- 24 Eylül 2016
- 109
- 221
- 31
-
- Konu Sahibi epimelides
Haha allah aşkına sesli harflerle yazmıyor diye mi triplere girdiniz
Ama inanın ki; kullandığı kelimeler ve harfleri yutması bende resmen buz etkisi yaptı. Çok fazla takılıyorum. Benim kadar özenli mesajlar atmayışı beni ciddi anlamda soğuttu.
Ben de senin gibiyim yazim hatalarina cok dikkat ederim. Universite mezunlari bile dikkat etmiyor. Dikkat eden erkekte cok az. Her ne kadar yuz yuze farkli olsaniz da , aradaki ucurumu asacak gibi gorunmuyorsunuz. Aslan burcu erkek bul sen. Bununla olmaz artik.
Kendiniz gibi yazar ya da Türkçe profesörü bulun o zaman allah allah. Ben de sevmem saçma sapan yazanları ama bu yüzden de bu kıro yaaa demedim bana garip geldi.Elit kesimle takıl benceAllah aşkına tek sebep bu olabilir mi? Kıro demişim. Kullandığı kelimelerden tutun, yazım şekline kadar... Bir de lütfen o küçümseyen ifadenizi tekrar kullanmayın. Türkçe takıntım vardır, yazarlık da yapıyorum. Karşımdaki adamın da en az benim kadar iyi yazabilmesini istemek, gayet de hakkım. Komik bir durum yok burada.
Boğaz yerine bohaz yazdığı için daha en başta iletişimi kestiğim insan olmuştu. Bir de çok sık görüşemeyeceğiz farklı şehirlerdeyiz diyorsun. Salla gitsin.
Kendiniz gibi yazar ya da Türkçe profesörü bulun o zaman allah allah. Ben de sevmem saçma sapan yazanları ama bu yüzden de bu kıro yaaa demedim bana garip geldi.Elit kesimle takıl bence
Beni anlayan insanlardan biri daha :)
Ya böprek yazan bir adamdan bahsediyorum. Yemin ederim böyle yazıyor. Kübra yerine de Küpra!
Konuşurken böyle değil, ama o mesajlar... Öldürdü beni resmen.
Artık bilmiyorum ama buluşma gayet güzel geçmişti. Zaten buluşmada da kıroluk yapsa, herhalde iki hafta sürmezdi. Konuşmamızın 7. günü buluşmuştuk. Ondan sonra bir hafta daha devam etti ama işte şu mesajlarıma verdiği cevaplar beni öldürüyor ://
kız kardeşim 27 yaşında daha bekarken kriterleri vardıHele ben... Evde kalmakla sorunum yok da, evlilik delisi değilim zaten ama detaycılıkta zirve yaşıyorum
Adam ne mezunu lise mi üniversite mi? Kitap gazete okuyor mu mesela?Belli eğitim seviyesi yoksa saçma sapan kıro mıro yazar tabii.Bu arada sen beni karıştırma bana batan bir şey yok. Yazarsan kendi çevrenden takıl bak başka üye de var ona da yazıldı yazarlarda bir hava vardır küçümserler insanları filan neyse.İyi yazar olmaya bakın boşverin kıroları.Ben de elit kesimden insanlarlayım mesela hepsi de gayet iyi Türkçe kullanıyorSize niye battı? Elit kesim falan ne bir de? Anlamıyorum yani sizi geren nedir? Basbayağı karşımdaki insan kıro mesajlar atan bir insan. Mesajlarını silmemiş olsam, görüntü de atarım. Çıkıntılık yapmak için yorum yapmayın en iyisi! Zira sizinle de konuştuğumuz dil farklı belli ki...
Türkçe profesörü bulun da nedir mesela? Ya sabır... Gelir gelmez biriyle tartışmak istemiyorum. Neyse.
Kullandığı kelimeler de öyle... Hani atıyorum "Gülüm, güzelim," diyen bir tip. Ama buluşmada daha nazik, daha kibar ve daha özenliydi. Mesajda ise tam tersi resmen.
Öncelikle merhaba :)
Yeni üye değilim, yani uzaktan takip edip üye olmamışgillerdenim, bu güne kadar... Konuya hemen geçiş yapıyorum.
Yaklaşık iki hafta önce biriyle konuşmaya başladım. Hoşlandığım bir çocuktu. Aracı olanlar oldu ve biz iletişime geçtik. Güzel başladı, fakat nedense tanımadan önce çocukta farklı bir hava sezerken; yani daha olgun, daha üsturuplu ve daha cool bekliyordum. Cool'un eş anlamlısını bulamadım şuan :)
Neyse, tanıdıktan sonra tabirimi mazur görün ama neredeyse bir "kıro" çıkınca içim soğudu. (Sadece mesajlaştık bu süreçte) Yine de devam ettirdim. En nihayetinde buluştuk ve görüştük. Konuşması, mesajlaşması kadar kötü değildi. Yani kullandığı kelimeler daha iyiydi mi demeliyim... Fazlasıyla Türkçe takıntım var (yazarlık da yapıyorum.) Ve resmen sesli harfleri kullanmadığı için soğumuştum
Buluşmada ise elektrik aldım ama sonra çocuk İstanbul'a geri dönünce, biz tekrar mesajlaşma ve aramaya geçince işler yine tersine döndü. Yüz yüzeyken o kadar iyiydi ki, yani tamam dedim. Bu iş olsun istedim. Fakat mesaja falan geçince ben bir yine soğudum.
En sonunda 3 gün önce konuşmayalım dedim ve bitirdik. Fakat o buluşma anı aklıma geldikçe, ne bileyim özlüyorum sanki... Tamam, aşık falan değilim ya da yanıp tutuşmuyorum ama sanki diyorum, zaman verseydin keşke...Bu arada o hala istekli. Bitiren bendim ama mesajlarda üzgün olduğunu söyledi ve daha da fazlası...
Bazen içim içimi kemiriyor, tekrar bir mesajla dönsem mi diye? Size sorum bu, bunu yapmalı mıyım? Ama gurur da yaptım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Doğru bir karar mıydı, emin olamıyorum.Bu arada konuşmamızın amacı, olursa eğer evlilikti. Bir nevi görücü usulü gibi ama birbirimizi daha önceden tanıyorduk.
Adam ne mezunu lise mi üniversite mi? Kitap gazete okuyor mu mesela?Belli eğitim seviyesi yoksa saçma sapan kıro mıro yazar tabii.Bu arada sen beni karıştırma bana batan bir şey yok. Yazarsan kendi çevrenden takıl bak başka üye de var ona da yazıldı yazarlarda bir hava vardır küçümserler insanları filan neyse.İyi yazar olmaya bakın boşverin kıroları.Ben de elit kesimden insanlarlayım mesela hepsi de gayet iyi Türkçe kullanıyor
yüzyüzeyken bayılsam da, bir kere, herkez, bende, mademki, bebqim, nbr cnm öptm kib bye gibi bişey yazsa 2. kez yüzüne bakmazdım.
yazım tarzı insanın kişiliğini, yaşam tarzını, ne kadar okuduğunu, özetle vizyonunu gösterir, vizyonsuz adamla da olmaz.
hahah o yazma takıntısı bende de var mesajlaşırken. Bir editör olarak bazen anlamsız cümlelerde kafayı yiyecek duruma geliyorum.
Cidden bir şey hissetmiyorsan hiç başlama canım. Aşk, zamanla olacak bir şey değil çünkü...
Konuşma çok önemli bir konu, demekki adamın içinde var ki mesajda belli ediyor. Katılıyorum size kıro gibi konuşması gayyette sogutucu bir sebep
Kesinlikle katılıyorum. Ben de "tabii ki deeee" diyenlere takığım.. Ya "tabii ki" dersin, ya da "elbette".. niye karıştırıyorsun?!
Ayrıca, bir insanla yüz yüze iken herkes anlaşabilir, fakat; önemli olan, bunu yazdığı kelimelerle de ifade edebiliyor olması..!
Kelime dağarcığı gelişmemiş ve sanala bu kadar düşkün bir kişi ile ilerleyebilmek, çok mümkün değil bana göre..
Kendini geliştirmiş, kültürlü olan ama bununla övünüp, kaf dağında gezmeyenlere cool derim ben de..
Ama bahsedilen kişi, bununla pek örtüşmüyor gibi..?
.
Zaten buluştuğunuz da nasıl anlayabilirsiniz ki? Normal konuşmuştur , var böyle insanlar 'saate sahat ''diyenleri gördüm ben.Kesinlikle öyle... Ben öyle güzelim falan gibi kelimeleri, sevgi sözcüğü ya da güzel bir hitap olarak algılayamıyorum. Ya da bunu kullanan kişiyle alakalıdır. Zira kendisi kesinlikle kıro gibi kullanıyor. Ama buluşmada bunları yaşamadık. Aklımı karıştıran bu... İstanbul uzak ve biz zor buluşacağız, kim bilir ne zaman... Bu süreçte mesajlaşmak ve konuşma yapmak zorunda kalacağız ve ben yine buz tutacağım. Kararsızım fena halde.
İnanın ölüm gibi ya :)
Öyle hatalar yapıyor ki kafayı yiyecek gibi oluyorum. Tamam, benim de hatam olur fakat ben gidip de böbrek yerine böprek yazmıyorum. Ki bunu ciddi ciddi yazdı. B yerine P yazıp yazıp duruyor. Hatta bir ara böyle de konuştuğunu düşünerek, buluşmayı daha çok ben istedim. Ama buluşmada aksi gibi, oldukça kibar ve özenli konuştu.