• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Sevacım merhabaaa, nasıl gidiyor rejim ? iyileştinmi grip geçtimi ? bi de bişe sorcam 2 kilo werenlere güzel surat koymuşsun, bi kilo werenlere gülmeyen surat koymuşsun :9::9::9: ezikmiyiz biz aşkolsun :14::14::14::14::9::9::9::9::9::9:

saol iyiyim canım diyete devam ediyorum canım yok ya inan kötü niyyetimden deyil sadece her isimin önünde bi şeyler koymak istedim amma haklısın canım her kese aynı surat koymak lazım yani ezik surat olduklarına dikkat etmedim çok fazla anlamıyorum simqelerden daha dikkatlı olurum kimsenin hatrına deymek sayqısızlık etmek bana göre işler deyildir:49:

Sevacım listen için teşekkürler.. Bütün rakamları azalan arkadaşları çok tebrik ediyorum.. Benim artıda olmamın nedeni ise; sporda iç menisküsümü yırtmışım ve buna bağlı çok ödem oluşmuş.. Doktorum bir süre spor yapmamamı ve dinlenmemi önerdi.. Bu durumda bütün gün hareketsiz kalırken aynı zamanda bu beslenme çok gelir diye düşünüyorum zira çok az enerji harcayabiliyorum.. Kısacası kötü örnek olmamak adına da sağlığıma tekrar kavuşana ve ödemlerimi atana kadar birazcık izninizi istiyorum arkadaşlar.. :nazar: Hepinize bol şanslar ve kolaylıklar.. Yine takipteyim..

keçmiş olsun canım inş tez bi zamanda iyileşirsin:49:her zaman bekleriz

ben de listede adımı görmek istiyorum:) ilk bu diyeti yapıp yapamayacağımdan emin deildim et sevmiyorum çünkü 1 hafta etsiz büyük değişiklik yapmadan kendime uyarlayarak denedim ilk 4 günde 1 kilo verdim bugün 1 haftam doldu akşama gidip tartılıcam ama yaklaşık 1 haftada 1.5 kilo gitti:)

kızlar kendi sitesindende baktım ama bulamadım. neden 2 beslenme listesi var? ne şekilde yapıyorsunuz?

kimse cevap vermemiş soruma ya:5:
tekrar sorayım madem birinci listedeki öğlen yemeği menüsüyle ikinci listedeki öğlen yemeği menüsünü değiştirsem olur mu öyle yapan var mı?:6:

canım, 1. listeyi yapıyorum, ancak ewde pazı yemeğim wardı, köfte yerine 6 yk sebze, salata, çorba, yoğurt, 1 dilim ekmek yedim :6: tabiki seçebilirsin değiş tokuş dönüşümlü yapabilirsin, öğlen tost-ayran-portakal yerine 1 bardak süt- 4 erik 10 badem de yiyrebilisin ,,, :8::8::8:

saol iyiyim canım diyete devam ediyorum canım yok ya inan kötü niyyetimden deyil sadece her isimin önünde bi şeyler koymak istedim amma haklısın canım her kese aynı surat koymak lazım yani ezik surat olduklarına dikkat etmedim çok fazla anlamıyorum simqelerden daha dikkatlı olurum kimsenin hatrına deymek sayqısızlık etmek bana göre işler deyildir:49:

ayyy canım ne demek, takıldım ben ölesine :1::1::1::1:

Valla bu iyiymiş ya her şeyi veriyor dengeli ve az bir şekilde günde 3 dilimden fazla ekmek yemeyince kilo veriliyor zaten
Birde her gün 1 saat yürüyüş. Benim tamda vermek istediğim kilo 8 kilo verip 55'e düşmek

Son düzenleme:
ben de başladım bu diyete sonuçları yazarım:)
sabah kahvaltım
bir dilim kızarmış ekmek, kk peynir, 1 domates bir ısırık yeşil biber
ara öğün olarak 1 tane portakal yiyorum şu anda
gitsin kilolar hihoytt:32:

ben de listede adımı görmek istiyorum:) ilk bu diyeti yapıp yapamayacağımdan emin deildim et sevmiyorum çünkü 1 hafta etsiz büyük değişiklik yapmadan kendime uyarlayarak denedim ilk 4 günde 1 kilo verdim bugün 1 haftam doldu akşama gidip tartılıcam ama yaklaşık 1 haftada 1.5 kilo gitti:)

başlanğıc kilonu yaz o zaman listede görürsün kendini:49:

Ben geldimmmmmmmmm:)
Öğlen yemeğim bira gecikti bugün,3 de yedim.
Aarkadaşlar ben bide çok listeye bağlı kalmıyorum,ne pişirdiysem onu yiyiyorum.Öğlen yemeğim küçük bir kase semizotu yemeği,3 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yoğurt,yeşil salata 1 dilim çavdar ekmeği.pilav yediğim için ekmek yememem gerekiyordu aslında ama,1 saat rotar yapınca çok acıktım.
Şimdi ise yeşil çay içecegim. 5 de 1 elma ara öğün.
Akşama görüşürüz artıkkkkkkk:)

kızlar ya bende sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 kk peynir öğlen yoğurtlu çorba 1 dilim ekmek yoğurtlu salata arada 10 badem bi bardak süt çok mu kaçırmışım acaba?akşama ne yesem acaba???

kızlar ya bende sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 kk peynir öğlen yoğurtlu çorba 1 dilim ekmek yoğurtlu salata arada 10 badem bi bardak süt çok mu kaçırmışım acaba?akşama ne yesem acaba???

Hayır arkadaşım çok değil.Az yiyincede vücut savunmaya geçiyormuş,yağ depolarmış.akşamıda hafif sebzeyemeği,salata yoğut la geçirirsen süper bir öğün olur.

hayır fazla deilde, salatayı sabah da yemelisin, bi de sabah 2 dilim yemişsin onu 1 e düşür, salatayı arttır, öğlen yemeğinde güzel, ara öğününde hoş, akşam da 6 yk sebze, 1 kase çorba, yoğurt, salata 1 dilim ekmek ye :56:

Öğrendik vallahi arkadaşım:) araştıra araştıra bir diyetisyen kadar bilgili hale geldikte canım,diyetisyenlerin hepsi zayıf insanlar,birde zayıflarsak süper olacak diploma alırız o zamannnnnnnnnnn:))))))))))))

Back
X