doğal güzell

Elma ile yara izleri de kapanıyor. Alnımdaki derin yara izini elma kabuğu koyarak geçirmiş zamanında annem. evet bol su da önemli. Bir de yeşil çay. Sivilceleri daha doğrusu deri altında şişlik şeklinde çıkan sivilceleri bitiriyor yeşil çay. Bunun dışında yüzüme ne sürdüysem ters etki yaptı bende. Ben cildimin iyi olduğuna pek inanmıyordum bir ara, yaşlanma psikolojisine girmiştim (29 yaşında, 30'a geçiş üzüntüsü:)) o arada elma sirkesiyle suyu da denedim, gül suyu da denedim hiç yararını görmedim. Cilde göre değişiyor bu dış etkenlerin yararı ya da zararı. Elma ve bol su garanti ama :KK70:
vay be elmayı mutlaka deniycem bir de şuna dikkat ettim doğal beslenenlerin cildi bebek gibi oluyor teyzem çok su içer bir tane bile aknesi izi yok ve parlak bir cildi var ben de aksine çok kola tüketirim mat ve sarımsı bir cildim var maalesef :KK43:

evet bende elma sirkesi kullanıyorum canım faydasını da çok gördüm gerçekten
elimde bir şişe organik elma sirkesi var ben de bu akşamdan itibaren başlayayım bakalım bu sirkeli pamukla yüzümü silmeye ara sıra çıkan can sıkıcı sivilce oluyor bazen yararını görürüm belki ..

kızlar ben sürekli makyaj yapan biriyim ve artık bu alışkanlığıma bir son vermek istiyorum bundan dolayı sizden ricam doğal güzellik sırlarınızı ,bildiğiniz tüm yöntemleri buraya yazarsanız hepimiz birbirimizden faydalanmış oluruz ben de bildiğim duyduğum her şeyi sizinle paylaşacağım .şimdiden hepinize teşekkürler:KK36::KK37: :KK9::KK5:
bi kere cildinde oyle leke filan gibi skntilar yoksa, agir kat kat 2-3 cesit fondotenleri kullanma, yok onun ustune pudra onun ustune allik vs vs, luzumsuz..
gozune far filan surme derim, bana cok demode geliyo :KK53:
illa makyaj olsun diyosan, bi eyeliner bile yetiyo guzel gorunmeye..
bir de dogal kalin kaşlari cok seviyorum..
makyajli asla uyuma, cildini havalandir..
arada kahve telvesi, ayva cekirdegi jeli, veya meyve sabunlari ile temizle..

bir de ben genetik olduguna inaniyorum, bakiyosun sulalecek bebek gibi oluyo insanlarin cildi :KK53: hem de hic bi extra urun kullanmadan.. kimisi de her urunu deniyo, yine de sorun yasiyo..

dene tatlım da siyah noktaya bende çare bulamadım ergenliğimden beri yapmış olsam belki olmazdı da o siyah noktalar oluştuktan sonra hiçbirşey iyi gelmiyor zaten :KK43: zaten avatarın bana krem getirin ruj getirin diye bağırıyor resmen:KK70::p

Ergenliğimden beri aslında temizleme jelleridir, ipek keselerdir hepsinden kullandım ama burun üstünde çıkıyor siyah noktalar. Önemli olan doğru ürüne denk gelmek. Kuzenim dermokilin bir maskesi varmış uzunca bir zaman kullandı memnun kaldı ama henüz denemek nasip olmadı. Evet ya, süsü püsü fazlasıyla seviyorum küçücük çocukken bile kuaföre gidip istediğim modeli tarif edermişim, illa istediğimi kestirirmişim, kafamda çeşit çeşit renkli tokalarla gezerdim :KK55: büyüdüm durum değişmedi, süslü olmak ruhumda var sanırım, daha da önemlisi temiz olmak bakımlı olmak, özellikle kokulu body lotionlara bayılıyorum :KK39:

bi kere cildinde oyle leke filan gibi skntilar yoksa, agir kat kat 2-3 cesit fondotenleri kullanma, yok onun ustune pudra onun ustune allik vs vs, luzumsuz..
gozune far filan surme derim, bana cok demode geliyo :KK53:
illa makyaj olsun diyosan, bi eyeliner bile yetiyo guzel gorunmeye..
bir de dogal kalin kaşlari cok seviyorum..
makyajli asla uyuma, cildini havalandir..
arada kahve telvesi, ayva cekirdegi jeli, veya meyve sabunlari ile temizle..
çok sağol mesela önerdiğin bir meyve sabunu ya da jel krem herhangi birşey var mı ?:eek:

Doğal haliyle güzel görünebilen cilt , iyi temizlenmiş ve iyi nemlendirilmiş cilttir bana göre.
Temizleme ve tonik Loreal kullanıyorum, nemlendirici olarakta Diadermine gece ve gündüz kremlerini kullanıyorum. Cildim pırıl pırıl her zaman, mecbur kalmadıkça ağır makyaj yapmam, illaki yapacaksam BB krem kullanırım incecik bir kat. Birde bol su içerim.

Ergenliğimden beri aslında temizleme jelleridir, ipek keselerdir hepsinden kullandım ama burun üstünde çıkıyor siyah noktalar. Önemli olan doğru ürüne denk gelmek. Kuzenim dermokilin bir maskesi varmış uzunca bir zaman kullandı memnun kaldı ama henüz denemek nasip olmadı. Evet ya, süsü püsü fazlasıyla seviyorum küçücük çocukken bile kuaföre gidip istediğim modeli tarif edermişim, illa istediğimi kestirirmişim, kafamda çeşit çeşit renkli tokalarla gezerdim :KK55: büyüdüm durum değişmedi, süslü olmak ruhumda var sanırım, daha da önemlisi temiz olmak bakımlı olmak, özellikle kokulu body lotionlara bayılıyorum :KK39:
the body shop özellikle de çilekli olanıı :KK68:

-bebek pudrası ve kolonya karıştırılıp krem gibi yüze sürülür..........renk tonunu açar
-yoğurt krem gibi cilde uygulanır.............renk tonunu açar
-yumurta beyazı ve bal.............yumuşaklık ve parlaklık verir
-kahve...............arındırır
-sirkeli su...........temizler..tonik etkisi yapar
-kil.................kırışıklıklara iyi gelir

Doğal haliyle güzel görünebilen cilt , iyi temizlenmiş ve iyi nemlendirilmiş cilttir bana göre.
Temizleme ve tonik Loreal kullanıyorum, nemlendirici olarakta Diadermine gece ve gündüz kremlerini kullanıyorum. Cildim pırıl pırıl her zaman, mecbur kalmadıkça ağır makyaj yapmam, illaki yapacaksam BB krem kullanırım incecik bir kat. Birde bol su içerim.
loreli duymuştum canım iyi oldu söylemen bb krem de mesela maybelline light olanını seviyorum ama diadermıne hiç kullanmamıştım bir an önce almak istiyorum özellikle gece kremini:cool:

Yogurt+kabartma tozu maskee
Bal+limon maske
Sade maden suyuyla yüz yikamak
Yumurtanin sarisini ve beyazini ayirip önce sarisini sonra beyazini maske halinde uygulamak
Gibi

-bebek pudrası ve kolonya karıştırılıp krem gibi yüze sürülür..........renk tonunu açar
-yoğurt krem gibi cilde uygulanır.............renk tonunu açar
-yumurta beyazı ve bal.............yumuşaklık ve parlaklık verir
-kahve...............arındırır
-sirkeli su...........temizler..tonik etkisi yapar
-kil.................kırışıklıklara iyi gelir
hepsi çok güzel yalnız kolonyada biraz takıldım ne kolonyası mesela o yakmaz mı cildi :110:

ay onları bende çok seviyorum :KK68::KK68: bakımlı olmak lazım zaten ben ergenliğimde sivilcelerle klinik olarak savaştığım için böyle şeyler hiç süremedim yüzüme şimdi diyorum aptal kafa hapları boy boy yutcağına bunları yapsaymışım keske :KK11: ama iş işten geçti artık sıra bunlarla güzelleşmekte:KK30::KK30:

loreli duymuştum canım iyi oldu söylemen bb krem de mesela maybelline light olanını seviyorum ama diadermıne hiç kullanmamıştım bir an önce almak istiyorum özellikle gece kremini:cool:
Loreal çok iyi gerçekten. Mesela Diadermine temizleme ürünleri bana iyi gelmedi kuruttu cildimi ama Loreal kadife gibi yapıyor parlak ama yağlı yağlı olmuyor.
Diadermine gece ve gündüz kremleride yaglandirmiyor ki benim cildim karmadır, kurutmuyorda dengeliyor gayet.

şimdi de sivilceler için aspirini kırıp limonla karıp maske uygulaması yapanlar varmış bunu uygulayan var mı aramızda hanımlar

çok sağol mesela önerdiğin bir meyve sabunu ya da jel krem herhangi birşey var mı ?:eek:
ben oyle uzun soluklu kullanmadim hic bi urunu.. bi donem nivea'nin cilt temizleme tonik ve jelini kullanmistim, memnundum ama ben oyle urunlerden hep korkmusumdur, daha cok alalim diye sanki cildi bozmaya calisiyolar gibi bi paranoyam var :KK48:
sukur akne ve sivilce skntim yok ama bazen bebek poposu gbi olmak icin :-) kahve telvesiyle yuzume peeling yaparim, arada.. ayva cekirdekleriyle yapilan jeli de sevmistim, evde hazirliyosun zaten..
onun disinda sabun olarak da cok bsy kullanmadim ama kullananlari duydum, iste kukurt sabunu, kayisi cekirdegi sabunu filan, cilt tipine gore cok cesitleri var.. kendine uygun olana bakabilirsin..

X