slmm arkadaşlar topiği yeni okumaya başladım.pazartesi 96.800 gr ile diyete başladım.bugün tartıldığımda 95.300 gr olduğumu gördüm.bugün siteyi okurken bu diyeti yapmaya karar verdim.ayrıca sandaloz sakızı ve elma sirkesinide yapıyorum.günde 30 dk spor yapmaya başladım.çalıştığım ve ikiz bebeklerim olduğu için çok fazla fırsatım olmuyor.bugünki menümü yazayım size sabah salatalık,domates,yumurta,peynir,dört yeşil zeytin,ara öğün olarak iş yerine bir şey getiremedim.öğlen bir kase yoğurt yiyeceğim,akşam 5 ızgara köfte ve salata yemeyi planlıyorum.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.
sevacım listen için teşekkürler.. Bütün rakamları azalan arkadaşları çok tebrik ediyorum.. Benim artıda olmamın nedeni ise; sporda iç menisküsümü yırtmışım ve buna bağlı çok ödem oluşmuş.. Doktorum bir süre spor yapmamamı ve dinlenmemi önerdi.. Bu durumda bütün gün hareketsiz kalırken aynı zamanda bu beslenme çok gelir diye düşünüyorum zira çok az enerji harcayabiliyorum.. Kısacası kötü örnek olmamak adına da sağlığıma tekrar kavuşana ve ödemlerimi atana kadar birazcık izninizi istiyorum arkadaşlar..Hepinize bol şanslar ve kolaylıklar.. Yine takipteyim..
19 mart ve 27mart için olan sonuçlar
------------------------------------------------------
seva_1073kq -- 72
parissima-Nerqizkilo 75.900----------------74,400
sirine_44kilo 64---------900qr=63.100
s2000 Lilyum71.kilo-----------70
suslubaykus72kq-------------71----------70.2
handan 1976kilo 59kilo----------58
ecem3306kilo 69.200 ----69.--------68.4
akasya1612kilo 60.500---------60.900
serrasultankilo 77.7-------76.5--------------75.8
asude04kilo 81-------------80-------------- 78
vuslatipek kilo79,700 kg ----------79.400-------79
AyselBaku 104 kilo
renesme kilo 79,
piscus kilo 88
bluee kilo 84
Chelzy kilo77.6
mutedeyyin 68.1
t_gunaydin kilo 79
cilekliprenses kilo90.5
bellanisa kilo 60
slmm arkadaşlar topiği yeni okumaya başladım.pazartesi 96.800 gr ile diyete başladım.bugün tartıldığımda 95.300 gr olduğumu gördüm.bugün siteyi okurken bu diyeti yapmaya karar verdim.ayrıca sandaloz sakızı ve elma sirkesinide yapıyorum.günde 30 dk spor yapmaya başladım.çalıştığım ve ikiz bebeklerim olduğu için çok fazla fırsatım olmuyor.bugünki menümü yazayım size sabah salatalık,domates,yumurta,peynir,dört yeşil zeytin,ara öğün olarak iş yerine bir şey getiremedim.öğlen bir kase yoğurt yiyeceğim,akşam 5 ızgara köfte ve salata yemeyi planlıyorum.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.
Sevacım listen için teşekkürler.. Bütün rakamları azalan arkadaşları çok tebrik ediyorum.. Benim artıda olmamın nedeni ise; sporda iç menisküsümü yırtmışım ve buna bağlı çok ödem oluşmuş.. Doktorum bir süre spor yapmamamı ve dinlenmemi önerdi.. Bu durumda bütün gün hareketsiz kalırken aynı zamanda bu beslenme çok gelir diye düşünüyorum zira çok az enerji harcayabiliyorum.. Kısacası kötü örnek olmamak adına da sağlığıma tekrar kavuşana ve ödemlerimi atana kadar birazcık izninizi istiyorum arkadaşlar..Hepinize bol şanslar ve kolaylıklar.. Yine takipteyim..
Kızzlaaar, size bir sorum olacak ... ideal kilonuza inince yapacağınız ilk iş neeee ?
Kızlarrrrrrrrrrr bende gruba katılmak istiyorum:)) Geçen sene tvde internette takip ederek ayça kayanın önerileriyle 3 ayda 83 den 71 e kadar düştüm.kışın eve kapanıp sporu bırakınca hopppppppppp 5 kiloyu geri aldım.1 aydır tekrar başladım 3 kilo verdim 76 ile başladım tekrar,bu sabah 72.900 çıktım.forumları çok okudum yok dukan yok karatay diyeti hiçbiri bana göre değil zaten geçen senede ayça kayanın tavsiyeleriyle verdim o kadar kiloyuu.
hepimize kolay gelsin arkadaşlarrrrrrrr:)
büyük bi zevkle saatlerce alışveriş yapmak olacak
ben sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su ve yanında iki kayısı yiyorum hem metobalizmayı hızlandırıyor hemde şeker isteğine karşı erken tedbir oluyor sabah kahvaltısında da çaya kabuk tarçın katıyrm
hadi bakalım sen de hoşgeldin, pazartesi tartılma günümüz, listeye sadık kalmaya çalışıyoruz, birbirimizi motive ediyoruzzz
Kızzlaaar, size bir sorum olacak ... ideal kilonuza inince yapacağınız ilk iş neeee ?[/QUO
ALIŞ VERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİŞŞŞŞŞ
benim ilk işim alış verişolur her halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?