• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

heç iyi getmiyor canım hastalandım tansionum düştü ateşimde vardı üstelik reql meselesi felan hepsi üstü-üste geldi canım amma iyileşmek üzreyim inş pazarertesinden kaldığım yerden devam edicem senin 1 kilo bile olsada vermene sevindim inş pazaretresinden daha kararlı başlarsın diyete

geçmiş olsun sevacım:54:

merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum bu listeyi cok begendim yarin baslamaya dusunuyorum.ben 25 yasinda 88 kiloyum .insallah yaza kadar veririz.:46:

geçmiş olsun arkadaşım kararından vazgeçmediğin için de tebrikler sana:46:

tesekkur ederim guzelim cok iyisin. kararimdan vaz gecemem istesem bile. bu hafta benim ulkemde nevruz kutlandi, evde en sevilen tatlilar yapildi 1 tanesini bile yemedim. yani kararliyim. evde eliptik bisikletim var yarindan ona basliyicam. bu diyeti yapmak isteyip de bi turlu karar veremeyenlere tavsiyem hemen baslayin, yaza az kaldi.))

bu program tv de çıktıgı gün bende izlemiştim doktorum rogramını hep izlerim ama taaaaaa o günden bu yana ha şimdi ha birazdan başlayacağım diye kaç aydır başlayamadım lütfenn bana yardımcı olurmusunuz bu diyetle vermek istiyorum fazlalıklarımı ama ya başlayamıyorum ya da başlayıp devam ettiremiyoruuuuuuuuum

heç iyi getmiyor canım hastalandım tansionum düştü ateşimde vardı üstelik reql meselesi felan hepsi üstü-üste geldi canım amma iyileşmek üzreyim inş pazarertesinden kaldığım yerden devam edicem senin 1 kilo bile olsada vermene sevindim inş pazaretresinden daha kararlı başlarsın diyete

ah çok geçmişler olsun sevacım, valla herkes kırılp dökülüyor bu aralar, ben de 74 kiloyla devam ediyorum bakalım, sabah ekmek felan yemek istemedim, 1 bardak süt, 4 yk müsli, 1 portakal yedim, şuanda tokum walla, içimden bi ses bu kiloların baharla beraber vücudumuzdan temizleneceğini söylüyor:34:

yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum, programın nette tamamını izledim dün, bir bayanı gösterdiler, bu listeyle 3 ayda 27 kilo vermiş ve kadın resmen acayip bişe olmuş tanıyamadım o derece :34: birbirimize destek olalım, yaza hakkaten az kaldı :10:

gunaydin kizlar

ilk kilo bildirimi benden olsun :9:

2 kilo daha gitmis coooooook mutlu oldum cunku kac haftadir bir kilo gidiyordu:64:

80 dim 78 olmusum. yani 70 li rakamlara ulastim sonunda

Son düzenleme:
ah çok geçmişler olsun sevacım, valla herkes kırılp dökülüyor bu aralar, ben de 74 kiloyla devam ediyorum bakalım, sabah ekmek felan yemek istemedim, 1 bardak süt, 4 yk müsli, 1 portakal yedim, şuanda tokum walla, içimden bi ses bu kiloların baharla beraber vücudumuzdan temizleneceğini söylüyor:34:

:49:inş canım dediyin gibi olur mutlaka zaqyıflıyacağız üzülme

gunaydin kizlar

ilk kilo bildirimi benden olsun :9:

2 kilo daha gitmis coooooook mutlu oldum cunku kac haftadir bir kilo gidiyordu:64:

80 dim 78 olmusum. yani 70 li rakamlara ulastim sonunda

canım çok-çok sevindim senin adına inan bana :49: dalısı başımıza bu hafta hastalandım diye diyet yapamadım amma bu sabahdaban yeniden devam ediyorum kaldığım yerden

kızlar bugün tartılma günü unutmayın

canım çok-çok sevindim senin adına inan bana :49: dalısı başımıza bu hafta hastalandım diye diyet yapamadım amma bu sabahdaban yeniden devam ediyorum kaldığım yerden

kızlar bugün tartılma günü unutmayın

gesmis olsun canim. tesekkur ederim. sabah cok umutsuz tartiya ciktimkilo vermemisimdir diye dusunerek :) iki kilo verdigimi gorunce dahada bi sevindim. insallah hep birlikte istedigimiz kiloya ulasiriz canim

Son düzenleme:
slm bende bugün başladım kilom 67.sabah süt müsli ve portakal yedim inşalllah iyi sonuçlar alırım bende.1ayda 8 kilo veren oldumu aranızda acaba

bugun herkes nerde??

benden baska kilo bildirimi yapan olmamis. :26:

neyse gunun baslangicindayiz dimi daha.. birazdan kilo bildirmi yapanlar olur.

sabirsilikla verdigniz kilolari gormek icin bekliyorum. benim icin motivasyon oluyor.

kızlar bugün tartı günümüz 70,2 kg...sadece 800 gr. verebildim...troid hormonum az çalıştığı için regl olamıyorum 3 aydır onun da etkisi var sanırım üstümde az kilo veriyorum ve çok şişliğim var bacaklarımda ellerimde ...neyse devam ediyorum 4.haftama başlıyorum bakalım 8 kiloya tamamlayabilecekmiyiz...:44::18:

Selam kızlar
bende kilo mu bildireyim gerçi listeye yine pek uyamadım azda olsa vermişim:)
kilom = 75.8 bu hafta 700 gr vermişim
asude masaallah sen çok guzel gidiyorsun tebrikler

geçmiş olsun sevacım...umarım şimdi daha iyisindir...dikkat et kendine:2::nazar:

bugun herkes nerde??

benden baska kilo bildirimi yapan olmamis. :26:

neyse gunun baslangicindayiz dimi daha.. birazdan kilo bildirmi yapanlar olur.

sabirsilikla verdigniz kilolari gormek icin bekliyorum. benim icin motivasyon oluyor.

tebrikler canım...şuanda sen bizi motive ediceksin çünkü en çok kiloyu sen vermişsin:nazar::9:başarılar canım devam ediyoruz hadi hayırlısı:nazar::9:

Back
X