arkadaşlar gaza geldim bende günlük listemi yazmak istiyorum
sabah: 1 fincan yeşil çay
yarım saat sonra küçük bir dilim cavdar labne ve üzerinde 2 dilim domates
öğlen: az salata 1 dilim ekmek evde kendim hazırladığım tavuk şiştatlı niyetine 3 kaşık yoğurt ve 1 kaşık müsli
akşam: salata ve çorba
şöyle bakınca ne kadar çok yediğimi gördüm.ve çooooook utanarak söylüyorum birazda tatlı yedim ama genede 1800 kal altındayım
ya bende mi sorun var bilmiyorum ama bazı yorumları okudum ara ara videoda yazanlar farklı yorumlar farklı öğlen sebze yiyen var ama listedeöyle bişey yok yarın başlayacağım kesin ama ne yapacağım hakkında hala fikrim yok açıkçası
şekerler bende yarın başlıyorum bu listeye. bundan 3 sene önce buna inanılmaz benzeyen bir listeyle haftada 2 kilo vermiştim. aynen böyle ikindide tost vardı fln. size temin ederim bunla kilo verilir.
benim kilom 65 listeye yarın başlıyorum. arada yazarım durumu ama haftaya çarşamba tartılıp size sonucu söylicem.
bol şans herkese
unutmayalım nisan geldi çattı, paltolar kalın kazaklar raflara, yaşasın t-shirtler
istediğim kiloya gelince yapacağım ilk iş tüm mağazaları gezip istediğim tüm kıyafetleri denemek olur galiba canım ve inşallah o günler yakındr :)hadi bakalım sen de hoşgeldin, pazartesi tartılma günümüz, listeye sadık kalmaya çalışıyoruz, birbirimizi motive ediyoruzzz
Kızzlaaar, size bir sorum olacak ... ideal kilonuza inince yapacağınız ilk iş neeee ?
slmm arkadaşlar topiği yeni okumaya başladım.pazartesi 96.800 gr ile diyete başladım.bugün tartıldığımda 95.300 gr olduğumu gördüm.bugün siteyi okurken bu diyeti yapmaya karar verdim.ayrıca sandaloz sakızı ve elma sirkesinide yapıyorum.günde 30 dk spor yapmaya başladım.çalıştığım ve ikiz bebeklerim olduğu için çok fazla fırsatım olmuyor.bugünki menümü yazayım size sabah salatalık,domates,yumurta,peynir,dört yeşil zeytin,ara öğün olarak iş yerine bir şey getiremedim.öğlen bir kase yoğurt yiyeceğim,akşam 5 ızgara köfte ve salata yemeyi planlıyorum.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.
ben bazen iştahım kontrolden çıkınca dua okuyorum allahımmmmm sana sığındım diye,,, bi de bazen oruçlu olduğumu düşünüyorum, o da etkili oluyo
merhaba,
aksam meyve yemiyorum. aksam yemeginden sonra aslinda hic birsey yemiyorum sadece su veya yesilcay.
daha once diyet girsimim oldu. ozamanda kilo verdim fakat kilo almaya cok musaitim biraz dikkat etmesem hemen aliyorum maalesef.
herkese merhaba.iki gündür uymaya çalışıyorum bende. artı bulduğum bir sitede her yediğimi kaydedip kalorisini hesabını tutuyorum. inş vereceğiz hepimiz bu kiloları. benim merak etiğim acaba aranızda mehmet öz ü reklamını yaptığı şu afrika mangosunu kullanan oldu mu acaba?
erik değilde kuru kayısıyı her türlü denedim canım çok yiyordum alıştı heralde bünyem
hadi bakalım sen de hoşgeldin, pazartesi tartılma günümüz, listeye sadık kalmaya çalışıyoruz, birbirimizi motive ediyoruzzz
Kızzlaaar, size bir sorum olacak ... ideal kilonuza inince yapacağınız ilk iş neeee ?[/QUO
ALIŞ VERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?