Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

bildigim kadarıyla sadece bu kadar...
Ama nette 3 çay bardagı falan tüketildigi yazıyor.
sen yinede cok yeme oda nişasta sonucta...

Bende dogumdaki kiloma geldim ama şimdi bekarkenki kiloma dönmem lazım

kolay gelsin canım ben 75 le doğuma gitmiştim 10 kilo doğumda gitti 65 oldum 2 yılda o 10 kiloyuda geri aldım malesef şimdi bende bekarlık kiloma dönmeye çalışıyorum inşallah...9 ayda aldığım 30 kiloyu bakalım kaç ayda geri vericem çok merak ediyorum doğrusu

Bende 78 ile girmiştim.Dogumdan sonra 70 oldum. 1 sene içinde 86 oldum tekrar
1 senede 18 kilo verdim, bi 18 daha vermem lazım

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
bende kilo bildirimimi yapayım 77.7 ile başlamıştım bugün 76.5 kg mım
listeye uymaya çarşamba günü başladım ama haftasonu uyamadım malesef,malum gezmeler ve misafirler :)
yinede 1.200 gr vermişim sevindim

selam kk nın azimli bayanları bugün tartı günü ben diyeti iki gündür doğru düzgün yapıyorum,bugünde devam inşalah.Bende haftaya yazacam artık inşallah gider şu kilolardan kurtuluruz arkadaşlar,mayısa kadar 10 kilo vermem lazımm

Arkadaşlar bişey soracam bi de sizlere ya şu ikinci listede müsliden bahsediyor,ben daha önce hiç tüketmedim bi kaç yerde okumuştum da tadı iğrenç diyenler vardı siz ne diyorsunuz gerçekten kötü mü tadı nasıl tüketiyorsunuz???

Bende 78 ile girmiştim.Dogumdan sonra 70 oldum. 1 sene içinde 86 oldum tekrar
1 senede 18 kilo verdim, bi 18 daha vermem lazım

işimiz zor ama inşallah başarıcaz önümüzde uzun mu uzun bi yol var gibi görünüyobu göbüşlerrden kurtulcaz umarım herkez beni hamile sanmaktan vazgeçer artık

canım bu benim fikrim ama bence 1.liste bizim damak tadımıza daha uygun ben 1.listeyi uyguluyorum ve kahvaltıda tere maydanoz bol limonlu ve kibrit kutusu kadar beyaz peynir 1 dlm.çavdar ekmeği çok hafif ve doyurucu oluyor...bende sevmiyorum o tarz yiyecekleri tatsız tuzsuz...tabi yine sen bilirsin canım

selam kızlar.. bu diyet listesinde ara öğün yok mu acaba. yoksa bir yerde yazdınız da ben kaçırdım mı

kızlar şimdi tartıldım 79,400 kg geliyorum sabah aç karnına tartılmamıştım çünkü

birde bu pirinç lapası cidden süper bişi ben bu hafta regl dönemindeyim ve ctesi bi tartıldım 81 kg

hemen sabah başladım ve 2 gün yaptım pazar sabah tartıldım 80.1

bu öğleyin tartıldım 79,400 olmuşum

geçen hafta 79,700 idim

yani 300 gr gitmiş ama bu dönemde benim için zaten ödemlerin gitmesi bile bi mucize

teşekkür ederim arkadaşım benim yolum çooooook uzun senin neyin var ki

ayrıca jillian prog çok ağır benim menüsküs bile zorlanıyor sakın ayağın tam iyileşmeden yapim deme hıı tamam mı

hepimizin derdi bu doğum kiloları zaten inşallah hepsinden kurtulucaz canım diyete devam

aynen canım devam inşallah. bende 74 le doğuma gitmiştim 2 yıl geçti. ben oburluğum yüzünden 75 e kadar çıkmıştım. şu anda 69 kiloyum yaza kadar gidecek inş. 9 kiloda :) yaza fit girelim değilmi

Ankara'da Diyetisyen Özlem Sert'i şiddetle tavsiye ediyorum, hem kalıcı çözüm sağlıyor hem de bütçenizi zorlamıyor. Sadece haftasonları çok yoğun biraz bekleyebiliyorsunuz.

meraba kızlar bende dıyet yapmaya kara verdım.gercı 3 aydr fazla yemıyorum ama yınede veremedım
20 ay once dogum yaptım.86yla grdım 76yla cıktm 7 aylıkkn kendımce rejım yaptm 5 ini verdım 71 im suanda ve veremıyorum
10 kılo vermm lazım bu dıyetı yapaym dıyorum yarn baslıcam hemen
bıde sorcaklarm var kahvaltıda domates salatlıkkafamza gore yıyemıyoruz heralde bıde aralarda meyve yokmu yaa zor olck bırazz

aynen canım devam inşallah. bende 74 le doğuma gitmiştim 2 yıl geçti. ben oburluğum yüzünden 75 e kadar çıkmıştım. şu anda 69 kiloyum yaza kadar gidecek inş. 9 kiloda :) yaza fit girelim değilmi

inşallah canım keşke yaza kadar kilolarımızdan kurtulabilsekdediğin gibi durmak yok diyete ve kilolardan kurtulmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…