http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...yikilmasinda-son-demlerakil-verin-lutfen.html benmı paranoyaklık edıyorum evlılık surelerı bıle aynı
bu kısının dıge rkonusunda avukatta ne kadarlık evlı oldugu yazıyor
ve tarz cok uyusuyor olaylar ıse ortusuyor
eger o kısı bu kısı ıse
esınde zerre akıl yok gerı donmek ıstıyorsa :26:
paronayaklık değil canım.
Bu benzerlik benim de dikkatimi çektiğinden hemen konunun başlarında konu sahibine yanıtlaması için yazmıştım o konu sahibi de sen misin diye.
Konudan bahsetmedim.Aynı kişi ise açıklar diye düşünmüştüm.
Ancak bir diğer arkadaşın mesajında ben değilim demiş.
Aslında benim tarzım değil konu sahibinin geçmiş konuları ve mesajlarının peşine düşmek.
Açıkcası pek çoğumuzun da tarzı değil.
Dikkat çekmemin sebebi ise;
Oradaki mesajlarda verilen ayrıntılar bu konuda atlanıyorsa yapılan yorumlar anlamsızlaşır.
Çünkü bahsetmediği olaylar çok ciddi olaylar ve ayrılık kararını etkileyecek ailesel konular.
Bunları yok sayarak bizler yorum yaparız burada ama dediğim gibi anlamsız olur, gerçekçi bir
yaklaşım olmaz.Kendisinin de bir işine yaramaz.
Eşini seviyor musun önemli olan bu demeye çalıştım en sonunda da ama ona da cevap vermedi.
Eminim yazılanları bir süzgeçten geçirecektir.
Aynı kişi ise de açıklamasını tavsiye ederim.
Buraya peşpeşe konular açıyorsa yardıma ihtiyacı var diye düşünürüm.
Yeter ki paylaşımlarında net olsun.
Yaptıklarında hatalısın denildiğinde dursun bir kendini tartsın.
Hatalarını kabul edecek ki insan ,hayatında yanlış giden olayları düzeltebilsin.
Hep ben doğruyum ve haklıyım demekle hiçbir yere varılamaz.
Kaybettiğiyle kalır insan.
Yuvasını dağıtmak istemiyorsa-eskilerin tabiri ile şapkayı önüne koyup düşünecek,hatalarını kabul edecek,
karşı tarafın hatalarını da sakinlikle ifade edecek,karşılıklı atabilecekleri adımları tartacaklar ve birdirlerinin
gönlünü almak ve yuvalarını kurtarmak adına birbirlerine adım atacaklar.
Var mı başka yolunu bilen.
Bunları yapabilmek için de tabiki birbirlerine duydukları sevgiye ihtiyaçları olacak...