- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
-
- Konu Sahibi milla mira milla
Aynen dudagina bir nemlendirici sürdüğünde dahi bir değişiklik oluyor...Doğal güzellik olayını anlamıyorum. Cildini iyi temizle. İyi nemlendir ama onun dışında makyajını neden yapmayasın ki?
Fondöten kullanıyorsan pudraya geç. Pudra kullanıyorsan ve yüzüne hiçbir şey sürmek istemiyorsan da sürme ama dudak makyajın, göz makyajın olsun.
Güzelliğini makyajla ortaya çıkarabilme lütfunu sonuna dek kullanmalıyız bence.
Güzel olup da makyaj yapmayanlara daha çok üzülüyorum çünkü açığa çıkaramıyorlar o güzelliği makyaj yapmayınca.
eşyasız ev ile makyajsız kadını bağdaştırmanız ilginç.. makyaj var makyaj var... makyaj yapılacaksa da hafif yapılması gerektiğini düşünüyorum. karşınızdaki insan size baktığında sizi görmeli maskenizi değil.(bence dememe gerek yok ama diyim ben:))
Bir ara roll on çıkmıştı markayı unuttum onu kullandım ama fayda etmedi kremde avondan aldım ikili bişeydi ondan da memnun kalmadım o yüzden bir daha bilmeden bir krem alıp kullanmak istemedim denenmiş varsa diye sordumsıkıntı stres yapma canım göz altı morlukları için kremler var kullandın mı onlardan pekı..
yok koku kalmiyor. ben evi de sirkeyle siliyorum iki dk sonra koku kalmiyor. ayrica su marketlerde satilan sirkelerden degil ben marankinin almistim inanilmaz fark var sirkeler arasindaKoku kalıyodur da burun kokuya alışıyordursirke sürüp yatsam eşimi düşünemiyorum Bildiğim kadar sirke asit özelliği gösteriyor, inşallah ileride problem olmaz.
Marankininkini nerden buluyosun canimyok koku kalmiyor. ben evi de sirkeyle siliyorum iki dk sonra koku kalmiyor. ayrica su marketlerde satilan sirkelerden degil ben marankinin almistim inanilmaz fark var sirkeler arasinda
Makyaj hataları diye bir başlık açmak istedim bu konuyu okuyunca.Doğal güzellik olayını anlamıyorum. Cildini iyi temizle. İyi nemlendir ama onun dışında makyajını neden yapmayasın ki?
Fondöten kullanıyorsan pudraya geç. Pudra kullanıyorsan ve yüzüne hiçbir şey sürmek istemiyorsan da sürme ama dudak makyajın, göz makyajın olsun.
Güzelliğini makyajla ortaya çıkarabilme lütfunu sonuna dek kullanmalıyız bence.
Güzel olup da makyaj yapmayanlara daha çok üzülüyorum çünkü açığa çıkaramıyorlar o güzelliği makyaj yapmayınca.
yok canım yaa keske bılsemde yardımcı olabılsem...Bir ara roll on çıkmıştı markayı unuttum onu kullandım ama fayda etmedi kremde avondan aldım ikili bişeydi ondan da memnun kalmadım o yüzden bir daha bilmeden bir krem alıp kullanmak istemedim denenmiş varsa diye sordum
sitesinden aldimMarankininkini nerden buluyosun canim
Peki tesekkur ederim :)sitesinden aldim
canım bildiğimiz yemek yaparken suda beklettiğimiz pirinç varya işte onu bi 5 10 dakika bekelttikten sonra suyunu süzüp yüzüne sürebilirsin ardından yine 5 dakika sonra da yıkarsan cildin rengini açıyor ayrıca yoğurt limon ve bal üçlüsü de iyi geliyornasıl pirinç suyu. pirincimi kaynatıyorsunuz yoksa yıkarken aıttıgımız suyumu kafam karıştı :-/
Makyaj hataları diye bir başlık açmak istedim bu konuyu okuyunca.
Fondöten yerine pudra sürülmez ki, pudra tek başına kullanılabilecek bir ürün değildir. Cildin kuruysa yarım saatte uçar gider, yağlıysa cilt yağıyla karışıp macun kıvamına gelir ya çizgilere dolar ya da topak topak ciltte kalır. Fondoten de tek başına kullanılmaz, en azından transparan bir pudra ile sabitlemek gerekir ki makyajın ağzı anyaya yüzü konyaya kaymasın. Bu şekilde makyaj yapmış birindense hiç yapmamış birini tercih ederim açıkçası. Daha güzel görünür gözüme.
Makyaj yapmak bir lütufsa yapmamak hatta yapmak zorunda olmamak daha büyük lütuftur bence. Güzel, kuralına uygun makyaj yaparım ama yapmadığım zaman da -ki yapmadığım zamanlar çoğunluktadır- kendimi yine de iyi ve güzel hissedebilirim.
canım ben bir yerde kayısı çekirdeği yağı iyi geliyor diye duymuştum ama aynı durum ben de de var hatta benim göz damarlarım belli oluyor ha duydum ama hiç denemedim doğruşluk payı ne kadar bilmiyorum istersen bir araştır ben de denersem eğer burda yazarım sonucunugöz altı morlugunada iyi gelicek bişey varmıki bu doğal yöntemlerden,benim en büyük sorunum doktor bile çare olmadı mecbur hergün kapatıcı kullanıyorum, azalsa bile dua edicem artık zaten bu ara stres kaynaklı sivilce deposu oldu yüzüm,ergenlikte bile görmediğim sivilceler sonrası lekeler iyice deliricem yakında
Pudra ile direkt makyaja baslanabilir "toz halinde olmayan compact pudralar ile"... Kuru ciltler için altina nemlendirici yagli ciltler için gerekli baz uygulanırsa ne bir yere dolar ne kuru kuru gözükür hatta yagli ciltlerde fondotenden çok daha iyi durur..
Ki simdi renkli compact pudralarin cogu bu şekilde kullanilir çünkü fondoten üstünde kalip gibi dururlar.
Ben de dogal olmayi seviyorum . Daha dogrusu zorunda gibiyim :)) Zaten makyaj yaptigimda olmuyor bana gozlerim buyuktur dudaklarim etlidir. Kirpiklerim cok uzundur. Sanki palyanco gibi oluyorum bir sey surunce bana oyle geliyor yani. Mesela rimel suruyorum takma kirpik gibi oluyor oyuncak bebek gibi duruyorum. Yuz hatlari bana benzeyip makyaj yapanlar da cok itici duruyor zaten. Daha minik hatlara makyaj gidiyor belirginlestiriyor. Bir goz kalemi suruyorum dana gozu gibi cikiyor gozum. Kibar hatlarim olsaydi hafif makyaj yapardim sanirim ben de.aşırı makyajdan kasıt ne bi de bunu söylemek lazım tabiiki kişiden kişiye değişir.. göz kalemi rimel ve ruj tamamdır ama ben yüzüme hiç birşey sürmem genelde çok çok nadir... eşim yüzüme fondoten pudra vs sürdüğümde direk anlar ve tüm gün yüzüme bile bakmaz çok kötü görünüyor diye.. yani çok makyaj derken ne kastedildiği de önemli... ben yine de bir rimel sürüp çıkmayı seviyorum genelde kendimi de çok iyi hissediyorum. doğal olmak güzeldir:)
Teşkler canım akşam alayım bir denemeye başlıyım ozman faydası olursa haber ederim bir araştırayımdacanım ben bir yerde kayısı çekirdeği yağı iyi geliyor diye duymuştum ama aynı durum ben de de var hatta benim göz damarlarım belli oluyor ha duydum ama hiç denemedim doğruşluk payı ne kadar bilmiyorum istersen bir araştır ben de denersem eğer burda yazarım sonucunu
sirke neye iyi geliyo anlamadım canımHayır, sirkenin kokusu çok çabuk uçuyor, deneyin. Sirkeyle saçı en son durulayanda çok var...yumuşatıyor.