doğal güzell

cildim karma, kil maskesi çok iyi geliyor cildime. düzenli peeling yapmak ölü derileri atıyor, ışıldatıyor cildi. doğal gül suyunu tonik olarak kullanırım. organik ürünlerden şaşmam.

Doğal güzellik olayını anlamıyorum. Cildini iyi temizle. İyi nemlendir ama onun dışında makyajını neden yapmayasın ki?
Fondöten kullanıyorsan pudraya geç. Pudra kullanıyorsan ve yüzüne hiçbir şey sürmek istemiyorsan da sürme ama dudak makyajın, göz makyajın olsun.
Güzelliğini makyajla ortaya çıkarabilme lütfunu sonuna dek kullanmalıyız bence.
Güzel olup da makyaj yapmayanlara daha çok üzülüyorum çünkü açığa çıkaramıyorlar o güzelliği makyaj yapmayınca.

bence ne fondoten ne pudra hiçbirini tavsiye etmiyorum ben yüzünüzü düzeltecem diye aksine bozuyosunuz arkadaşlar makyaajıda süreklı yapmayın anca özel gunlerde yapın cıldı bozuyo çok fena sadece gül suyu size tavsiyem baska bısey değil....

ben de mesela pirinç suyu ile yıkıyorum yüzümü hem yumuşacık yapıyor hem de bembeyaz yapıyor ayrıca kakao sabunu diye bir şey duydum cildi yeniliyormuş izleri felan gideriyormuş

nasıl pirinç suyu. pirincimi kaynatıyorsunuz yoksa yıkarken aıttıgımız suyumu kafam karıştı :-/

Bebek pudrasi kullanmayin lütfen

Bir şeylerle karistirilsa bile zerrecikleri akciğere yapisiyormus ve orada ccogalmaya başlıyormus.
Çok sakincali

canım bu iş elmayla olsaydı......Cilt tipi genetik.O kadar özenirim,bakım yaparım,ben de çok elma yerim (bugün 3 tane yedim bile) ama çil,sivilce,leke,ton farkı...ne ararsan var.Sen şanslısın

Makyaj kadını tamamlar.
Eşyasız ev olur mu? Makyajsız da olmaz.
Günün yaklaşık 20saati makyajlıyım yatarken çıkartıyorum makyajı.
Hayatımda sivilcem çıkmadı.
Güzel cilt genetiktir. Dışardan uyguladığın şeylerle desteklersin okadar.

elma e vitamini canım direk cildi berraklaştırıyor porselen gibi oluyor cildin. aı toku yok günde en az bir elma iyi gelcektir cildine. dışarıdan sürülen şeylerin etkisi %40 ise içeriden cildini beslediğinde etkisini %90 oranında görürsün.

göz altı morlugunada iyi gelicek bişey varmıki bu doğal yöntemlerden,benim en büyük sorunum doktor bile çare olmadı mecbur hergün kapatıcı kullanıyorum, azalsa bile dua edicem artık zaten bu ara stres kaynaklı sivilce deposu oldu yüzüm, ergenlikte bile görmediğim sivilceler sonrası lekeler iyice deliricem yakında

eşyasız ev ile makyajsız kadını bağdaştırmanız ilginç.. makyaj var makyaj var... makyaj yapılacaksa da hafif yapılması gerektiğini düşünüyorum. karşınızdaki insan size baktığında sizi görmeli maskenizi değil.(bence dememe gerek yok ama diyim ben:))

sıkıntı stres yapma canım göz altı morlukları için kremler var kullandın mı onlardan pekı..

anladım canım bende başlıyorum o zaman her gun bır elma yemege :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…