- 7 Ocak 2015
- 27
- 4
- 26
-
- Konu Sahibi milla mira milla
çok güzel olmuş teşekkürlerYesil cayi alip kaynatin bi kasik ondan bi kasik dogal bal bi kasik elma sirkesi ve iki kasik seker...sekeri torku kullanin cunku sadece torku markasinin icerisinde seker pancari var digerleri glikoZ...bal elma sirkesi ve yesil cayi da en katkisiz ve dogallarindan alin..karistirin hepsini...kavanoza koyup dolapta bekletin...zamaninin oldukca surun ve yuzunuzde bi saat bekletin..lekeler hemen kayboluyo...ayrica sarimsak yagi saciniza surup 7 sekiz saat bekletin ..3 4 gunde bir yapiorum..hem sac dokulmesi azalyo hem de sac cikariyo...her sabah 500 ml suyun icine bi plastik su sisesi kapagi kadar elma sirkesi koyun kan damarlarini aciyo...ve sac icin ayrica saf hint yagi..afrika ve hindistanda sac urunlerinin neredeyse hepsinde hint yagi kullanilir...ha ayrica e vitamini kapsulu alip sampuaniniza karistirin...e vitamini hucreleri yeniler..ve sampuan alirken olabildigince bitkisel icerikli alin..piyasada satilanlarin cogu cok kopuruyo..cok kopurmesi demek kimyasal iceriginin fazla olmasi demektir...aldigini sac ve cilt urunlerinin icerigine bakin EDTA, silikon,paraben, sulfat bulunmamali.simdilik bu kadar ...aklima geldikce yazarim...
Pudrayi direkt yüze sürmek makyaj hatasidir demissiniz de sonuçta direkt uygulanabilen pudralar mevcut piyasada yorumda kastedilen bu olabilir yani ben öyle anladim...Fondoten üstüne compact pudra sürülmez zaten. Toz pudralarda fondotensiz sürülmez.
rica ederim canım aynen dene ama pamuğa damlatıp makyaj siler gibi yap şimdi bir anda belkide çok fazla gelebilir yanlış sonuçlar çıkarmasın diye dedimTeşkler canım akşam alayım bir denemeye başlıyım ozman faydası olursa haber ederim bir araştırayımda
Doğrudur ben sadece fondoten ya da sadece pudra sürün deyince arkadaş direkt birlikte kullanılanlar olarak algıladım sanırım.Pudrayi direkt yüze sürmek makyaj hatasidir demissiniz de sonuçta direkt uygulanabilen pudralar mevcut piyasada yorumda kastedilen bu olabilir yani ben öyle anladim...
canım bu konuda ben birçok şey araştırdımarkadaşlar saçı çabuk uzatmak için bi fikri olan varmı...
canım çok masraflı geldi bu baana başka formulu varmı :)canım bu konuda ben birçok şey araştırdım
turplu su : turp u rendeliyorsun 3 bardak suda yarım saat kaynatıyorsun sonra biraz ılmasını bekleyip süzüyorsun o suyun içine de yumurta sarısı katıp saçına sürüyorsun ( biraz sıvı olabilir) alüminyum folyo sar ve kafana poşet gibi baş örtüsü gibi birşey geçir kokmaması açısından da iyi olur 2 3 saat bekletip yıkayınca saçın yumuşacık oluyor ayrıca haftada 2 3 kez yapınca saçını inanılmaz uzatıyormuş ben de yeni başladım uygulamaya 2 defa yaptım henüz iyi geldiğini düşünüyorum . ayrıca bemiks bepanthene evigen ampulu de kullanabilirsin onların da maske şeklinde tariflerini bulup vereyim bir de ben saçıma haftada 1 ya da 2 kez zeytinyağı sürüp 12 saat bekler yıkarım hem bakım yapıyor hem saçlarım parlak oluyor ayrıca badem yağı ve hindistan cevizi yağları da iyi geliyormuş ha bir de şampuan içine çam terebentin yağı dökersen de saç dökülmesine iyi geliyormuş . ama sana tavsiyem bu yağları aktarlardan ve gerçekten doğal oldklarına inandıklarını al şimdilik bu kadar diğer bulduklarımı da yazacağım
canım çok masraflı geldi bu baana başka formulu varmı :)canım bu konuda ben birçok şey araştırdım
turplu su : turp u rendeliyorsun 3 bardak suda yarım saat kaynatıyorsun sonra biraz ılmasını bekleyip süzüyorsun o suyun içine de yumurta sarısı katıp saçına sürüyorsun ( biraz sıvı olabilir) alüminyum folyo sar ve kafana poşet gibi baş örtüsü gibi birşey geçir kokmaması açısından da iyi olur 2 3 saat bekletip yıkayınca saçın yumuşacık oluyor ayrıca haftada 2 3 kez yapınca saçını inanılmaz uzatıyormuş ben de yeni başladım uygulamaya 2 defa yaptım henüz iyi geldiğini düşünüyorum . ayrıca bemiks bepanthene evigen ampulu de kullanabilirsin onların da maske şeklinde tariflerini bulup vereyim bir de ben saçıma haftada 1 ya da 2 kez zeytinyağı sürüp bir kaç saat bekler yıkarım hem bakım yapıyor hem saçlarım parlak oluyor ayrıca badem yağı ve hindistan cevizi yağları da iyi geliyormuş ha bir de şampuan içine çam terebentin yağı dökersen de saç dökülmesine iyi geliyormuş . ama sana tavsiyem bu yağları aktarlardan ve gerçekten doğal oldklarına inandıklarını al şimdilik bu kadar diğer bulduklarımı da yazacağım
canım ihtiyacın olan şey sadece turp ve yumurta . ama sadece yumurta da sürebilirsin yumurtada protein var saçını besler . bunun dışında bol su iç iyi beslen ki saç kanla beslenir saçlarına çok ihtiyacın olmadıkça ısı uygulama ve 2 aya bir kırıklarını aldır daha sağlıklı uzması için açlarını duştan sonra çok kurutma nemli kalsın ve mutlaka ılık suyla yıka ve haftada bir iki kez bakım yap ayrıca şampuanını doğru seçmelisin çok fazla kimyasal varsa çok köpürür bunu da unutma derim bunlar benim bildiklerim bulursam hem uygularım hem de sana söylerim canımcanım çok masraflı geldi bu baana başka formulu varmı :)
canım şöyle birşey var pirinç suyu 2 günden fazla durduğu zaman çok pis kokuyor oyüzden ben mecburen sürekli yenilemek zorunda kalıyorum :8Milla miracIm yukarida cilt icin pirinc suyundan bahsetmissin...pirinc suyunu kavanoza koyup azar azar kullansak olur mu...yoksa her seferinde suyu yeniliyormusun..
neden atayım araştırabilirsin canım Pirinç tarlalarında çalışan asyalı kadınlar su olmadığı için pirinç suyuyla duş alırlar ve güneş altında bronzlaşacaklarına daha da beyazlarlarmış ve pürüzsüz bir cilde sahip olurlarmış.Suyunu aldigin pirincleri bekletip sonra kullaniyomusun...atmiyosun di mi
tamam canım benım cok sağolcanım ihtiyacın olan şey sadece turp ve yumurta . ama sadece yumurta da sürebilirsin yumurtada protein var saçını besler . bunun dışında bol su iç iyi beslen ki saç kanla beslenir saçlarına çok ihtiyacın olmadıkça ısı uygulama ve 2 aya bir kırıklarını aldır daha sağlıklı uzması için açlarını duştan sonra çok kurutma nemli kalsın ve mutlaka ılık suyla yıka ve haftada bir iki kez bakım yap ayrıca şampuanını doğru seçmelisin çok fazla kimyasal varsa çok köpürür bunu da unutma derim bunlar benim bildiklerim bulursam hem uygularım hem de sana söylerim canım
ne demek canım inşallah daha fazla yardımcı olmaya çalışacağım saçım için denediğim her uygulamayı birer birer deneyip yazacağım çünkü biz kadınız ve mutlaka bakıma ihtiyacımız var ve yine birbirimize bu konuda ihtiyacımız vartamam canım benım cok sağol
evet canım katılıyorum ...kaç yaşındasın nerdensın canım senne demek canım inşallah daha fazla yardımcı olmaya çalışacağım saçım için denediğim her uygulamayı birer birer deneyip yazacağım çünkü biz kadınız ve mutlaka bakıma ihtiyacımız var ve yine birbirimize bu konuda ihtiyacımız var
teşekkürlerEczanede satılıyor
18 yaşındayım izmirliyim kayseride okuyorum canım sen ?evet canım katılıyorum ...kaç yaşındasın nerdensın canım sen