- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
-
- Konu Sahibi milla mira milla
yüzünde sivilce falan yoksa çok yakmaz..kolonya yerine limonda sıkan var..zaten sivilceli yüze pek ii gelmez bencehepsi çok güzel yalnız kolonyada biraz takıldım ne kolonyası mesela o yakmaz mı cildi
ben denedim bi faydasını görmedim canım ama yinede dene istersen kişiden kişiye değişebilirşimdi de sivilceler için aspirini kırıp limonla karıp maske uygulaması yapanlar varmış bunu uygulayan var mı aramızda hanımlar
çoğu yerde okudum da merak etmiştim teşekkürler tatlımben denedim bi faydasını görmedim canım ama yinede dene istersen kişiden kişiye değişebilir
rica ederim canım ne demek ...çoğu yerde okudum da merak etmiştim teşekkürler tatlım
her sabah yüzünü yıkayacak kadar çok doğal gülsuyunu nerden buluyosun peki?
rica ederim canım ne d
Gülsuyunu sabah mı sürüyorsunuz? Durulama vs yapmıyorsunuz,gün boyu kalıyor dimi? Etkisi nedir?Eczanede satılıyor
canım aklıma gelmişken söyleyim gül suyunun faydası çok iyi geliyo cilde bilgin olsun aklına geldikçe pamukla yüzüne masaj şeklinde uygula faydasını görürsün benim çoktu yuzumde şükür şimdi bişeyim yok...çoğu yerde okudum da merak etmiştim teşekkürler tatlım
cildim yağlı benim gül suyu yağlandırıyor diyorlar doğru mu?canım aklıma gelmişken söyleyim gül suyunun faydası çok iyi geliyo cilde bilgin olsun aklına geldikçe pamukla yüzüne masaj şeklinde uygula faydasını görürsün benim çoktu yuzumde şükür şimdi bişeyim yok...
Hayır, sirkenin kokusu çok çabuk uçuyor, deneyin. Sirkeyle saçı en son durulayanda çok var...yumuşatıyor.Koku kalıyodur da burun kokuya alışıyordursirke sürüp yatsam eşimi düşünemiyorum Bildiğim kadar sirke asit özelliği gösteriyor, inşallah ileride problem olmaz.
Gülsuyunu sabah mı sürüyorsunuz? Durulama vs yapmıyorsunuz,gün boyu kalıyor dimi? Etkisi nedir?
yok alakası yok gül suyu faydalı zaten hiç bişey olmaz merak etmecildim yağlı benim gül suyu yağlandırıyor diyorlar doğru mu?
gözenekleri açıyor diye de duymuştum korkudan hiç sürmedim de denemekte fayda var gibi duruyoryok alakası yok gül suyu faydalı zaten hiç bişey olmaz merak etme
vay be elmayı mutlaka deniycem bir de şuna dikkat ettim doğal beslenenlerin cildi bebek gibi oluyor teyzem çok su içer bir tane bile aknesi izi yok ve parlak bir cildi var ben de aksine çok kola tüketirim mat ve sarımsı bir cildim var maalesef
ben ayda yılda bir makyaj yaparım canım. sabahları yüzümü gül suyuyla silerim. akşam yatmadan öncede yüz kremimi sürer yatarım.kızlar ben sürekli makyaj yapan biriyim ve artık bu alışkanlığıma bir son vermek istiyorum bundan dolayı sizden ricam doğal güzellik sırlarınızı ,bildiğiniz tüm yöntemleri buraya yazarsanız hepimiz birbirimizden faydalanmış oluruz ben de bildiğim duyduğum her şeyi sizinle paylaşacağım .şimdiden hepinize teşekkürler
yok yok gercekten korkulacak bişey yok korkma hem gül suyu zararlı bişey değil ki sende haklısın her ağızdan bi ses çııkıyo ama hiç bi zararı denemende yarar var canımgözenekleri açıyor diye de duymuştum korkudan hiç sürmedim de denemekte fayda var gibi duruyor