doğal güzell

Süresim geldi şimdi peki neye iyi geliyor mesela?
başta sivilceye malum mikrop kırıcı etkisi olduğu için zamanla sivilceleri azaltıyor hatta bitiriyor diyebilirim..
sonra nemlendirici etkisi var cildi pamuk gibi yapıyor bir de parlaklık veriyor yani tertemiz bir cildiniz oluyor bir müddet sonra

ben de bir kere denemiştim sirkeyi ama benim aknelerim vardı o sıra pek iyi gelmemişti ama şunu söyleyebilirim uyandığımda yumuşacık ve parlaktı ancak bu hangi sirke canım elma mı üzüm mü ... ?
elma sirkesi tatlım benimde aknelerim vardı yaktığı için zor olmuştu ama düzenli kullanımda akneler de iyi geliyor

Elma ile yara izleri de kapanıyor. Alnımdaki derin yara izini elma kabuğu koyarak geçirmiş zamanında annem. evet bol su da önemli. Bir de yeşil çay. Sivilceleri daha doğrusu deri altında şişlik şeklinde çıkan sivilceleri bitiriyor yeşil çay. Bunun dışında yüzüme ne sürdüysem ters etki yaptı bende. Ben cildimin iyi olduğuna pek inanmıyordum bir ara, yaşlanma psikolojisine girmiştim (29 yaşında, 30'a geçiş üzüntüsü:)) o arada elma sirkesiyle suyu da denedim, gül suyu da denedim hiç yararını görmedim. Cilde göre değişiyor bu dış etkenlerin yararı ya da zararı. Elma ve bol su garanti ama

Siyah noktalarım var benim de nemlendirici sürüp yatmazsam gerildiğini hissediyorum. mutlaka deneyeceğim

Hep makyaj yapiyorsaniz ilk size hoş gözükmez aynada ama önce fondoteni sadece gerekli yerlere sürmeye baslayin ya da BB krem gibi ince ürünlere geçin ve tek kat incecik surun..

Her gün birini eksiltin makyaj malzemelerizden zamanla alisirsnz..

Cilt için ise herkesin başka başka cildi vücudu.. Genelde bu tur şeyler deneye deneye bulunur

Siyah noktalarım var benim de nemlendirici sürüp yatmazsam gerildiğini hissediyorum. mutlaka deneyeceğim
dene tatlım da siyah noktaya bende çare bulamadım ergenliğimden beri yapmış olsam belki olmazdı da o siyah noktalar oluştuktan sonra hiçbirşey iyi gelmiyor zaten zaten avatarın bana krem getirin ruj getirin diye bağırıyor resmen

Uzun zamandı bişey yapmıyorum...
yüze krem sürmek bile ağırlık yapıyor bana...bi çare bulmam lazım...yağsız hafif bir nemlendirici tavsiyesi bekliyorum..cildim karma...
benim de cildim aynı şekilde ve mesela yağlı bir krem aldığımda daha çok sivilce yapıyor cildime uygun hiçbir nemlendirici bulamadım henüz ayrıca her markaya da güvenemiyorum garnıerın 3ü birada ürününü almıştım peeling için inan kıpkırmızı oldu gözeneklerim daha çok belli oldular

Günde 2,5 - 3 litre su içerim
Aklıma geldikçe yüzümü gül suyu ile temizlerim
Sigara kullanmama rağmen cildimde hiç sorun yok, su içmekten olduğunu düşünüyorum
Hava çok soğuk olduğunda kurur yüzüm , o zaman da bepanthene krem i nemlendirici olarak kullanıyorum
Her gün bir şeyler sürmeye üşeniyorum ama Niveadan fayda görmüşlüğüm var zamanında, hala nemlendiricisini kullanıyorum ama düzenli kullanmayı becersem :)

Excipial hydro... Ayni sorunlarima yönelik aldigim urun ki benim.cildim karmadir yinede kuru kalirdi... Bu su içerikli bir nemlendirici bir avuç sursem yine de hiic sorun cikartmiyor o derece

ben de mesela pirinç suyu ile yıkıyorum yüzümü hem yumuşacık yapıyor hem de bembeyaz yapıyor ayrıca kakao sabunu diye bir şey duydum cildi yeniliyormuş izleri felan gideriyormuş

elma sirkesi direk olarak değil mutlaka suyla seyreltilerek uygulanmalı

gül suyu da güzel temizliyor ama ben de bir süre sonra yağlanma yapmıştı ciltten cilde farkeder

bir şey de ben söyliyeyim
güzel cildin sırrı bence peeling ten geçiyor en basit malzemelerle bal ve doğal toz şekeri karıştırıp yüzümüze masaj yapa yapa sürüyoruz bal zaten antibakteriyel özelliğe sahip yani mikrop kırıcı cildi temiz yapıyor ve sivilce oluşumunu engelliyor ve bana göre güzel cilt eşittir sivilcesiz ve ölü derisiz temiz cilt demektir
bunu geçen hafta aynısı bir victoria secret mankeninden de duydum ve ben zaten yapıyordum
dudaklar içinde yine zeytinyağı ve toz şekerli diş fırçası ile dudaklarımı fıçalıyorum hem ışıl ışıl hem ekstra dolgun görünüyor

Elma sirkesine biraz su biraz limon damlatıyorum ben her akşam yatmadan siliyorum yüzümü. Lekelere falan çok iyi geliyor. Siz elma sirkesi mi kullanıyorsunuz?
evet bende elma sirkesi kullanıyorum canım faydasını da çok gördüm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…