- 7 Ocak 2015
- 27
- 4
- 26
-
- Konu Sahibi milla mira milla
ben de bir kere denemiştim sirkeyi ama benim aknelerim vardı o sıra pek iyi gelmemişti ama şunu söyleyebilirim uyandığımda yumuşacık ve parlaktı ancak bu hangi sirke canım elma mı üzüm mü ... ?bende öyle düşünüyordum ama öyle olmuyor iki dakka sonra koku falan kalmıyor canım
başta sivilceyeSüresim geldi şimdipeki neye iyi geliyor mesela?
elma sirkesi tatlımben de bir kere denemiştim sirkeyi ama benim aknelerim vardı o sıra pek iyi gelmemişti ama şunu söyleyebilirim uyandığımda yumuşacık ve parlaktı ancak bu hangi sirke canım elma mı üzüm mü ... ?
Elma ile yara izleri de kapanıyor. Alnımdaki derin yara izini elma kabuğu koyarak geçirmiş zamanında annem. evet bol su da önemli. Bir de yeşil çay. Sivilceleri daha doğrusu deri altında şişlik şeklinde çıkan sivilceleri bitiriyor yeşil çay. Bunun dışında yüzüme ne sürdüysem ters etki yaptı bende. Ben cildimin iyi olduğuna pek inanmıyordum bir ara, yaşlanma psikolojisine girmiştim (29 yaşında, 30'a geçiş üzüntüsü:)) o arada elma sirkesiyle suyu da denedim, gül suyu da denedim hiç yararını görmedim. Cilde göre değişiyor bu dış etkenlerin yararı ya da zararı. Elma ve bol su garanti amaCok haklisiniz, elma gercekten cilt icin cok yararli oldugu bilenen bir meyve. Su icmek de cok onemli.
Guzel cilt icin C vitamini diye okumustum. C vitamini katili kahveyi az tuketmek gerekiyormus. Kahvenin zaten hicbir yarari yok, demir ve C viatmini dusmani, aliskanligi olan insanlar gunde 1 bardaga indirmeli yaziyor her yerde.
başta sivilceyemalum mikrop kırıcı etkisi olduğu için zamanla sivilceleri azaltıyor hatta bitiriyor diyebilirim..
sonra nemlendirici etkisi var cildi pamuk gibi yapıyor bir de parlaklık veriyor yani tertemiz bir cildiniz oluyor bir müddet sonra
la roche posay effaclar duo + çok memnunum benimde cildim yağlı karma hiç ağırlık yapmıyo hemen emiliyo yağsızUzun zamandı bişey yapmıyorum...
yüze krem sürmek bile ağırlık yapıyor bana...bi çare bulmam lazım...yağsız hafif bir nemlendirici tavsiyesi bekliyorum..cildim karma...
dene tatlım da siyah noktaya bende çare bulamadım ergenliğimden beri yapmış olsam belki olmazdı da o siyah noktalar oluştuktan sonra hiçbirşey iyi gelmiyor zatenSiyah noktalarım var benim denemlendirici sürüp yatmazsam gerildiğini hissediyorum. mutlaka deneyeceğim
benim de cildim aynı şekilde ve mesela yağlı bir krem aldığımda daha çok sivilce yapıyor cildime uygun hiçbir nemlendirici bulamadım henüz ayrıca her markaya da güvenemiyorum garnıerın 3ü birada ürününü almıştım peeling için inan kıpkırmızı oldu gözeneklerim daha çok belli oldularUzun zamandı bişey yapmıyorum...
yüze krem sürmek bile ağırlık yapıyor bana...bi çare bulmam lazım...yağsız hafif bir nemlendirici tavsiyesi bekliyorum..cildim karma...
Elma sirkesine biraz su biraz limon damlatıyorum ben her akşam yatmadan siliyorum yüzümü. Lekelere falan çok iyi geliyor. Siz elma sirkesi mi kullanıyorsunuz?ya sen dene görürsün kokup kokmadığınıyok olmaz canım boca etmiyorum ki yüzüme hafif sürüyorum
bende yardım istiyorumyüzüm çok hassas elimle dokunsam bile orda bi arıza çıkıyor diyebilirim. yüzümü yıkadıkça geriliyor ve pul pul dökülüp minik kızarıklıklar oluşuyor. kremler de pek fayda etmiyor hemen sivilce oluşuyor. kaliteli bi nemlendiriciye ihtiyacım var
tamam canım akşam deniycem mutlaka :)elma sirkesi tatlımbenimde aknelerim vardı yaktığı için zor olmuştu ama düzenli kullanımda akneler de iyi geliyor
tamam tatlım düzenli olarak yap inşallah faydasını görürsüntamam canım akşam deniycem mutlaka :)
her sabah yüzünü yıkayacak kadar çok doğal gülsuyunu nerden buluyosun peki?Düzeltme yapıyorum..
Doğal gül suyu ile yıkıyorum sabahları yüzümü .
Yumuşacık bebek cildi gibi oluyor .
evet bende elma sirkesi kullanıyorum canım faydasını da çok gördüm gerçektenElma sirkesine biraz su biraz limon damlatıyorum ben her akşam yatmadan siliyorum yüzümü. Lekelere falan çok iyi geliyor. Siz elma sirkesi mi kullanıyorsunuz?