- 7 Ocak 2015
- 27
- 4
- 26
-
- Konu Sahibi milla mira milla
sirkeyle yaptığım tonik diyorumkızlar ben sürekli makyaj yapan biriyim ve artık bu alışkanlığıma bir son vermek istiyorum bundan dolayı sizden ricam doğal güzellik sırlarınızı ,bildiğiniz tüm yöntemleri buraya yazarsanız hepimiz birbirimizden faydalanmış oluruz ben de bildiğim duyduğum her şeyi sizinle paylaşacağım .şimdiden hepinize teşekkürler
kızlar ben sürekli makyaj yapan biriyim ve artık bu alışkanlığıma bir son vermek istiyorum bundan dolayı sizden ricam doğal güzellik sırlarınızı ,bildiğiniz tüm yöntemleri buraya yazarsanız hepimiz birbirimizden faydalanmış oluruz ben de bildiğim duyduğum her şeyi sizinle paylaşacağım .şimdiden hepinize teşekkürler
Sirkeli pamukla sildikten sonra o şekilde mi yatıyorsunuz? Çok kokar ya...sirkeyle yaptığım tonik diyorumgerçekten çok güzel oluyor yatmadan önce yüzümü sirkeli pamukla silip ellerime de limon sürüyorum pamuk gibi oluyorum sabaha
peki tonik demişsiniz sirkeyi suyla biraz seyreltiyor musunuz gerçekten de sirkenin kokusu çok ağır benim midem bulanıyor ben de saçlarıma kullanıyorum sirkeyi ama sulandırıp kullanıyorum siz de öyle mi yapıyorsunuz???sirkeyle yaptığım tonik diyorumgerçekten çok güzel oluyor yatmadan önce yüzümü sirkeli pamukla silip ellerime de limon sürüyorum pamuk gibi oluyorum sabaha
bende öyle düşünüyordum ama öyle olmuyor iki dakka sonra koku falan kalmıyor canımSirkeli pamukla sildikten sonra o şekilde mi yatıyorsunuz? Çok kokar ya...
yo sulandırmadan makyaj pamukları olur ya onlara damlatıyorum onunla siliyorum ilk yaptığımda kokuyor ama iki dakika sonra hiç kokusu kalmıyorpeki tonik demişsiniz sirkeyi suyla biraz seyreltiyor musunuz gerçekten de sirkenin kokusu çok ağır benim midem bulanıyor ben de saçlarıma kullanıyorum sirkeyi ama sulandırıp kullanıyorum siz de öyle mi yapıyorsunuz???
bende öyle düşünüyordum ama öyle olmuyor iki dakka sonra koku falan kalmıyor canım
ya sen dene görürsün kokup kokmadığınıKoku kalıyodur da burun kokuya alışıyordursirke sürüp yatsam eşimi düşünemiyorum Bildiğim kadar sirke asit özelliği gösteriyor, inşallah ileride problem olmaz.
yok canım ya ben her gece sürerim elma sirkesi eşimden bi şikayet gelmedi o yöndeKoku kalıyodur da burun kokuya alışıyordursirke sürüp yatsam eşimi düşünemiyorum Bildiğim kadar sirke asit özelliği gösteriyor, inşallah ileride problem olmaz.
Bol elma yiyorum. çocukluğumdan beri elma yerim, akşamları 2 tane rahat yiyorum alışkanlık olmuş bende. Hiç makyaj yapmıyorum ayrıca. 32 yaşındayım geçen sene hastaneye gittiğimde doktor bir bana bir kaydıma baktı inanamadı. 19 yaşında sanmıştı beni, elma gerçekten çok çok çook faydalı cilt için.
Öyle bişi yok
makyaj başka bişi doğal güzellik başka bişi
yani sana zencefillen eyeliner cekmeyi öneremem
ya sen dene görürsün kokup kokmadığınıyok olmaz canım boca etmiyorum ki yüzüme hafif sürüyorum