ben yapıyorum ama limonla değil limonu cildi yağlı olanlar kullansın benim karma ve aspirini az suyla eritip içine 1 tatlı kaşığı bal ekleyip yüzüme dairesel hareketlerle masaj şeklinde sürüyorum ve 20 dk bekletip ılık suyla duruluyorum nemlendirci sürüyorum en son da
ben sivilceden çok sivilce izleri için uygularım bu maskeyi ve cildi geröekten bebek gibi ve pürüzsüz yapıyor ve ekstra beyaz olıyorsun benim en favori maskem ama ayda 1 yada 2 defa yaparım
canım bu iş elmayla olsaydı......Cilt tipi genetik.O kadar özenirim,bakım yaparım,ben de çok elma yerim (bugün 3 tane yedim bile) ama çil,sivilce,leke,ton farkı...ne ararsan var.Sen şanslısın
slm size ton farklılıkları cilt lekeleri için aspirinli bal maskesini önerebilirim özellikle sabah ilk yüzünü yıkadığında cildinde bir kırmızılık hissediyorsan bu maske tam sana göre çünkü zamnla bu durumdan kurtuluyorsun sana maskeynin tarifini yazayım
3 adet aspirin
1 çay kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal
önce az suyla aspirini erit ve balı ekle iyice karıştır parmak uçlarınla yüzüne peeling yapar gibi sür ve 20 dk bekle sonra ılık suyla yıka ve mutlaka nemlendirici sür
bir deee beni püf noktam bu tür maskeleri herzaman banyodan hemen sonra uygula hem cilt çok temiz hem de gözeneklerin tam açık durumda yaptıklarından 2 kat fazla verim alırsın böylce
ben saç olsun cilt olsun hep banyodan sonra yaparım ne yapacaksam
elma e vitamini canım direk cildi berraklaştırıyor porselen gibi oluyor cildin. aı toku yok günde en az bir elma iyi gelcektir cildine. dışarıdan sürülen şeylerin etkisi %40 ise içeriden cildini beslediğinde etkisini %90 oranında görürsün.
aşırı makyajdan kasıt ne bi de bunu söylemek lazım tabiiki kişiden kişiye değişir.. göz kalemi rimel ve ruj tamamdır ama ben yüzüme hiç birşey sürmem genelde çok çok nadir... eşim yüzüme fondoten pudra vs sürdüğümde direk anlar ve tüm gün yüzüme bile bakmaz çok kötü görünüyor diye.. yani çok makyaj derken ne kastedildiği de önemli... ben yine de bir rimel sürüp çıkmayı seviyorum genelde kendimi de çok iyi hissediyorum. doğal olmak güzeldir:)
turplu olan tarifi denemedim ama ben de şampuanıma çam terebentin koyuyorum büyük boy şampuana 2 kapak yeterli
ve haftada bir de yaptığım bir maske var badem yağı saf zeytin yağı hint yağı ve susam yağı
bir de vitamin ampülleri bemix evicap ve bepanten hepsini karıştırıyoruz ve saç diplerimize masajla sürüyoruz en az 2 saat bekletip yıkıyoruz ve bekleme süresi boyunca da 1-2 defa fön makinesiyle ısı veriyorum ki gözeneklerden etki etsin diye
ben bunu yazın yapmıştım geçen yaz
ve inanmazsınız o pirinçli su kurtlanmıştı hala düşündükçe midem bulanıyor ama şimdi ış öyle bir sorun olacağını sanmıyorum
ben yapıyorum ama limonla değil limonu cildi yağlı olanlar kullansın benim karma ve aspirini az suyla eritip içine 1 tatlı kaşığı bal ekleyip yüzüme dairesel hareketlerle masaj şeklinde sürüyorum ve 20 dk bekletip ılık suyla duruluyorum nemlendirci sürüyorum en son da
ben sivilceden çok sivilce izleri için uygularım bu maskeyi ve cildi geröekten bebek gibi ve pürüzsüz yapıyor ve ekstra beyaz olıyorsun benim en favori maskem ama ayda 1 yada 2 defa yaparım
Cilde tonik, saça nemlendirici/arındırıcı, hatta bulaşık makinesinde parlatıcı olarak kullananlar var. Doğal elma sirkesi iyi diyorlar. Ben bir iki kere tonik olarak denedim. Kokusu çabuk uçuyor, rahatsız etmiyor diye yazdım. Ama sürekli kullandığım bişey değil.
Şampuanım kendinden elma sirkeli, memnunum ben. :)