• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

selam kızlar ancak tartılabildim tam 79 kg yim geçen hafta 79,400 düm yani sadece 400 gr gitmiş bu gün hazırlıkları düzenimi bozdu
bu haftada var ama bu hafta aynı hatayı yapmadan tam uyarak devam edicem yoluma..

bu arada kilo veren herkesi özellikle de asude yi tebrik ediyorum
nasıl verdiğini şimdi paylaşması sırası asude de mesela günde kaç lt su ve bitki çayı içiyor spor ne yapıyor paylaşmasını istiyorum hepinizi öptüm kızlar

bu arada kilo veren herkesi özellikle de asude yi tebrik ediyorum
nasıl verdiğini şimdi paylaşması sırası asude de mesela günde kaç lt su ve bitki çayı içiyor spor ne yapıyor paylaşmasını istiyorum hepinizi öptüm kızlar

tesekkur ediyorum vuslatipek :) aslinda cok farklli birsey yapmiyorum. gunde 2,5 litre su iciyorum. fazla spor yapma imkanim yok maalesef sadece haftada bir saat spor yapabiliyorum fakat bunu iki senedir cok duzenli yapiyorum. en onemlisi galiba ben sekere, cikolatayi falan cok seviyorum fakat artik hic yemiyorum. en azindan simdiye kadar hic yemedim. elbet birgun biraz, biraz yerim. gunde mutlaka iki bardak yesil cay iciyorum. canim cok sekerli seyler cekerse tarcinli cay iciyorum. yemek olarak genelde listeye uymaya calisiyorum. sebzeleride bazen hasliyorum veya firina veriyorum( yag kullanmamak icin) bazende yagli bildigimiz sebze yemegi yapiyorum. kofte yaptigimda kiymayi yagsiz kullaniyorum. tuzu azalattim. listedeki ekmeklerin hepsini yemiyorum.

aklima gelenlerin hepsini yazdim:34:

kızlar beni de alın aranıza çok güzel bir diyet şu ana kadar gördüğüm en mantıklı diyet bana göre..yarın başlıyorum kilom 60 hedefim 52 :)

tesekkur ediyorum vuslatipek :) aslinda cok farklli birsey yapmiyorum. gunde 2,5 litre su iciyorum. fazla spor yapma imkanim yok maalesef sadece haftada bir saat spor yapabiliyorum fakat bunu iki senedir cok duzenli yapiyorum. en onemlisi galiba ben sekere, cikolatayi falan cok seviyorum fakat artik hic yemiyorum. en azindan simdiye kadar hic yemedim. elbet birgun biraz, biraz yerim. gunde mutlaka iki bardak yesil cay iciyorum. canim cok sekerli seyler cekerse tarcinli cay iciyorum. yemek olarak genelde listeye uymaya calisiyorum. sebzeleride bazen hasliyorum veya firina veriyorum( yag kullanmamak icin) bazende yagli bildigimiz sebze yemegi yapiyorum. kofte yaptigimda kiymayi yagsiz kullaniyorum. tuzu azalattim. listedeki ekmeklerin hepsini yemiyorum.

aklima gelenlerin hepsini yazdim:34:

sağol tatlım
hemen yeşil çaya başlıyorum ve günde küçük bir tadımlık bile olsa şekeri tamamen kesiyorum

akşamları yemekten sonra meyve filan yiyor musun peki

daha önce yarım bıraktığın diyet girişimi oldu mu

kızlar bende kılo bıldırımı yapayım regl olcam sıskınlık war bu hafta hıc kılo veremedım :( hala 88 kıloyum sanırım vucut 7 kılodan sonra durdu bıras bırde bır kac dılımlık kek kacamagı ısı bozdu :(çok üzgünüm ama durmak yok...

kızlar bende kılo bıldırımı yapayım regl olcam sıskınlık war bu hafta hıc kılo veremedım :( hala 88 kıloyum sanırım vucut 7 kılodan sonra durdu bıras bırde bır kac dılımlık kek kacamagı ısı bozdu :(çok üzgünüm ama durmak yok...

hemen pirinç lapası uygula tatlım farkı göreceksin ve bol su

selam kızlar benım bu haftakı kılom aynı 70:37: verememısım aslında yedıklerıme dıkkatte ettım ama gıtmemıs kılolar anlamadım offf canım sıkıldı:43::43:
pirinc lapası sadece bir gunmu yapılıyor kızlar bilen varmı:37:

ödem söktürücü çay: 1 çubuk tarçın, bir tutam kiraz sapı, bi tutam mısır püskülü, 2-3 karanfil, elma veya portakal kabuğu, biraz da yeşilçay ı 1.5 litre suda demleyin, gün içinde için 3-4 bardak ödem mödem kalmaz, 1 hafta yapın bunu ama saydığım bitkileri öyle kocaman parçalar şeklinde çok fazla koymayın, bi tutamsa bi tutam. tasarruflu olun kızlar..bunu ablamın diyetisyeni vermişti ablama, regl dönemlerinde içiyodu:10::10::10::10:

offf çok fena şişkinlik var bende yaa çok rahatsız ediyor. bugün listeye de tam uydum anlamadım neden böyle oldu :44: :44:

offf çok fena şişkinlik var bende yaa çok rahatsız ediyor. bugün listeye de tam uydum anlamadım neden böyle oldu :44: :44:

sağol tatlım
hemen yeşil çaya başlıyorum ve günde küçük bir tadımlık bile olsa şekeri tamamen kesiyorum

akşamları yemekten sonra meyve filan yiyor musun peki

daha önce yarım bıraktığın diyet girişimi oldu mu

merhaba,

aksam meyve yemiyorum. aksam yemeginden sonra aslinda hic birsey yemiyorum sadece su veya yesilcay.
daha once diyet girsimim oldu. ozamanda kilo verdim fakat kilo almaya cok musaitim biraz dikkat etmesem hemen aliyorum maalesef.

kizlar motivasyonunuz bozuldugunda ve birseyler yemek istediginizde hemen bilgisayari acip kilo verenlerin hikayelerini okuyun veya kilo verenler resimlerini birakmislar onlara bakip tekrar motive olun.genelde ben kacamak yapmaktan boyle vazgecebiliyorum.
iki ayi gecti ben diyete basliyali arada tabiki motivasyonum biraz dustu fakat okudugum hikayeler sayesinde tekrar motive oldum. insallah boyle devam edebilirim.

tünaydın herkese .bende sizinle başlamak istiyorum .şu an kendimi çok kötü hissediyorum sabahtan bu yana diyetisyen arıyorum ama o kadar çok diyetisyene gittim ki .hep verdim sonra geri aldım.belki burda daha motive olurum .yalnız sizden sormak istediğim tartılma günü pazartesi mi birde baştaki diyete mi sadık kalıyorusunuz

Back
X