Sevacım merhabaaa, nasıl gidiyor rejim ? iyileştinmi grip geçtimi ? bi de bişe sorcam 2 kilo werenlere güzel surat koymuşsun, bi kilo werenlere gülmeyen surat koymuşsunezikmiyiz biz aşkolsun
Sevacım listen için teşekkürler.. Bütün rakamları azalan arkadaşları çok tebrik ediyorum.. Benim artıda olmamın nedeni ise; sporda iç menisküsümü yırtmışım ve buna bağlı çok ödem oluşmuş.. Doktorum bir süre spor yapmamamı ve dinlenmemi önerdi.. Bu durumda bütün gün hareketsiz kalırken aynı zamanda bu beslenme çok gelir diye düşünüyorum zira çok az enerji harcayabiliyorum.. Kısacası kötü örnek olmamak adına da sağlığıma tekrar kavuşana ve ödemlerimi atana kadar birazcık izninizi istiyorum arkadaşlar..Hepinize bol şanslar ve kolaylıklar.. Yine takipteyim..
kimse cevap vermemiş soruma ya
tekrar sorayım madem birinci listedeki öğlen yemeği menüsüyle ikinci listedeki öğlen yemeği menüsünü değiştirsem olur mu öyle yapan var mı?
saol iyiyim canım diyete devam ediyorum canım yok ya inan kötü niyyetimden deyil sadece her isimin önünde bi şeyler koymak istedim amma haklısın canım her kese aynı surat koymak lazım yani ezik surat olduklarına dikkat etmedim çok fazla anlamıyorum simqelerden daha dikkatlı olurum kimsenin hatrına deymek sayqısızlık etmek bana göre işler deyildir
ben de listede adımı görmek istiyorum:) ilk bu diyeti yapıp yapamayacağımdan emin deildim et sevmiyorum çünkü 1 hafta etsiz büyük değişiklik yapmadan kendime uyarlayarak denedim ilk 4 günde 1 kilo verdim bugün 1 haftam doldu akşama gidip tartılıcam ama yaklaşık 1 haftada 1.5 kilo gitti:)
Kızlarrrrrrrrrr kilo çizelgesi nasıl yapılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
kızlar ya bende sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 kk peynir öğlen yoğurtlu çorba 1 dilim ekmek yoğurtlu salata arada 10 badem bi bardak süt çok mu kaçırmışım acaba?akşama ne yesem acaba???
kızlar ya bende sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 kk peynir öğlen yoğurtlu çorba 1 dilim ekmek yoğurtlu salata arada 10 badem bi bardak süt çok mu kaçırmışım acaba?akşama ne yesem acaba???
cesebe biz bu işi öğrendik walla heee
büyük bi zevkle saatlerce alışveriş yapmak olacak
cnım sana bi sorum olacak pirinç lapası nasıl yapacaz nasıl yiyecez onu??
canım maalesef pirinç lapasını hiç denemedim ama yapan arkadaşlarımız var aramızda bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem seni:106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?