- 29 Aralık 2019
- 271
- 511
- 103
- Konu Sahibi Gazetekolik
Tamam canım beklerim her zamanmerhaba menülerinizi çok begendim umarım bi an önce hedefe ulasırsınız benimde 7 kilo vermem gerek geçmişte 20 kilo verme sürecim olmştu takipteyim konunuuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım beklerim her zamanmerhaba menülerinizi çok begendim umarım bi an önce hedefe ulasırsınız benimde 7 kilo vermem gerek geçmişte 20 kilo verme sürecim olmştu takipteyim konunuuzu
Ne güzel kilo vermişsin maşallah yaa istediğin kiloya da sağlıkla ulaşırsın inşallahh... Allahım bana da nasip etsin Menğlerine de bayıldımmm takipteyimmMerhaba arkadaşlar benim Bir çok diyet girisimlerim oldu İnsülin direnci olduğu için bana uygun diyetin if olduğuna karar verdik diyetisyenimle şimdi if yaparak 82 kilodan 74 lere kadar düştüm fakat açlık kirizlerimle tek başıma baş edemiyorum belki buraya yazarak kendimi motive ederim hergun düzenli bir şekilde menü paylaşım yapicam if yaptığım için saati kendim ayarlıyorum Sabah akşam yemeği şeklinde ara öğün yapmıyorum biraz zor oluyor ama yapacak bir şey yok tartı günüm Çarşamba Dr diyetisyenimle görüş günüm çünkü online görüşüyoruz çok motive değilim bakalım nolucak buraya yazınca kendimi çok iyi hissedicem eminim basaricam Eki Görüntüle 2979688