Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Akşam yemeğimi yedim kızlar.
birkaç tane ızgara mantar,küçük bir kase yoğurt,bol yeşil salata,2 kaşık bulgur pilavı,1 dilim çavdar ekmeği.
bundan sonra yeşil çay belki 9 da 5-10 badem ve sabaha kadar FİNİSHHHHHHH

canım ben 26 yaşındayım, boyum 1.62 kilom 74 ,,hedefim 55

Bende 55 olmak istiyorum,ne kadar sürer bilmiyorum ama yavaş yavaş hedefe varmak istiyorum.Ben kendimi bildim bileli kiloluyum,evlenirken 68 dim mesela.2 doğumda yapınca 83 de dur dedim artık.umarım hedeflerimize ulaşırız.

beni de çizelgeye alın noooooluuuuuuuuuuuuuuuuur arkadaşlar. pazartesi sabah tartıldığımda 66 gösteriyordu. bu sabah ise 65.5 ınanılır gibi değil. ilk iki gün biraz zor oldu. ama alıştım galiba. bugünkü mönüm:
sabah 1 dilim ekmek labne peyniri ile
arada 6 badem
öğlen salata 1but ( haşlanmış) 1 dilim ekmek
tatlı niyetine 100 gr yoğurt ( içine 30 gr ballı müsli koyuyorum tavsiye ederim )
akşam 1 kase çorba salata 1 dilim ekmek kaçamak yaptım 3 çatal peynirli makarna yedim
sayenizde yaza formda giriyorum arkadaşlar.

arkadaşlar hepinize selamlar.ben de yarın başlıyorum bu diyete inşallah.yarın sabah tartılıp kilomu yazıcam hepimize kolay gelsin.......ZORU BAŞARIRIZ İMKANSIZ BİRAZ ZAMAN ALIR DEĞİL MİKIZLAR.

cnım sana bi sorum olacak pirinç lapası nasıl yapacaz nasıl yiyecez onu??

1 tane ince belli çay bardağı pirince 3 çay bar su ilave edip pişiriyorsun yağsız tuzsuz olacak mutlaka haftada en fazla 2 gün yapıyorsun ve günde 3 öğün, toplam günlük 3 çay bar lapa yemiş oluyorsun tatlım bunu özellikle regl döneminde yaparsan müthiş faydasını görürün vücuttaki ödemi attırıyor

sandolaz sakızı ve elma sirkesi ni nasıl nyapıyorsun biraz açıklarmısın arkadaşım

bir topikte bulmuştum.aktardan alınan sandolaz sakızını 100 gr 5tl civarı,sabah ve akşam yemeklerinden yarım saat önce bir tatlı kaşığı olarak ağzına atıyorsun,üzerine sıcağa yakın ılık bir bardak suyun içine bir çorba kaşığı elma şirkesi ile yutuyorsun.birde beşi biryerde çay içiyorum ben.

günyadın arkadaşlar.şimdi kahvaltımı yaptım.sabah yeşillik yıkamak bana zor geldiği için kahvaltıyı değiştiriyorum.sabah yağsız tost,domates salatalık yedim.

Günaydın Kızlar, muhteşemi seyrederken stres oluyorum, akşam ara öğün diye 1 avuç içi kadar fındık, badem, 3-4 adet kaju, antepfıstığı yedim ama toplamda 12 tane felandır yani... üstüne de kocaman limonlu yeşilçay içtim 2 bardak,
kilo verenleri, aramıza yeni katılanları tebrik ediyorum hoşgeldiniz diyorum, birlikten güç doğar, inşallah yaza hepimiz manken gibi oliciiiizzzz

sabahki mönüm: az peynir, cherry domates, 1 dilim ekmek, çay ( canım salata istemedi sadece domates yedim)

müsliyi soran arkadaş, nestle felan değil, eti formun war yeşil paketli, ondan al , fiyatı daha uygun ve de daha doğal, şekersizzz

sonra tekrar görüşürüz kızlar öptümm hepiniziii

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr:) bu sabah erkenciyim 7.30 itibarıyla ayaktayım.
güne 2 bardak ılık su ile başladım.
9.00 dada kahvaltımı yaptım.biraz peynir,3 zeytin 1 yumurta,bol yeşillik (domates ,salatalık.yeşil biber,maydonoz,roka)2 dilim çavdar ekmeği ve çay.
kızlarrrrrrr yaaaaaaaaaaa dün sabah 72.900 çıkmıştım tartıda,bu sabah 73.500 çıktım. hemen moralimi bozmk istemiyorum regl olamadım henüz bahar aylarında böyle olabiliyormuş.normalde 1 haftam geçer,şimdi 15 gün geçti.
Umarım regl şişkinliğidirrrrrrrrrr:)

günaydın herkese zayıf sağlıklı mutlu günler herkese
sabahları evde kahvaltı yapamadığım için 2 küçük ekmek dilimi arasına peynir sürüyorumn ve bir domates koyuyorum ama ara öğün yapmıyorum ki ara kapansın diye umarım fazla kaçırmıyorumdur.Öğlenede bi dolma ve yoğurt yiyeceğim sadece aradada bol bol su ama ben şu yeşil çayı hiç içmedim nasıl içerim onuda bilmiyorumn midem biraz hassastırda ama en kısa zamanda deneyeceğim

canım bence öğlen için az yiyiorsun ,, salatayla çeşitlendirsene doygunluk yaratsın araları mutlaka yap badem, erik, bi kutu light süt iç yerine götürebilirsin bunları, kepek ekmeğini hazırla, tostunu, folyoya sar götür, benim ablam da bu diyeti yapıyo, öyle yapıyo yeşilçay konusunda da çaykurun bergamotlu yeşilçayı hakkaten içilebilir ve de yeşilçay antioksidon kansere karşı, yaşlanmaya ve ödeme gribe metabolizma hızlandırıcı etkisi LİMON da eklenince 7 kat daha da artırıyormuşşşşşş kızzzlaaaaarrrr ben 4 gündür limon sıkıyorum içine muhteşem bi tadı oluyo ve de harbiden midemde bi inme bi düngünlük söz konusu, harbiden ödem atıyorum sanırım yehuuwww

günaydın herkese. bu sabah 67 li sayıları gördüm sonunda çok çok sevindim dün ve bugün için ayran detoksu yapıcaktım ama sadece dün yapabildim akşam kötü oldum biraz bıraktım bu sabahta kahvaltımı geç yaptığım için öğlenle birleştirecem malesef.

salatamı alıcam hemen çünkü felaket acıktığımı hissediyorum bu çocuklarla uğraşmak beni mahvediyo
ara öğünü de yapacağım inşallah sayenizde bu hırsla bir ayda manken olurum ben:)

günaydın kızlar herkes ıradelıne guzel bnde bu sabah 3 ince dılım peynır 1dılım buğday ekmeği domates salatalık cay ve bır ıkı dılım salam yedım
öğlende yıne corba ıcıcem ve yanında lımonlu yesıllık yarım dılım ekmeekle
kızlar bıde bısey sorucam aralarda canımız atıştrmak ısteyınce etiformun bıskuvılerınden yesek olmazmı
yoksa meyve badem falanmı sadece
ben cok sevıyorumda etıformu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…