Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

selam kızlar bende yapayım kilo bldirimimi. bu sabah 68.4 geldim aslında cuma günü tartıldığımda tam 68.0 dı hafta sonu diyete uyamadım biraz kaçırmışım

selam kızlar bende yapayım kilo bldirimimi. bu sabah 68.4 geldim aslında cuma günü tartıldığımda tam 68.0 dı hafta sonu diyete uyamadım biraz kaçırmışım

canım moralini sakın pozma kaçamak yapmamak çok zor aslında amma normasını kaçırmamak lazım bide spor yapmak lazım spor yapınca iki kat kilolar gediyor
sabah saat 6 .7 arası mükemel bi vakitdir yürüyüş ve spor için imkanı olan herkes yapsa çok iyi olur inş yarın yürüyüş yapmaya çalışıcam

kızlar kilo bildirimleriniz nerde? listede 19 bayanın ismi var amma sadece 3.4 bayan kilo bildirimi yapmış lütfen biraz aktiv olun

doğru söylüyorsun canım mümküm olmuyor ama hafif atlatmak lazım :) :) bugün tam gaz başladım inş. haftada 4 gün spora başladım

Kİlo bildirimi yapıyorum kızlar

başlangıç: 19 mart 2012 75.900 kg ile başladım
verilen: 1 kg 700 gram
şuandaki kilom: 74.400
hedef : 1 haziranda 55 olmak...

sabah: 4 yk müsli, 1 bardak süt, 1 portakal
öğle: tawuk sote, karışık salata
1 saat sora limonlu yeşilçay içtim
şimdi tostumla ayran ve portakal felan yicem

ahh ahhhhh eski bedenime dönmek, 38 beden olmak rüya gibi doğumdan sonra vucudum şekil değiştirdi resmen ama olsun şimdilik 40 bdn de yeter bana

üzülme canım ya, kilolar verilmek içindirrr ...ayça hanımın diyeti hakkaten işe yarıyor,, ben yapabiliosam herkes yapar bence, çok da enerjik pozitif bişe yayılıo kadından tv de gördüm ,,,kalkıp öpesim geldi

tebrikler canım iyi gediyorsun böyle devam et

arkadslar ben d ebu dıyetı yapmak ıstıyorum ancak....sabah kahvaltı yapıyorum 9 bucuk gıbı..öğlen de iş yerınde bır elma yıyorum eve gelıp yemek hazrlayıp yıyene kadar 3 oluyor...bıkac kofte ve salata ıle dıyete uyabılıyorum...aksam da tekrar 1-2 myve yıyorum...spora yogun calıstıgımdan dolayı pek zaman ayıramıyorum dogrususızce bu sekılde devam edersem kılo verebılır mıyım..? acılen 5 kg vermem lazım..

doğru canım bu diyet çok kolay hemde masrafsız ah bide kaçamaklar olmasa :) inş. vericez ya gitsin artık dökülsünler üstümüzden

Merhaba arkadaşlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum inşallah devamı gelir kurtuluruz şu kilolardan.Ben bu hafta büyük bir hevesle çıktım tartıya ancak 900 gram gitmiş ama pes etmiyorum devam edecem kızlar kurtulmam lazım bu kilolardan bu hafta regl olmuştum galiba ondan veremedim bu dönemde niye verilmiyo onu da anlamıyorum ya neyse.Bu arada geçmiş olsun sevacm mevsim geçişlerinde dikkat etmek lazım.Kızlar bir de bu ödem sokturmek için ne yapmak lazım var mı bi önerisi olan ??

ahh ahhhhh eski bedenime dönmek, 38 beden olmak rüya gibi doğumdan sonra vucudum şekil değiştirdi resmen ama olsun şimdilik 40 bdn de yeter bana

ecemcim bende aynı durumdayım hamileyken aldığım 30 kiloyla evrim geçirdim resmen sanki ikizimle yapıştırmışlar birlikte yaşıyormuşuz gibi geliyor.ama inanırmısın bu verdiğim 5 kilo bile bende görünür bi incelme sağladı eski vücüduma dönemem belki ama eski bedenime dönmekte kararlıyım tabi ki zamanla...spor yapman çok iyi olmuş benim öyle bir şansım yok maalesef sadece pazar günü boşum

canım günde 2-3 bardak yeşilçay içilmesi hem ödem atılmasında hemde metabolizmayı hızlandırılmasında faydalıymış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…