bu arada kilo veren herkesi özellikle de asude yi tebrik ediyorum
nasıl verdiğini şimdi paylaşması sırası asude de mesela günde kaç lt su ve bitki çayı içiyor spor ne yapıyor paylaşmasını istiyorum hepinizi öptüm kızlar
tesekkur ediyorum vuslatipek :) aslinda cok farklli birsey yapmiyorum. gunde 2,5 litre su iciyorum. fazla spor yapma imkanim yok maalesef sadece haftada bir saat spor yapabiliyorum fakat bunu iki senedir cok duzenli yapiyorum. en onemlisi galiba ben sekere, cikolatayi falan cok seviyorum fakat artik hic yemiyorum. en azindan simdiye kadar hic yemedim. elbet birgun biraz, biraz yerim. gunde mutlaka iki bardak yesil cay iciyorum. canim cok sekerli seyler cekerse tarcinli cay iciyorum. yemek olarak genelde listeye uymaya calisiyorum. sebzeleride bazen hasliyorum veya firina veriyorum( yag kullanmamak icin) bazende yagli bildigimiz sebze yemegi yapiyorum. kofte yaptigimda kiymayi yagsiz kullaniyorum. tuzu azalattim. listedeki ekmeklerin hepsini yemiyorum.
aklima gelenlerin hepsini yazdim
sağol tatlım
hemen yeşil çaya başlıyorum ve günde küçük bir tadımlık bile olsa şekeri tamamen kesiyorum
akşamları yemekten sonra meyve filan yiyor musun peki
daha önce yarım bıraktığın diyet girişimi oldu mu
kızlar bende kılo bıldırımı yapayım regl olcam sıskınlık war bu hafta hıc kılo veremedımhala 88 kıloyum sanırım vucut 7 kılodan sonra durdu bıras bırde bır kac dılımlık kek kacamagı ısı bozdu çok üzgünüm ama durmak yok...
selam kızlar benım bu haftakı kılom aynı 70verememısım aslında yedıklerıme dıkkatte ettım ama gıtmemıs kılolar anlamadım offf canım sıkıldı
pirinc lapası sadece bir gunmu yapılıyor kızlar bilen varmı
sağol tatlım
hemen yeşil çaya başlıyorum ve günde küçük bir tadımlık bile olsa şekeri tamamen kesiyorum
akşamları yemekten sonra meyve filan yiyor musun peki
daha önce yarım bıraktığın diyet girişimi oldu mu
yeşil çayı gündüz saatlerinde mi içiyorsun
kızlar beni de alın aranıza çok güzel bir diyet şu ana kadar gördüğüm en mantıklı diyet bana göre..yarın başlıyorum kilom 60 hedefim 52 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?