• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

arkadaşlar bende 1 hafta bu diyeti yapmaya çalıştım ama tam uyamadım buna rağmen 1 kilo verdim benide listeye eklerseniz sevinirim vermem gereken kilo fazla inşallah başaracağım
şimdiki kilom 84 teşekkürler

ilk bildirim benden..79,800 kg geldim

şu an regl dönemindeym ve ctesi tartıldım 81 gelmiştim pirinç lapası yaptım bugün tekrar 79,800 kg yim kızlar

günaydın ikincide benden olsun :) 69 geldim bu sabah :9: bu hafta içinde ayran detoksu yapıcam inşallah. bakalım 1 hafta sonra ne değişecek. :16:

Günaydın kızlar,
Ben ayak sakatlığım nedeniyle 4 gündür pek hareket edemediğimden şişkinlik oldu sanırım.. Benim kilom 60,900 geldi bu sabah.. Ama çok ciddiye almıyorum kendilerini.. Bugün doktor kontrolünden sonra daha iyi olacak inşallah.. Dışardan okuyanlar da sakın ha bu diyetle kilo aldım sanmasınlar, hastalıktan benimki..

Vuslatipek maşşallah :nazar: çok iyi gidiyorsun.. Ben 3-5 kilo veremeden sen bir 10-15 kilo devireceksin bu sayfada. Jillian yapıyordun ayrıca değil mi, benim b-fit üyeliğim bitsin ben de denemek istiyorum kendilerini..

Bu arada günlük menü bildirimleri de yapmamız gerekiyor mu arkadaşlar?

Şimdi bayanlar sabah müsli ve süt demiş.Ben nesfit yedim.Ama öğlen yanıma kepek ekmegıne tost getirdim.Olmaz mı bunu yesem ?? Baska hiç bir yemek alternatifim yok şu anda.Beni de yazın listeye 77,6 kiloyum.

merhaba kızlar bugun sabah tartıldım 71 kilo çıktım :nazar::1: bu diyetle 2 haftada 4 kilo verdim böyle devam edicemm hadi hayırlısı eşim ise 98 kiloya düştü 2 haftada 7 kilo verdi bol su ve hareket sayesinde ...hadi bakalım hepimize kolay gelsin:kkk::nazar::1:

pirinç lapası nasıl oluyor ya araştırdım ama heryerde farklı söylemişler tam menüsünü bulamadım :50:

1 çay bardagı pirinci, 3 çay bardagı suda haslıyorsun.
Pişmeye yakın baharat koyabilişrsin tuz falan yok...

yanında baska bişi yenmiyor..

merhaba kızlar bugun sabah tartıldım 71 kilo çıktım :nazar::1: bu diyetle 2 haftada 4 kilo verdim böyle devam edicemm hadi hayırlısı eşim ise 98 kiloya düştü 2 haftada 7 kilo verdi bol su ve hareket sayesinde ...hadi bakalım hepimize kolay gelsin:kkk::nazar::1:

Tebrik ederim. Kilonuz falza oldugunda cabuk vermişsiniz ve daha öncede diyet yapmamıssınız sanırım.
Buda bir avantaj :34:

yarın deniyecem teşekkür ederim :) paki günde kaç bardak yiyebilirim
bildigim kadarıyla sadece bu kadar...
Ama nette 3 çay bardagı falan tüketildigi yazıyor.
sen yinede cok yeme :1: oda nişasta sonucta...
teşekkürler canım.evet yapmadım bebeğimi emzirdim 2 yıl kadar bu yüzden diyet yapmadım emzirmeyi kestim ertesi günü başladım eski kiloma dönene kadar devam:1:

Bende dogumdaki kiloma geldim ama şimdi bekarkenki kiloma dönmem lazım :9:

tebrik ederim canım cok guzel kilo vermissiniz:34: listeye tammı uyuyorsunuz hiz kacamak falan yokmu:37:
bende haftada 2 kıilo vermek istiyorum:37:

Back
X