• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen eşliğinde İf diyeti yapıyorum (fotoğrafli menüler)

İyi akşamlar gunlukcum biraz yorucu geçiyor günler bugün menü IMG-20220107-WA0003.jpg IMG_20220104_164521.jpg sabah menü chiali yoğurt çeyrek avakado
Akşam 2 kaşık salçalı pilav
3kasik mantar sote
100gr et sote

Günaydın arkadaşlar
sabah kahvaltim IMG_20220109_115215.jpg gune çok motive başladım akşam cozutmazsam çok iyi bide rengli oldum mutfaktan hiç cikasim gelmiyor habire birşeyler atmak istiyorum ağzıma😞

Merhabalar arkadaşlar
Rengli oldum çok fenalardayim ne yicemi şaşırıyorum ya bugün serbest günüm olunca 1dilim pasta yedim
Kara lahana sarması vardi dolapta bitsin diye yemeklerimin yanında yedim dahada bitmedi yarın yine yerim sanki
Sabah
1portakal
1kucuk muz
1kara lahana sarması
2dilim tam buğday ekmeği
1yumurta tabagima koymayı unutmuşum

IMG_20220112_113514.jpg aksam menüm

1kasik Makarna
5adet Kara lahana sarması
2yemek kaşığı taze barbunya
Üzerine 2yemek kaşığı kıyma kavurdum
Bol salata
IMG_20220112_154847.jpg

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benim Bir çok diyet girisimlerim oldu İnsülin direnci olduğu için bana uygun diyetin if olduğuna karar verdik diyetisyenimle şimdi if yaparak 82 kilodan 74 lere kadar düştüm fakat açlık kirizlerimle tek başıma baş edemiyorum belki buraya yazarak kendimi motive ederim hergun düzenli bir şekilde menü paylaşım yapicam if yaptığım için saati kendim ayarlıyorum Sabah akşam yemeği şeklinde ara öğün yapmıyorum biraz zor oluyor ama yapacak bir şey yok tartı günüm Çarşamba Dr diyetisyenimle görüş günüm çünkü online görüşüyoruz çok motive değilim bakalım nolucak buraya yazınca kendimi çok iyi hissedicem eminim basaricam Eki Görüntüle 2979688
Ne güzel kilo vermişsin maşallah yaa istediğin kiloya da sağlıkla ulaşırsın inşallahh... Allahım bana da nasip etsin🙏 Menğlerine de bayıldımmm takipteyimm

Back