Doğru bir karar mı aldım?

Mesajla geri dönmeli miyim?

• Kesinlikle hayır. Bittiyse, bitmiştir.

OY: 10 47,6%
  • Neden bir şans vermeyesin ki?

OY: 11 52,4%

• Ankete Katılan
    21

Kaldı ki, mesaj konusunda uyardınız ve o da yazımını düzeltti diyelim.. 1 ay, 2 ay..?
Ne kadar sürebilir ki? Önünde sonunda yine özüne dönecektir.!
Ve belki de, ilk 1-2 buluşmada beğendiğiniz kişinin; 3-4 ay sonra, artık rahatlıktan konuşması da yazması gibi olacak.?
Yanlış anlamayın, sizi engellemeye çalışmıyorum fakat kendimce olasılıkları yazıyorum. Karar yine sizin..!

Takıntı olunca iş değişiyor. Basit bir sorun gibi görülüyordur muhtelemen ama işin içine Türkçe girince ben bir dedektör oluveriyorum.

Yüz yüzeyken cool değildi, normaldi. Yani ben onu tanımadan önce cool zannederdim. Öyle durur. Ancak mesajlaştık ve buz dağının en sert yerine tosladım. Kıro imiş meğerse...

Yok hayır, engellemiyorsunuz. Aksine benim düşündüklerimi dile getirmişsiniz.
Buluşmada her şey iyiydi fakat ilk buluşmada kalkıp da bana içini yansıtmasını beklemek, hayalperestlik olur.
Yani iletişim ilerlediğinde, gevşeyip yavan yavan konuşabilir düşüncesi ile ve biraz da mesafe yüzünden bitirdim. Ben bu adamla buluşmak da istemem ki diyordum içimden. Ama işte aklım arada bir ilk buluşmaya kayınca, istemeden acaba erken bir karar mıydı diyorum. Hala net bir kanıya varamadım.

Mesaj yazarken Türkçe imla hatası yaptıgı ıcın ılıskı bıter mı:)

Takıntılı biriyseniz ve sanırım yazarlık da yapıyorsanız... (Malum işiniz kelimeler, cümleler) Yani evet biter. Böbrek yazamayan bir adam bu! Hep aynı örneği verdim ama böprek yazdıkça deliriyordum telefon başında. Benim için önemli bir konu olmasa, haybeye bitirmezdim. Ancak buluşma güzeldi ve aklımı kurcalayan o.

mesajlaşma dili önemli bence.kişi okuyan birimi mizacı kelime dağarcığı öyle anlaşılıyor.Çünkü her gün görüşmeyeceksiniz sonuçta aynı ortamda değilsiniz.birbirinizi mesajlaşarak telefonda tanımaya çalışacaksınız az çok.ben mesela bunu önemsiyorum,çokta dikkat ederim.tam tersi de olabiliyor yazarken çok dikkatli kelimeleri seçip yüzyüze kıroya bağlayan da var .mesajlaşırken konuşmaktan zevk almalı insan ilişki yaşadığı kişiyle diye düşünüyorum.

Evlenince mesajla mi iletişim kurucaksiniz

Bizim buluşmamız biraz zor olacağı için mesajlaşmak elbette önemli olacak. Ve ben yazdığı her kelimeyle içimin buz tutmasını istemiyorum. Ama işte buluşunca da bakıyorum ki, aramızda öyle fazla bir fark yok. Konuşması düzgün ve kibar... Fakat iş yazıya dönünce, iş tepetaklak oluyor.

Duruma uygun bi karikatur sanirim.

Yazim hatalarina ben de dikkat ederim ama bu kucumsemek icin degil. Bazi insanlarin boyle takintilari olabilir. Okumamis kesim tamam da ama universite okumus kesimden de meskul, herkez, eylence gibi kelimeleri beklemiyor insan.

Konu sahibi yerinde olsam gercekten gorusmezdim ama kendi acindan bi sans ver derim en azindan duygularindan emin olmak icin.

Son düzenleme:

Okuyan insan boyle hatalar yapmaz, okumaktan kastim egitim almak da degil, formasyon watsapp grubuma herkeze gunaydin yazan edebiyat fakultesi mezunu arkadaslar var.
Biraz okuyan insani yazim tarzindan ayirt edersiniz zaten, okumayani da aksi yonde belli eder kendini, okumayan insanla isim olmaz, degil es ya da sevgili, arkadas olarak bile iletişimimi surduremiyorum, bir yerden sonra tahammul edemiyorum.

Ben de benim ki gibi -ki yi yanlış yazdıklarında cinlerim tepeme çıkıyor
Niye ayırıyorsun arkadaş ..

Önemli olan zaten yüzyüze iken ki buluşmanız ve neler hissettiğiniz . Ondan yana da sıkıntı olmadığını belirtiyorsunuz. E ilerde evlendiğinizde eşinizle odadan odaya mesajlaşmayacağınıza göre bir şans daha verebilirsiniz ilerde Keşke dememek için .. Bu arada cool göreceli bir kavram aslında ama genel olarak tarzı olan, havalı , özgüveni tavan yapmış, rahat tiplere deniliyor çoğunlukla

Aynı ben .
İmla kurallarına uygun yazılacak.

E aşılamayacak bir durum yok ki.

Ben düzgün türkçe kullanmaktan yanayım.
Takintim var. Dikkat edersen eğer sevinirim diyecektiniz.
Baktın uyuyor devam ederdin, uymuyorsa ayrılırdın.

İnsan çözümü bulmadan direkt sonuca varamaz.
Siz gelişme yaşamadan sonucu yazmışsınız.

Benim gibiler ne güzel çıkıyor ortaya, detaycılığımızı seveyim
Türkçeyi adam gibi kullansınlar bir zahmet ya, zor bir şey istemiyoruz ki.
Burada da bazı yorumlarım oldu imla ile ilgili.
Bahane ise, konu sahibinin derdinden imla düşünemeyecek olması
Dertli isen yemek yemeyi unutursun,saçını taramayı vs.
İmla dediğin ilkokula giden herkese öğretilir.E ona da gitmiş ki yazmayı biliyor.
Yazmayı unutmuyorsun da imlayı mı unutuyorsun derdinden.
Çok takıntılıyım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…