Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

hoşgeldin canım tartılma günümüz pazartesi dr.ayça kayanın verdiği 2 liste var bazılarımız 1.yi bazılarımız 2.yi uyguluyor tercih senin hangisini istersen uygulayabilirsin bu diyeti uygulayıp sonuç almayan yok aramızda tavsiye ederiz

offf çok fena şişkinlik var bende yaa çok rahatsız ediyor. bugün listeye de tam uydum anlamadım neden böyle oldu :44: :44:

ecemcim bende aynı problemi yaşıyorum yeşilçay içtiğim günlerde şişkinliğim kalmıyor günde 2 bardak iç bi dene bakalım fayda edecekmi şişkinliğine

teşekkürler yarın sabah başlıyorum.yarın kilo bildirimimide yaparım sanırım 100 kg civarındayım .b-fite gidiyorumyaazılalı 3 ay oldu ama çok düzenli gidemideim ama bundan sonra haftada 3 gün kesin gidecem .

kızlar meraba bende uygulamak istiyorum bu diyeti ama geçmişi okuyamadım kilo veren varmı gerçekten bir ayda mesela 8 kilo? bide bişey sorcam yeşil çay içsem sütten bebeğe geçermi geçse zararı olurmu hani gaz felan ne biliyim gerçi 8 aylık bebiş.

kızlar aranıza yeni geldim ben öğretmenim yani çalışıyorum boyum 1,65 ve kilom 63 maalesef bebek yapmayı düşünüyorum ama 5 kilo vermem lazım en az bana yardım edin lütfen şu diyeti bi açıklayın birde gerçekten işe yarayıp yaramayacağını...Tek umudum sizsiniz psikolojim bozulacak ciddi ciddi bu kilolardan

canım bebeğin 8 aylıkmış bebeğini emziriyorsan eğer bu diyet bence çok ağır olabilir sana:44:bu diyetle 15 günde 5 kilo verdim 4.haftadayım şuanda aramızda 8 kilo veren arkadaşlar varyeşilçayın bebeğe bi zararı olacağını düşünmüyorum

hoşgeldin canım seva arkadaşımızın sayesinde karşılaştık bizde bu diyetle videosunu izleyebilirsin ilk sayfadan diyet gerçekten işe yarıyor 2 tercih şansın var ya 1. listeyi yada 2. listeyi uyguluyorsun.ben 1.listeyi uyguladım 15 günde 5 kilo verdim 4. haftadayım şuan liste çok basit ve uygulanabilir ara öğünlerde veya çok açlık hissettiğinde 5-7 adet badem yiyebilirsin ve günde 2 bardak yeşilçay tüketmelisin umarım yardımcı olabilmişimdir.:44:

canım benim, bende yıllar boyu türkiye çapında en muhteşem, en sosyetik, en süper diyebileceğimiz diyetisyenlere doktorlara milyar para harcadım, sonuç tam bir fiyasko, ewet kilo werdim ilaçla ama wersem de aldım, paranla gitmediğin sürece hiçbir şekilde dönüp bakmazlar, iş diyetisyenlerde değil bizde bitiyor inanki, dr. ayça kaya yı da tesadüf eseri nette gördüm, tv deki programını açtım seyrettim, okadar ikna edici pozitif ki, bozmadan 2 haftadır devam ediyorum, cebimden 10 tl çıkmadan yemeklerimi hazırlıyorum, hazırlayamasam da her ewde pişen çorbadır, sebzedir hep bulunan şeyler, aptal salak mönüler değil hiçbiri, biz sana yardımcı oluruz, pazartesileri tartılıyoruz, beslenme listeleri ilk sayfada zaten, biz 1. listeyi yapıyoruz şimdi, motivasyonun düştüğünde, gel yaz buraya, seni gaza getiririz , hiç merak etme, ya bismillah de başla canım

ecemcim bende aynı problemi yaşıyorum yeşilçay içtiğim günlerde şişkinliğim kalmıyor günde 2 bardak iç bi dene bakalım fayda edecekmi şişkinliğine

yeşil çay içmeye başladım bugün canım aslında problemim kabızlıktan kaynaklanıyor galiba ne duyduysam denedim ama çok etki etmedi. en son çare ilaç aldım bakalım işe yarayacakmı

herkese merhaba.iki gündür uymaya çalışıyorum bende. artı bulduğum bir sitede her yediğimi kaydedip kalorisini hesabını tutuyorum. inş vereceğiz hepimiz bu kiloları. benim merak etiğim acaba aranızda mehmet öz ü reklamını yaptığı şu afrika mangosunu kullanan oldu mu acaba?

kabızlık için kuru kayısı , kuru erik yemelisin ara öğünde felan 3-4 tane ye, üstüne bi fincan süt iç, böyle bir sorun yaşamazsın

afrika mangosunu bende duydum ancak ne kullanıp zayıflayan ne de bir faydasını göreni görmedim canım, bir de şahsi fikrim böyle ürünlerin bi süre zayıflatacağını , bitince kilo aldıracağını düşünüyorum , doğru düzgün beslen, günde 30 dk spor yap, hiçbir tablete, ek ürüne ihtiyacın kalmaz bence , yeşilçay iç mesela o daha bulunabilir mangoya nazaran

erik değilde kuru kayısıyı her türlü denedim canım çok yiyordum alıştı heralde bünyem

ay walla kabızlık kadar fena bişe yok, genelde eti çok yiyenlerde oluyor derler, karatay diyeti yapan bi arkadaşım wardı, sırf kabızlık çekiyor diye bıraktı diyeti, hoş tabi ekmek yerine ceviz yiyin demesi de ayrı bi saçmalık bana göre ...o da şimdi bizim listeye uyuyo 6 kg felan werdi, kabızlık da çekmiyor, canım daha çok sulu sebzeler , çorba felan, bi de yürüyüşle bence bu sorunu çözüceksin Allahın izniyle

gerçekten çok fena bişey :26: ya kilo vermemide çok engelliyor bi gün düşük geliyorsam bigün hoooppp çıkmışım tekrar artık suyu çoğalttım akamlarıda çorba içiyorum sadece geçer inşallah

Kızlarrr, günlük mönümü ilan ediyorum
uyanınca: 2 bardak su
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, roka, salatalık, peynir, çay
öğlen: 1 katı yumurta, 1 dilim ekmek, salata, yoğurt
ara: 1 fincan sütlü kahve, 2 tane günkurusu kayısı
akşam: 6 yk pazı yemeği, sarımsaklı yoğurt, 1 dilim ekmek, salata ( yiyeceğim daha yemedim, şimdi gidip hazırlıyorum)

2 kocaman bardak limonlu yeşilçay içtim
1.5 litre de su

pazartesiyi iple çekiyorum acaba kaç kilo gitti

arkadaşlar gaza geldim bende günlük listemi yazmak istiyorum
sabah: 1 fincan yeşil çay
yarım saat sonra küçük bir dilim cavdar labne ve üzerinde 2 dilim domates
öğlen: az salata 1 dilim ekmek evde kendim hazırladığım tavuk şiştatlı niyetine 3 kaşık yoğurt ve 1 kaşık müsli
akşam: salata ve çorba

şöyle bakınca ne kadar çok yediğimi gördüm. ve çooooook utanarak söylüyorum birazda tatlı yedim ama genede 1800 kal altındayım

çok teşekkür ederim gayet yardımcı oldun yarın itibarı ile başlıyorum bana da destek olun lütfen morale çok ihtiyacım var 63 kiloyum ama çevrem sayesinde kendimi çok kötü hisseediyorum((yardımların için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…