Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heç iyi getmiyor canım hastalandım tansionum düştü ateşimde vardı üstelik reql meselesi felan hepsi üstü-üste geldi canım amma iyileşmek üzreyim inş pazarertesinden kaldığım yerden devam edicem senin 1 kilo bile olsada vermene sevindim inş pazaretresinden daha kararlı başlarsın diyete
geçmiş olsun arkadaşım kararından vazgeçmediğin için de tebrikler sana![]()
heç iyi getmiyor canım hastalandım tansionum düştü ateşimde vardı üstelik reql meselesi felan hepsi üstü-üste geldi canım amma iyileşmek üzreyim inş pazarertesinden kaldığım yerden devam edicem senin 1 kilo bile olsada vermene sevindim inş pazaretresinden daha kararlı başlarsın diyete
ah çok geçmişler olsun sevacım, valla herkes kırılp dökülüyor bu aralar, ben de 74 kiloyla devam ediyorum bakalım, sabah ekmek felan yemek istemedim, 1 bardak süt, 4 yk müsli, 1 portakal yedim, şuanda tokum walla, içimden bi ses bu kiloların baharla beraber vücudumuzdan temizleneceğini söylüyor![]()
gunaydin kizlar
ilk kilo bildirimi benden olsun
2 kilo daha gitmis coooooook mutlu oldum cunku kac haftadir bir kilo gidiyordu![]()
80 dim 78 olmusum. yani 70 li rakamlara ulastim sonunda
canım çok-çok sevindim senin adına inan banadalısı başımıza bu hafta hastalandım diye diyet yapamadım amma bu sabahdaban yeniden devam ediyorum kaldığım yerden
kızlar bugün tartılma günü unutmayın
bugun herkes nerde??
benden baska kilo bildirimi yapan olmamis. :26:
neyse gunun baslangicindayiz dimi daha.. birazdan kilo bildirmi yapanlar olur.
sabirsilikla verdigniz kilolari gormek icin bekliyorum. benim icin motivasyon oluyor.