Bana yazılanları şimdi okuyabildim. Acıma ortak olan, hatta kendi acısını bana anlatıp halime şükretmemi isteyen herkese bütün herkese çok teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun. Fakat bir kaç hamile anne adaynın yazılanları okuyup endişe içine girdiklerine görüp çok üzüldüm. Hatta kendi kendime keşke yazmasaydım , anne adaylarını üzüyor muyum acaba bile düşündüm. lütfen sitedeki hiçbir arkadaşım yanlış anlamasın ama anne adayı olan karnında bebeğini taşıyan arkadaşlarım lütfen sizler bunları okumayın. Evet bunlar hayatın birer gerçeği fakat sizin karnınızda canlı, kıpır kıpır canlar var. O kadar güzel bir duygu ki. Allaha binlerce kez şükürler edin. Yanlış anlamayın size öğüt vermek falan haddim değil. Ama sizler gülün, mutlu olun, güzel şeyler düşünün.
İnanır mısınız Emirime ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar onunla konuşmaya başlamıştım. Bana gülüyorlardı. doktorum bile hadi ya şimdiden mi demişti. tam 9 ay onunla yanımdaymış gibi konuştum. sON aylar gece karnım yamuk bir halde uyanıyordum. Bir tarafıma toplanmış. Emir annecim hadi bitanecik oğlum birazcık canım acıyor düzel diye karnımı sevmeye başladığım an düzeliyordu. Doğumuma az bir zaman kala çevremdekilere hareketlerini göstermek istiyorduk zaman zaman. Karnımda bazen uyuduğunu yani hareket etmediğini düşündüğüm zamanlar Emirim diye seslenip onu sevdiğim zamanlar öyle bir oynuyordu ki. Ben ona şarkılar mı söylemiyordum, hikayeler mi okumuyordum, neler neler. Sınıfta o kadar çok bazen hareket ediyordu ki müzik ve çocuk seslerindene tkilendiğini düşünüyor, evde onu sevgiyle seviyordum. Herkes şimdi boşuna demiyor okarnında deeğil senin yanındaydı diye.
Mutlu olun O kadar güzel bir duygu ki anne olmak! çok masum, çok güzel anne yüreği. Kalbin bölünmüyor kalbin evladının oluyor. Beni yanlış anlamayın ama müjde bebeğim doğdu sitelerine girip bebeğinizi Allah izin verirse diyerek hayal edin.