- 29 Aralık 2019
- 271
- 511
- 103
- Konu Sahibi Gazetekolik
-
Akşamki menü tam olarak ne canım?Tünaydın herkese Eki Görüntüle 2980792 dun ugrayamadim buraya malum pazar olunca evde işler birikti bide misafir geldi akşam
Merhabalar ArkadaşlarTeşekkürler canimTakip ediyorum, başarılar :)
Chia tohumlu yoğurt yaptım Marul yapraklarının arasına koyup bi güzel huplttimAkşamki menü tam olarak ne canım?
Afiyet olsun canım güzel görünüyor eline sağlıkMerhabalar ArkadaşlarTeşekkürler canim
Chia tohumlu yoğurt yaptım Marul yapraklarının arasına koyup bi güzel huplttim
Teşekkür ederim canım begenmene sevindimAfiyet olsun canım güzel görünüyor eline sağlık
Genelde 7-8 öğün beslenme öneriyorlar if onerenini ilk defa duydum ..benim kötü diyetisyen deneyimim oldu daMerhaba arkadaşlar benim Bir çok diyet girisimlerim oldu İnsülin direnci olduğu için bana uygun diyetin if olduğuna karar verdik diyetisyenimle şimdi if yaparak 82 kilodan 74 lere kadar düştüm fakat açlık kirizlerimle tek başıma baş edemiyorum belki buraya yazarak kendimi motive ederim hergun düzenli bir şekilde menü paylaşım yapicam if yaptığım için saati kendim ayarlıyorum Sabah akşam yemeği şeklinde ara öğün yapmıyorum biraz zor oluyor ama yapacak bir şey yok tartı günüm Çarşamba Dr diyetisyenimle görüş günüm çünkü online görüşüyoruz çok motive değilim bakalım nolucak buraya yazınca kendimi çok iyi hissedicem eminim basaricam Eki Görüntüle 2979688
Çok haklısın bende öyle olucagini düşünmüştüm diyetisyen diyorum ama aslında İç Hastalıkları uzmani dr sağlıklı beslenme uzmanıGenelde 7-8 öğün beslenme öneriyorlar if onerenini ilk defa duydum ..benim kötü diyetisyen deneyimim oldu da
Dogumdan sonra aşırı kilo aldımÇok haklısın bende öyle olucagini düşünmüştüm diyetisyen diyorum ama aslında İç Hastalıkları uzmani dr sağlıklı beslenme uzmanı
Senin adına üzüldüm canım çok özel değilse nasıl bir deneyim yaşadın diyetisyeninle
Cokkk uzunn benim birsuru şey yaptım yapmadığım kalmadı spor diyet adına asla zayıflama ürünleri vs .. kullanmadım.haftada 5gun spor yaptım az yedim .. cokkk uzun bir sürede verdim ben .. 89.9dan 67.5a inmeyi başardım şuan aldım geri bir 5kilo bir iki aydır hiçbir şekilde.dikkat edemiyorum kendimi bıraktım.bir süre sıkıldı vücut tekrar koruma adına başlayacağım diyete .. zaten yeme içme olarak dikkat ediyorum sürekli.. diyet sayılır .. bu arada şeker fast food hiç sevmezdim,sismanken bile atamazsdm.. çayımı kahvemi şeker hiç kullanmazdm .. asitli içecekler hayatımda içmedim sevmem .. alışkanlıklarım da yardımcı oldu benim kilo vermeme tamamen 67yle.hamile kaldım bu aradaÇok kötü olmuş yaa şirket kurmuşlar resmen ortak çalışıyorlar demekki
8ogun beslenmeyle kendine hayrı olmamış onun canım sana olsun
Kendi kendine basarmani zayıflamani tebrik ediyorum harikasınşimdi kaç kilosun kaç kiloyla başladın
Ben de 3aylik paket aldım çok ağır basıyor parası 3 ay sonra devam etmicem bu şekilde beslenmeye dikkat Edip 60 65 bandında olursam yeter fazlası yok gözümde
Sen nasıl beslendin neler yaptın bu süreçte merak ettim doğrusu tecrubenden faydalanmak istiyorum
İyi akşamlar çok iyi vermişsin 32kilo dile kolay ayakta alkışlıyorumCokkk uzunn benim birsuru şey yaptım yapmadığım kalmadı spor diyet adına asla zayıflama ürünleri vs .. kullanmadım.haftada 5gun spor yaptım az yedim .. cokkk uzun bir sürede verdim ben .. 89.9dan 67.5a inmeyi başardım şuan aldım geri bir 5kilo bir iki aydır hiçbir şekilde.dikkat edemiyorum kendimi bıraktım.bir süre sıkıldı vücut tekrar koruma adına başlayacağım diyete .. zaten yeme içme olarak dikkat ediyorum sürekli.. diyet sayılır .. bu arada şeker fast food hiç sevmezdim,sismanken bile atamazsdm.. çayımı kahvemi şeker hiç kullanmazdm .. asitli içecekler hayatımda içmedim sevmem .. alışkanlıklarım da yardımcı oldu benim kilo vermeme tamamen 67yle.hamile kaldım bu aradaçok çok verdim yani çok cirkinlestim inceceik kaldım o yüzden biraz almaya karar verdim 57ye indiğimde coronoya yakalanmıştım o ara ...o yüzden toparlamak adına da yedim sürekli hedefim 59-60 ama korumak istiiyorum o kiloyu hepp..
Evet şirket olmuşlar canım .. hayatımda o paketli ekmekleri alıp yemedim ... Diyetisyen de değilim hocaların YouTube videolarını dinleye dinleye .. biraz karaatay usulü az buçuk diğer bilir kişilerden ortaya karışık gittim ... Spor hocalarini da takip ettim sürekli videolarını izledim deneyee deneye kendime uygun olanlarını seçtim devam ettim .. hiç sarkmam olmadı catlagim olmadı .. çok bilmiyordum diyetisyen kişisinin dediği gibi ama öğrenmek imkansız degil,her şey elimizin altinda artık .. bir kilo vermezsin dedi 32 kilo verdim o süreçte hasta bile olmadım alerjilerim var sürekli hap kullanan biriydim .. hapları bir seneden fazladır kullanmıyorum .. boyum 175 bu arada 57 çok azdı ince yapiliyim yakışmadı bana 34 bedene bile sigiyordum 36 bedenim şuan da ....bana obezsin dedi o kiloda bile 90 Ken de kiloludum.evet ama obez değildim .. kendisi benden kat kat kilolu ne zaman görsem hamburgercide atistiriyo sürekli .. elinde yemek bir şeyler yerken tesadüf görüyorumkonustuklarimizla yaptıklarımız uymalı biraz da komik duruma dusuyo yoksa insan
Kolay gelsin .. ben basardiysam herkes başarır zaten..İyi akşamlar çok iyi vermişsin 32kilo dile kolay ayakta alkışlıyorum
Doğru söylüyorsun canım herşey elimizin altında internet olunca kolay
Bende çay kahveye şeker atmam asitli içecekler hiç eve koymuyorum ben tatlıyı meyveyi çok seviyorum çerez vazgeçilmezim
Diyetisyenim sağolsun su olsun bu olsun demiyor ne olması gerektiğini anlatıyor ona göre ben karar veriyorum yicegime
Çok teşekkür ederim canım bana Moral oldun az kaldı hedefime bende basaricamKolay gelsin .. ben basardiysam herkes başarır zaten..
Çok teşekkür ederim canım bana Moral oldun az kaldı hedefime bende basaricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?