tünaydın herkese .bende sizinle başlamak istiyorum .şu an kendimi çok kötü hissediyorum sabahtan bu yana diyetisyen arıyorum ama o kadar çok diyetisyene gittim ki .hep verdim sonra geri aldım.belki burda daha motive olurum .yalnız sizden sormak istediğim tartılma günü pazartesi mi birde baştaki diyete mi sadık kalıyorusunuz
offf çok fena şişkinlik var bende yaa çok rahatsız ediyor. bugün listeye de tam uydum anlamadım neden böyle oldu :44: :44:
hoşgeldin canımtartılma günümüz pazartesi dr.ayça kayanın verdiği 2 liste var bazılarımız 1.yi bazılarımız 2.yi uyguluyor tercih senin hangisini istersen uygulayabilirsin bu diyeti uygulayıp sonuç almayan yok aramızda tavsiye ederiz
kızlar meraba bende uygulamak istiyorum bu diyeti ama geçmişi okuyamadım kilo veren varmı gerçekten bir ayda mesela 8 kilo? bide bişey sorcam yeşil çay içsem sütten bebeğe geçermi geçse zararı olurmu hani gaz felan ne biliyim gerçi 8 aylık bebiş.
kızlar aranıza yeni geldim ben öğretmenim yani çalışıyorum boyum 1,65 ve kilom 63 maalesef bebek yapmayı düşünüyorum ama 5 kilo vermem lazım en az bana yardım edin lütfen şu diyeti bi açıklayın birde gerçekten işe yarayıp yaramayacağını...Tek umudum sizsiniz psikolojim bozulacak ciddi ciddi bu kilolardan
tünaydın herkese .bende sizinle başlamak istiyorum .şu an kendimi çok kötü hissediyorum sabahtan bu yana diyetisyen arıyorum ama o kadar çok diyetisyene gittim ki .hep verdim sonra geri aldım.belki burda daha motive olurum .yalnız sizden sormak istediğim tartılma günü pazartesi mi birde baştaki diyete mi sadık kalıyorusunuz
ecemcim bende aynı problemi yaşıyorum yeşilçay içtiğim günlerde şişkinliğim kalmıyor günde 2 bardak iç bi dene bakalım fayda edecekmi şişkinliğine
kabızlık için kuru kayısı , kuru erik yemelisin ara öğünde felan 3-4 tane ye, üstüne bi fincan süt iç, böyle bir sorun yaşamazsın
erik değilde kuru kayısıyı her türlü denedim canım çok yiyordum alıştı heralde bünyem
ay walla kabızlık kadar fena bişe yok, genelde eti çok yiyenlerde oluyor derler, karatay diyeti yapan bi arkadaşım wardı, sırf kabızlık çekiyor diye bıraktı diyeti, hoş tabi ekmek yerine ceviz yiyin demesi de ayrı bi saçmalık bana göre ...o da şimdi bizim listeye uyuyo 6 kg felan werdi, kabızlık da çekmiyor, canım daha çok sulu sebzeler , çorba felan, bi de yürüyüşle bence bu sorunu çözüceksin Allahın izniyle
hoşgeldin canımseva arkadaşımızın sayesinde karşılaştık bizde bu diyetle videosunu izleyebilirsin ilk sayfadan diyet gerçekten işe yarıyor 2 tercih şansın var ya 1. listeyi yada 2. listeyi uyguluyorsun.ben 1.listeyi uyguladım 15 günde 5 kilo verdim 4. haftadayım şuan liste çok basit ve uygulanabilir ara öğünlerde veya çok açlık hissettiğinde 5-7 adet badem yiyebilirsin ve günde 2 bardak yeşilçay tüketmelisin umarım yardımcı olabilmişimdir. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?