık son zamanlarına doğru ilginden sorularından bunalıyorum demeye başladı yarın öbür gün sıkıllıcam bu ilginden falan...
bak daha dün akşam konuştuk gene kavga ettik ağla ağla bir hal oldum bende tamam dedim karışmıcam sana dedim ilgilenmicem okadar da üstüne gelmicem dedim seni hayatımın merkezine koymıcam dedim
sende böyle yap tatlım benim gibi üstüne düşme
askerliğin bitimine son zamanlar kala bunlara bi hal oluyor bi ben yaşıyorum sanıyordum ama başkalarıda aynı dertten muzdarip artık askeriyede rahatlıktan mı yoksa bittikten sonra ne yapıcaz derdine düşüp kendilerini mi sıkıyor çözemedm

düşme üzerine bırak bakalımm sen ilgilenmeyince ne yapıcak... benim şuanki taktiğim bu olucikk :44:

Oyle herkes bir olmuyor herkes bekledigine yaptigin fedakarliga degmiyor herkes deger bilemiyor Ama ben inaniyorum Allah yukarda birakmaz hakkimi onda zaten bir gram bile hakkimi helal etmiyorum daha buraya yazdigim bana cektirdigi onca sey varken affettigim onca seyi varken bu yaptigi yenilir yutulur turden degildi yani kimse hak etmiyor 15 ay bekletilipte terk edilmeyi hatam olsa yine kabulum ama hatamda yok iste en cok bu acitiyo canimi bizimki yapamadi basaramadi ama siz asker bekleyen geri kalanlar icin umarim hayirlisi olur Allah sizleri mutlu etsin tez zamanda kavusun uzmeyin bir birinizi degerinizi bilin herkes seninki gibi adam olamiyor ortak facemis seni kaybetmemek icin yaptiklari falan ben bunlarin bir tanesi gormedim karsimdakinden neyse hayirlisi diyorum o oyle aramaya zaman sokup gelip dondukten sonra ben coktan vazgecmis olurum huyum bu benimde

zaten öyle olman gerekiyor hayatım.. sonuçta seninde bi hayatın var seni elinde gibi nasılsa beni seviyo barışır zamanı gelince diye düşünmemeli kesinlikle. kendini üzme desekte çok üzülceksin çünkü işte o çok koyuyor biliyorum haat yapmıyorsun haklı durumdasın canı yanıyor insanın. bende çok yaşadım onları .. ama sen elinden geleni yapmışsın . ilk kavgalarınız olsa gene anlar hak veririm askerdeler allah korusun ayrılık değil ama bizmde saçma sapan şeylere kavgalarımızda oldu olmadı değil yani . komutandan ondan bundan olan hıncını sinirini benden çıkarttığı oldu. ama inan bu böyle bişey değil kimsenin günahını almaya gerek yok evet ne yalan söyliyim okuyunca önce whatsapp sonra facebook falan derken benimde aklıma birileriyle diyalog kurduğu geldi ama belki değildir.
sen elinden geleni yapmışsın değil mi ? vicdanın rahat senin . allahım hepsini görüyor zaten o yüzden sen boşver artık neden böyle oldu diye düşünme benim hatam yoktu diye düşünme sadece de ki ben elimden geleni yaptım ve vcdanım rahat .

İlişkinizin çok başında aileler tanışmış ve askerlik girmiş içinize, askerlik psikolojisi farklıdır anlıyorum ki şuan benim sevgilim de askere gitti. Ama siz de kum torbası değilsiniz! Birden bire profil resimlerini değiştirmesi, aramaması bana masum gelmiyor açıkçası, internetle de fazla haşır neşir olan birisiymiş. Birbirimize verdiğimiz sözler var gelince görüşücez ama barışmıycaz, barışmamıza daha zaman var demesi ayrı bir saçmalık zaten, böyle olunca insanın aklına tek ihtimal geliyor.. :ssz:

Canım kusura bakma seni daha da üzemk istemem ama gerçek sevgiler bu kadar basit değil yaaa...
Oldu istediğinde arasın, istediğinde ağlatsın, istediğinde biz eskisi gibi olcaz desin, istemediğinde fotoları kaldırsınn..
Benm sevgilim benden bir kez ayrıldı askerde mesela, çok bunalıyorlar doğru çok büyük kavgalarımızı çektik neler atlattık beraber, ama o ayrıldığında bile baa sonradan neden bana neden ayrıldın demedn dedi, nasıl kabullendin dedi.. ben de çünkü çok üzüyoduk birbirmizi biraz zaman tanıdım belki de haklıydın çok bunalttım falan dedim.. özlem hasret hırçınlık hepsi kavgaya götürür ama bu şekilde olmaz olamaz yani..
Çok zor bir ilişkimiz oldu inişli çıkışlı kavgalı gürültülü ama asla aklıma şüphe sokcak bir şey de yapmadı, canına yazık canım bence kendini daha fazla üzdürme, koy tavrını al gardını, ha seviyorsa da çok saçmalamışsa gerçekten o zman da bırak kendi kendini düzeltsin öyle gelsn, internet konusunda beni bunalttı nedir ya heralde ki ikinizin fotosunu koymaısnı isteyeceksin bundan doğalı ne ki...

Cok guzel yazmissin cok tesekkur ederim aslinda kendi iliskinden ornek vererek aslinda biraz umut oldun bana benim hatam sabirsiz davranmam hemen barismak istemem ve elimin telefonda dogru durmamasi onu merak etmem ama bundan sobra hic bir sekilde o benimle baglanti kurmadikca bende kurmayi dusunmuyorum belkide iliski suresince hic ayrilmadigimiz icin kabullenemiyorum geri donermi donmezmi bilemiyorum ama kustugumuz zamanlarda hep geri donen kendisi olmustu ve bu kadar uzun surmemisti bu ayrilik tabi kusluk degl ama geri donermi bilmiyorum korkum bu sanirim bende senin yaptigin gibi sabirli davranip kendisinin arayip donmesini bekliycem ozaman doner belkide senin sevgilin gibi demi

ah canım benim seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bizimde 3 haftamız kaldı askerlinin bitmesine bizde askere gitmeden 5 aylık bir zaman diliminde tanışıp aşık olduk birbirimize evlilik söz nişan hayaller aileler vs..
neyse ilk zamanlar herşey iyigidiyordu sonra atışmalar tartışmalar tabi ben birz fazla ilgi isteyen bir insandım çok atışırdık son zamanlarına doğru ilginden sorularından bunalıyorum demeye başladı yarın öbür gün sıkıllıcam bu ilginden falan...
bak daha dün akşam konuştuk gene kavga ettik ağla ağla bir hal oldum bende tamam dedim karışmıcam sana dedim ilgilenmicem okadar da üstüne gelmicem dedim seni hayatımın merkezine koymıcam dedim
sende böyle yap tatlım benim gibi üstüne düşme
askerliğin bitimine son zamanlar kala bunlara bi hal oluyor bi ben yaşıyorum sanıyordum ama başkalarıda aynı dertten muzdarip artık askeriyede rahatlıktan mı yoksa bittikten sonra ne yapıcaz derdine düşüp kendilerini mi sıkıyor çözemedm

düşme üzerine bırak bakalımm sen ilgilenmeyince ne yapıcak... benim şuanki taktiğim bu olucikk :44:

Hemen hemen ayni sorunlari yasamisiz ayni donemleri atlatmisiz umarim benim gibi olmaz sonn cunku cok koyuyor insana ben kaldiramiyorum sahsen yoklugunu evimin ailemin bir parcasi gibi insallah duzelir bende ustune gitmemeye calisicam hatta bundan snra o aramadan aramiycamda elimden gelen herseyi yapicam bunaltmamak icin

zaten öyle olman gerekiyor hayatım.. sonuçta seninde bi hayatın var seni elinde gibi nasılsa beni seviyo barışır zamanı gelince diye düşünmemeli kesinlikle. kendini üzme desekte çok üzülceksin çünkü işte o çok koyuyor biliyorum haat yapmıyorsun haklı durumdasın canı yanıyor insanın. bende çok yaşadım onları .. ama sen elinden geleni yapmışsın . ilk kavgalarınız olsa gene anlar hak veririm askerdeler allah korusun ayrılık değil ama bizmde saçma sapan şeylere kavgalarımızda oldu olmadı değil yani . komutandan ondan bundan olan hıncını sinirini benden çıkarttığı oldu. ama inan bu böyle bişey değil kimsenin günahını almaya gerek yok evet ne yalan söyliyim okuyunca önce whatsapp sonra facebook falan derken benimde aklıma birileriyle diyalog kurduğu geldi ama belki değildir.
sen elinden geleni yapmışsın değil mi ? vicdanın rahat senin . allahım hepsini görüyor zaten o yüzden sen boşver artık neden böyle oldu diye düşünme benim hatam yoktu diye düşünme sadece de ki ben elimden geleni yaptım ve vcdanım rahat .

Senide cok iyi anliyorum askerde olan insana degilde bize kaliyor acilari cefalari sen sen ol bunaltma sana tek tavsiyem budur kurcalama benim kadar derine inme ne olursa olsun yaninda dursun inan golgesi bile yeter bana suan ama golgesi bile yok Allah sizlere yasatmasin bunlari umarim benim icinde bir an once duzelir hersey

İlişkinizin çok başında aileler tanışmış ve askerlik girmiş içinize, askerlik psikolojisi farklıdır anlıyorum ki şuan benim sevgilim de askere gitti. Ama siz de kum torbası değilsiniz! Birden bire profil resimlerini değiştirmesi, aramaması bana masum gelmiyor açıkçası, internetle de fazla haşır neşir olan birisiymiş. Birbirimize verdiğimiz sözler var gelince görüşücez ama barışmıycaz, barışmamıza daha zaman var demesi ayrı bir saçmalık zaten, böyle olunca insanın aklına tek ihtimal geliyor.. :ssz:

Oyle benimde aklima geliyor ama Allah cikarir nasil olsa karsima varsa boyle bisey tum acisini ben cekiyim ben bekliyim baskasi gelip sefasini sursun bende onu kimseye yedirtmem benim gozyasimin ustune mutluluk kuramazlar o hakki vermem iste bakalim az kaldi gelince anlasilicak ne oldugu

Oyle benimde aklima geliyor ama Allah cikarir nasil olsa karsima varsa boyle bisey tum acisini ben cekiyim ben bekliyim baskasi gelip sefasini sursun bende onu kimseye yedirtmem benim gozyasimin ustune mutluluk kuramazlar o hakki vermem iste bakalim az kaldi gelince anlasilicak ne oldugu

Allah büyüktür, kimsenin hakkı kimse de kalmaz.

Hemen hemen ayni sorunlari yasamisiz ayni donemleri atlatmisiz umarim benim gibi olmaz sonn cunku cok koyuyor insana ben kaldiramiyorum sahsen yoklugunu evimin ailemin bir parcasi gibi insallah duzelir bende ustune gitmemeye calisicam hatta bundan snra o aramadan aramiycamda elimden gelen herseyi yapicam bunaltmamak icin

aynen tatlım düşme üstüne aynı duyguları paylaşıyoruz seninle bende kaldıramıyorum böyle yapmasını dengem bozuldu artık odaklanamıyorum canım hiç bişey istemiyor eskisi gibi dün akşam gene kavga ettikk ağla ağla bi hal oldum gözlerim yanıyor artık ağlamaktan... onun çabuk ret çekip beni ölçmesinden ayrılalım demesinden yoruldum yani ben onu bu şekilde ölçmeye kalkınca gidiyor beyefendi neyseki söz verdi gerçekten istemedikçe ayrılığı almıcak umarım almaz yani
üstüne ben 4-5 gün aramayalım birbirimizi konuşmayalım dedim kafamı toplamaya gerçekten ihtiyacım vardı istemeyerekte olsa tamam dedi bakalım ne kadar dayanıcik arıcık mi

aynen tatlım düşme üstüne aynı duyguları paylaşıyoruz seninle bende kaldıramıyorum böyle yapmasını dengem bozuldu artık odaklanamıyorum canım hiç bişey istemiyor eskisi gibi dün akşam gene kavga ettikk ağla ağla bi hal oldum gözlerim yanıyor artık ağlamaktan... onun çabuk ret çekip beni ölçmesinden ayrılalım demesinden yoruldum yani ben onu bu şekilde ölçmeye kalkınca gidiyor beyefendi neyseki söz verdi gerçekten istemedikçe ayrılığı almıcak umarım almaz yani
üstüne ben 4-5 gün aramayalım birbirimizi konuşmayalım dedim kafamı toplamaya gerçekten ihtiyacım vardı istemeyerekte olsa tamam dedi bakalım ne kadar dayanıcik arıcık mi

Bizde tartisirdik sebebsiz ikimizde susardik bende inat var birazda asla ayrilamayiz biz demesine guvendigim icin aramaz msj atmazdim kendiliginden en fazla 3 gun sonra msj atar arardi hic hisey olmamis gibi konusurduk dedim ya ayrilik lafi gecm3zdi bu yuzden arardi sizdede oyle bir laf gecmedigi icin uzme kendini bir kere orda cidden senden baska kimsesi olmadigi icin ister istemez ariyor ozluyor sikiliyor bunaliyor senin yaptiginin fedakarlik oldugunu dusunuyor kaybetmek istemiyor cunku ordaki gunleri sen olmadan tek basina gecmez oda biliyor ama iste gelmeye yakin yada geldikten sonra pilot oluyorlar ondan baska kimse askere gitmemis dunyayi kurtarip gelmis gibi senin yuzune bile bakmiyor erkek oldum buyidum ben 15 ay bunaldim smdi gezme zamani hayat bana guzel tarzinda ama bu sure kisa suruyormus duydugum kadariyla sonra senide sevmesine bagli bir sekilde ozleyerek doner hevesini aldiktan sonra disaridan diyorlar henuz buralara kadar gelmedim ben iliskimde simdilik bizimki anladigim kadariyla pilot doneminde :) Allah bizim yardimcimiz olsun her gece aglaya aglaya uyudugumu tartistigimiz gun uyuyamadigimi ben cok iyi bilirim senide o yuzden cok iyi anliyorum ama bu kucuk tartismalar icin sikmayin caninizi yipratmayin kendinizi iliskinizi bizim gibi

Back
X