Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

hoş geldin aramıza bilgen

Kızlarrr, herkese günaydınlar, gece saat 2 ye kadar uyuyamadım, akşam yemeğimi 7 de yedim, saat gece 2 oldu , yatakta sağa dön sola dön öldüm açlıktan ama ağzıma hiçbişe koymadım neyse sabah 9 du uyandım, kahwaltıda 1 yumurta, biraz peynirli omlet yaptım, domates salatalık 1 dilim ekmek yedim , kocaman bardak limonlu yeşilçay içtim,

ayrıca ben de bu iş bitsin alışwerişin dibini yapıcam walla

geçmiş olsun bekliyoruz tekrardan ama iyice iyileştikten sonra

Sevacım merhabaaa, nasıl gidiyor rejim ? iyileştinmi grip geçtimi ? bi de bişe sorcam 2 kilo werenlere güzel surat koymuşsun, bi kilo werenlere gülmeyen surat koymuşsun ezikmiyiz biz aşkolsun

hoşgeldin canımm

çok geçmiş olsun canım biran önce iyileşip aramıza dön

Kızlarrrrrrrrrrr bende gruba katılmak istiyorum:)) Geçen sene tvde internette takip ederek ayça kayanın önerileriyle 3 ayda 83 den 71 e kadar düştüm.kışın eve kapanıp sporu bırakınca hopppppppppp 5 kiloyu geri aldım.1 aydır tekrar başladım 3 kilo verdim 76 ile başladım tekrar,bu sabah 72.900 çıktım.forumları çok okudum yok dukan yok karatay diyeti hiçbiri bana göre değil zaten geçen senede ayça kayanın tavsiyeleriyle verdim o kadar kiloyuu.
hepimize kolay gelsin arkadaşlarrrrrrrr:)

hoşgeldin canım

ben sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su ve yanında iki kayısı yiyorum hem metobalizmayı hızlandırıyor hemde şeker isteğine karşı erken tedbir oluyor sabah kahvaltısında da çaya kabuk tarçın katıyrm

canım bende aynısı nı yapıyordum sonra ılık su bal limon karışımını içmeye başladım uyanır uyanmaz. artık dün ilaç aldı faydası oldu. çok sağol önerin için

merhaba yazılanları okudukça çok heveslendim.galiba bende yapabilirim.şu anki kilom:97 ilk hedefim 89 inşallah .Allah hepimizin yardımcısı olsun...

gunaydn kızlar bnde gecen salı dıyete basladım ama ılk hafta oldugu ıcınbıraz ıradesız basladım sanırım 3 gun yaptım dıger 3 gun aksam mısafrlıkte bozdum ama buna ragmen yarım kılo vermısımm
demekkı bozmadan yaparsam verıcemvee artık asla bozmıcam şu anda 70 kıloyum hedefım 63 dogumdan oncekı kıloma dusmek
sabahları domates salatalık cay 2 dılım ızgara salam ıkı ınce dılım peynır ve bır dılım kepek ekmegı
öğlenleri corba yoğurt bı dılım ekmek ardından lımonlu marul
arada meyve yıyorum
akşamda ya ne pişirdıysem eşime ondan 2-3 kasık ve bıraz yoğurt

sızce doğrumu yapıyorum yanı ben kofte tavuk falan yemıyorum oğlenlerı corba ıcıyorum:44:

kimse cevap vermemiş soruma ya
tekrar sorayım madem birinci listedeki öğlen yemeği menüsüyle ikinci listedeki öğlen yemeği menüsünü değiştirsem olur mu öyle yapan var mı?

Oğluşumu okula gönderdim,bir fincan yeşil çayımı aldım başlayayım yazmaya:)
sabah bende güne 2 bardak suyla ılık suyla başlıyorum.
Bu sabah kahvaltım: 1 kk peynir,2 zeytin,1 yumurta 2dilim tam buğday ekmeği 2-3 fincan çay.kahvahtıda çayı çok seviyorum ben yaaaaaaa,ama diyet şeker kullanıyorum o yüzden içim biraz rahat.
Şimdi yeşil çayımı içiyorum,birazdan dışarı çıkacağım gelince 2-3 gibi öğlen yemeği.
Kızlar bu arada 10 gibi kahvaltı yapıyorum 12 yeşilçay,2 de öğle yemeği kahvaltı ve öğlen arası canım istemediği için ara öğün yapmıyorum ben.öğlenle akşam yemeği arası ara öğün yapıyorum.
Öğlen yemekten sonra görüşürüzzzzzzzzzzz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…