Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ya bende mi sorun var bilmiyorum ama bazı yorumları okudum ara ara videoda yazanlar farklı yorumlar farklı öğlen sebze yiyen var ama listedeöyle bişey yok yarın başlayacağım kesin ama ne yapacağım hakkında hala fikrim yok açıkçası

şekerler bende yarın başlıyorum bu listeye. bundan 3 sene önce buna inanılmaz benzeyen bir listeyle haftada 2 kilo vermiştim. aynen böyle ikindide tost vardı fln. size temin ederim bunla kilo verilir.
benim kilom 65 listeye yarın başlıyorum. arada yazarım durumu ama haftaya çarşamba tartılıp size sonucu söylicem.

bol şans herkese
unutmayalım nisan geldi çattı, paltolar kalın kazaklar raflara, yaşasın t-shirtler

aslında çok yememişsin ama salatayı arttırınca doygunluk hissi geliyo, ben tere, roka, marul, turpu her öğün ısrarla yiyorum doyiyim diye sen de dene

dr. ayça kayanın internet sitesinde, incelten tarifler listesinde 2 liste bulunuyor. o listeler 1. sayfada da war, dönüşümlü olarak ordan kendine öğün seçebilirsin, öğlen köfte yemek istemezsen sebze de yiyebilirsin ...

hadi bakalım sen de hoşgeldin, pazartesi tartılma günümüz, listeye sadık kalmaya çalışıyoruz, birbirimizi motive ediyoruzzz

Kızzlaaar, size bir sorum olacak ... ideal kilonuza inince yapacağınız ilk iş neeee ?

arkadaşlar mayısa kadar en az 5 kilo vermeliyim çalışıyorum akşama kadar iyi hoş da eve gelince her şey alt üst oluyor tatlıya çikolataya dayanamıyorum offf (

ben bazen iştahım kontrolden çıkınca dua okuyorum allahımmmmm sana sığındım diye,,, bi de bazen oruçlu olduğumu düşünüyorum, o da etkili oluyo

istediğim kiloya gelince yapacağım ilk iş tüm mağazaları gezip istediğim tüm kıyafetleri denemek olur galiba canım ve inşallah o günler yakındr :)

19 mart ve 27mart için olan sonuçlar
------------------------------------------------------

seva_10 73kq -- 72
parissima-Nerqiz kilo 75.900----------------74,400

sirine_44 kilo 64---------900qr=63.100

s2000 Lilyum 71.kilo-----------70

suslubaykus 72kq-------------71----------70.2

handan 1976 kilo 59kilo----------58

ecem3306 kilo 69.200 ----69.--------68.4

akasya1612 kilo 60.500---------60.900

serrasultankilo 77.7-------76.5--------------75.8

asude04 kilo 81-------------80-------------- 78

vuslatipek kilo 79,700 kg ----------79.400-------79

AyselBaku 104 kilo

renesme kilo 79,

piscus kilo 88

bluee kilo 84

Chelzy kilo77.6

mutedeyyin 68.1

t_gunaydin kilo 79

cilekliprenses kilo90.5

bellanisa kilo 60

Son düzenleme:
ben bir şey soracam arkadaşlar birinci listedeki öğlen yemeği yerine ikinci listedeki öğlen yemeği menüsünü uygulasam olur mu acaba öyle yapan var mı? bana ilk liste daha uygun çünkü öğlen yemeği dışında. şu an 55-56 kilo civarında oldugumu tahmin ediyorum hedefim 50olmak kısmetse boyum kısa oldugu için 55 çok oluyor iyice enim boyum bir gibi hissediyorum anlayacağınız

19 mart ve 27mart için olan sonuçlar
------------------------------------------------------

seva_10 73kq -- 72
parissima-Nerqiz kilo 75.900----------------74,400

sirine_44 kilo 64---------900qr=63.100

s2000 Lilyum 71.kilo-----------70

suslubaykus 72kq-------------71----------70.2

handan 1976 kilo 59kilo----------58

ecem3306 kilo 69.200 ----69.--------68.4

akasya1612 kilo 60.500---------60.900

serrasultankilo 77.7-------76.5--------------75.8

asude04 kilo 81-------------80-------------- 78

vuslatipek kilo 79,700 kg ----------79.400-------79

AyselBaku 104 kilo

renesme kilo 79,

piscus kilo 88

bluee kilo 84

Chelzy kilo77.6

mutedeyyin 68.1

t_gunaydin kilo 79

cilekliprenses kilo90.5

bellanisa kilo 60

slmm arkadaşlar topiği yeni okumaya başladım.pazartesi 96.800 gr ile diyete başladım.bugün tartıldığımda 95.300 gr olduğumu gördüm.bugün siteyi okurken bu diyeti yapmaya karar verdim.ayrıca sandaloz sakızı ve elma sirkesinide yapıyorum.günde 30 dk spor yapmaya başladım.çalıştığım ve ikiz bebeklerim olduğu için çok fazla fırsatım olmuyor.bugünki menümü yazayım size sabah salatalık,domates,yumurta,peynir,dört yeşil zeytin,ara öğün olarak iş yerine bir şey getiremedim.öğlen bir kase yoğurt yiyeceğim,akşam 5 ızgara köfte ve salata yemeyi planlıyorum.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.

evet bende sabah ki mönümü yazayım 64 kilo ile başladım
sabah açık şekersiz çay 2 dilim kepek ekmeği arası yarım kibrit kutusu peynir bir domates
öğlen havuçlu kerevizli bi tane cevizle yoğurt bi kase çorba içsem mi diye düşünüyorum???
pazartesi 63 olsam zil takıp oynarım

sandolaz sakızı ve elma sirkesi ni nasıl nyapıyorsun biraz açıklarmısın arkadaşım

ben bazen iştahım kontrolden çıkınca dua okuyorum allahımmmmm sana sığındım diye,,, bi de bazen oruçlu olduğumu düşünüyorum, o da etkili oluyo

:)))) buda guzelmis :))
vucudun aslinda bize emanet oldugunu ve ona iyi davranip iyi bakmamiz gerektigini devamli hatirlayabilsek bir sorunumuz kalmaz sanirim? zor bir donemdeyiz Allah yardimcimiz olsun.

merhaba,

aksam meyve yemiyorum. aksam yemeginden sonra aslinda hic birsey yemiyorum sadece su veya yesilcay.
daha once diyet girsimim oldu. ozamanda kilo verdim fakat kilo almaya cok musaitim biraz dikkat etmesem hemen aliyorum maalesef.

teşekkür ediyorum asudecim dün tamamiyle uydum diyete bugün de aynı şekilde inş

ben bu ürünü değil de buna benzer lahana kapsülü ve bir diyet bandı aldım kapsül hiç işe yaramadı bant ise hızlı kilo verip sonra kilo veriminin durmasına ve aynı yeme düzeninde gittiğim halde sonrasında birden kilo almama sebep oldu yani metobalizmamı durdu resmen.. ardından yaptığım diyetlerde de yeterli başarıyı elde edemedim dolayısıyla... sana tavsiyem asla böyle reklamlara kanma ben bide titreşimli kemerlerden almıştım çok önce ama kendi yaptığın spor ve diyetin yerini hiç birşey tutmuyo. ben şimdi hem dr ayça kayanın diyetini ve jillian michaels spor prog yapıyorum kesinlikle tavsiye ederim günlük 30 dk en fazla ve süper bişey..

erik değilde kuru kayısıyı her türlü denedim canım çok yiyordum alıştı heralde bünyem

ben sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su ve yanında iki kayısı yiyorum hem metobalizmayı hızlandırıyor hemde şeker isteğine karşı erken tedbir oluyor sabah kahvaltısında da çaya kabuk tarçın katıyrm

Sevacım listen için teşekkürler.. Bütün rakamları azalan arkadaşları çok tebrik ediyorum.. Benim artıda olmamın nedeni ise; sporda iç menisküsümü yırtmışım ve buna bağlı çok ödem oluşmuş.. Doktorum bir süre spor yapmamamı ve dinlenmemi önerdi.. Bu durumda bütün gün hareketsiz kalırken aynı zamanda bu beslenme çok gelir diye düşünüyorum zira çok az enerji harcayabiliyorum.. Kısacası kötü örnek olmamak adına da sağlığıma tekrar kavuşana ve ödemlerimi atana kadar birazcık izninizi istiyorum arkadaşlar.. Hepinize bol şanslar ve kolaylıklar.. Yine takipteyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…