ben de varim ama , sanirim aranizda cok kilolu olan tek benim. 104 kiloyum . beni de alin listenize.
cnm bende 94.9 olarak basladım bugun 35. gunum 88 kıloyum,ılk bır ayda 6 kılo700 gr. verdim. lısteye bırebır uydum yalnızca 1. beslenme lıstesını uyguladım 1 ay dolunca 2. beslenme lıstesıne gectım. ama sabahları 6 da kalkmak zorunda oldugum ıcın muslı yeterlı olmadı o yusden tekrar 1. beslenme lıstesıne dondum. motıvasyon olsun dıye soluyorum lutfen basla ve dırayetını hıc bozma ınan zayıflarsın yuruyuste yapabılıyorsan super olur ben ılk haftalar yuruyordum ama sonra yuruyemedım.ınan basarabılırsın, canın cok tatlı ısterse (ki benım en buyuk sorunum buydu) 1 elmayı ıkıye boldum ıcınıazcık oydum fırına verdım uzerıne tarcın ektım yedım kestı tatlı ıhtıyacımı, onumuzde uzun bır yol var bırbırımıze destek olarak basarabılırız....
seva cım teşekkür ederim eklediğin için bu arada şu an 79,700 kg
bu hafta regl olduum için fazla çıkar kesin diye düşünüyorum o yüzden bugün pirinç lapası yedim sadece yanında salata tabi ki.. ama
tuzsuz old için zor yedim valla sonunu düşüne düşüne...
bide jillian michaels 2. level de 2. günümdeyim
gruptaki arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ediyorum
arama motorundan bu isimle girdiğinizde bulabilirsiniz
2 saat yürüseniz bu kadar ter dökemezsiniz inanın bana..
seva_10 73kq
parissima-Nerqiz
sirine_44papatya kilo 64
s2000 Lilyum 71.kilo
suslubaykus 72kq
handan 1976 59kilo
ecem3306 kilo 69.200
akasya1612 kilo 60.5
serrasultan kilo 77.7
asude04 kilo 81
vuslatipek kilo 79,700 kg
AyselBaku 104 kilo
renesme kilo 79,
kızlar bu istenin son hali gözden kaçırtdıklarım varsa tekrar yazın
ekledim canım listedesin 49:bende 1 aydır yapıyorum sımdıkı kılom 88 benıde yazarsanız lısteye sevınırım
ellarine saglık seva inşl kilolar gidecek ve yaza fit vicut olarak girecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?