doğal güzell

kızlar ben sürekli makyaj yapan biriyim ve artık bu alışkanlığıma bir son vermek istiyorum bundan dolayı sizden ricam doğal güzellik sırlarınızı ,bildiğiniz tüm yöntemleri buraya yazarsanız hepimiz birbirimizden faydalanmış oluruz ben de bildiğim duyduğum her şeyi sizinle paylaşacağım .şimdiden hepinize teşekkürler:KK36::KK37: :KK9::KK5:
cildim karma, kil maskesi çok iyi geliyor cildime. düzenli peeling yapmak ölü derileri atıyor, ışıldatıyor cildi. doğal gül suyunu tonik olarak kullanırım. organik ürünlerden şaşmam.

Doğal güzellik olayını anlamıyorum. Cildini iyi temizle. İyi nemlendir ama onun dışında makyajını neden yapmayasın ki?
Fondöten kullanıyorsan pudraya geç. Pudra kullanıyorsan ve yüzüne hiçbir şey sürmek istemiyorsan da sürme ama dudak makyajın, göz makyajın olsun.
Güzelliğini makyajla ortaya çıkarabilme lütfunu sonuna dek kullanmalıyız bence.
Güzel olup da makyaj yapmayanlara daha çok üzülüyorum çünkü açığa çıkaramıyorlar o güzelliği makyaj yapmayınca.

bence ne fondoten ne pudra hiçbirini tavsiye etmiyorum ben yüzünüzü düzeltecem diye aksine bozuyosunuz arkadaşlar makyaajıda süreklı yapmayın anca özel gunlerde yapın cıldı bozuyo çok fena sadece gül suyu size tavsiyem baska bısey değil....

ben de mesela pirinç suyu ile yıkıyorum yüzümü hem yumuşacık yapıyor hem de bembeyaz yapıyor ayrıca kakao sabunu diye bir şey duydum cildi yeniliyormuş izleri felan gideriyormuş

nasıl pirinç suyu. pirincimi kaynatıyorsunuz yoksa yıkarken aıttıgımız suyumu kafam karıştı :-/

-bebek pudrası ve kolonya karıştırılıp krem gibi yüze sürülür..........renk tonunu açar
-yoğurt krem gibi cilde uygulanır.............renk tonunu açar
-yumurta beyazı ve bal.............yumuşaklık ve parlaklık verir
-kahve...............arındırır
-sirkeli su...........temizler..tonik etkisi yapar
-kil.................kırışıklıklara iyi gelir
Bebek pudrasi kullanmayin lütfen

Bir şeylerle karistirilsa bile zerrecikleri akciğere yapisiyormus ve orada ccogalmaya başlıyormus.
Çok sakincali

Bol elma yiyorum. çocukluğumdan beri elma yerim, akşamları 2 tane rahat yiyorum alışkanlık olmuş bende. Hiç makyaj yapmıyorum ayrıca. 32 yaşındayım geçen sene hastaneye gittiğimde doktor bir bana bir kaydıma baktı inanamadı. 19 yaşında sanmıştı beni, elma gerçekten çok çok çook faydalı cilt için. :KK36:

canım bu iş elmayla olsaydı......Cilt tipi genetik.O kadar özenirim,bakım yaparım,ben de çok elma yerim (bugün 3 tane yedim bile) ama çil,sivilce,leke,ton farkı...ne ararsan var.Sen şanslısın

Makyaj kadını tamamlar.
Eşyasız ev olur mu? Makyajsız da olmaz.
Günün yaklaşık 20saati makyajlıyım yatarken çıkartıyorum makyajı.
Hayatımda sivilcem çıkmadı.
Güzel cilt genetiktir. Dışardan uyguladığın şeylerle desteklersin okadar.

elma e vitamini canım direk cildi berraklaştırıyor porselen gibi oluyor cildin. aı toku yok günde en az bir elma iyi gelcektir cildine. dışarıdan sürülen şeylerin etkisi %40 ise içeriden cildini beslediğinde etkisini %90 oranında görürsün.

göz altı morlugunada iyi gelicek bişey varmıki bu doğal yöntemlerden,benim en büyük sorunum doktor bile çare olmadı mecbur hergün kapatıcı kullanıyorum, azalsa bile dua edicem artık zaten bu ara stres kaynaklı sivilce deposu oldu yüzüm,:confused: ergenlikte bile görmediğim sivilceler sonrası lekeler iyice deliricem yakında

Makyaj kadını tamamlar.
Eşyasız ev olur mu? Makyajsız da olmaz.
Günün yaklaşık 20saati makyajlıyım yatarken çıkartıyorum makyajı.
Hayatımda sivilcem çıkmadı.
Güzel cilt genetiktir. Dışardan uyguladığın şeylerle desteklersin okadar.
eşyasız ev ile makyajsız kadını bağdaştırmanız ilginç.. makyaj var makyaj var... makyaj yapılacaksa da hafif yapılması gerektiğini düşünüyorum. karşınızdaki insan size baktığında sizi görmeli maskenizi değil.(bence dememe gerek yok ama diyim ben:))

göz altı morlugunada iyi gelicek bişey varmıki bu doğal yöntemlerden,benim en büyük sorunum doktor bile çare olmadı mecbur hergün kapatıcı kullanıyorum, azalsa bile dua edicem artık zaten bu ara stres kaynaklı sivilce deposu oldu yüzüm,:confused: ergenlikte bile görmediğim sivilceler sonrası lekeler iyice deliricem yakında
sıkıntı stres yapma canım göz altı morlukları için kremler var kullandın mı onlardan pekı..

elma e vitamini canım direk cildi berraklaştırıyor porselen gibi oluyor cildin. aı toku yok günde en az bir elma iyi gelcektir cildine. dışarıdan sürülen şeylerin etkisi %40 ise içeriden cildini beslediğinde etkisini %90 oranında görürsün.
anladım canım bende başlıyorum o zaman her gun bır elma yemege :)

X