Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

merhaba kızlar, tartıldım 75 kiloyum, bugün sabah dikkat edemedim, mide bulantım da war, patates haşlama felan yedim bikaç adet, çubuk kraker ye dedi doktor, ilaç felan werdi, ben yarın normal şekilde tam motivasyon başlıcam sanırım, görüşürüz kızlar gene yazarım ..çüüüüüzzzzzz

ben de varim ama , sanirim aranizda cok kilolu olan tek benim. 104 kiloyum . beni de alin listenize.

cnm bende 94.9 olarak basladım bugun 35. gunum 88 kıloyum,ılk bır ayda 6 kılo700 gr. verdim. lısteye bırebır uydum yalnızca 1. beslenme lıstesını uyguladım 1 ay dolunca 2. beslenme lıstesıne gectım. ama sabahları 6 da kalkmak zorunda oldugum ıcın muslı yeterlı olmadı o yusden tekrar 1. beslenme lıstesıne dondum. motıvasyon olsun dıye soluyorum lutfen basla ve dırayetını hıc bozma ınan zayıflarsın yuruyuste yapabılıyorsan super olur ben ılk haftalar yuruyordum ama sonra yuruyemedım.ınan basarabılırsın, canın cok tatlı ısterse (ki benım en buyuk sorunum buydu) 1 elmayı ıkıye boldum ıcınıazcık oydum fırına verdım uzerıne tarcın ektım yedım kestı tatlı ıhtıyacımı, onumuzde uzun bır yol var bırbırımıze destek olarak basarabılırız....

destegin icin cok tesekkur ederim, cok guzel kilo vermishsin insaallah devami gelsin, 3 yil once 60 kiloydum. cok uzun sureli vitamin tedavisinden sonra aldim kilolari, ama simdi kurtulmak istiyorum, burdaki birlik muthish.

seva cım teşekkür ederim eklediğin için bu arada şu an 79,700 kg

bu hafta regl olduum için fazla çıkar kesin diye düşünüyorum o yüzden bugün pirinç lapası yedim sadece yanında salata tabi ki.. ama

tuzsuz old için zor yedim valla sonunu düşüne düşüne...

bide jillian michaels 2. level de 2. günümdeyim

gruptaki arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ediyorum

arama motorundan bu isimle girdiğinizde bulabilirsiniz

2 saat yürüseniz bu kadar ter dökemezsiniz inanın bana..

bu arada masum cum sende sormuştun bunu arama motorundan isimle girdiğinde jillian michaels topiği ve tüm bilgilere ulaşacaksın en etkilisi bu emin ol

bugunki menum:

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin, dereotu, azicik yumurta

ara: portakal

oglen: sebze yemegi, 2 yk yogurt

ikindi: 10 badem, 4 erik

aksam: kucuk bir parca ekmek, yarim dilim kasar peynir( aksam icin cokda ii olmadi peynir ekmek ama canim cekti)

bool su, 2 bardak yesil cay

merhaba arkadaşlar..
birçok diyet araştırdım bende bu listeyi uygulamaya karar verdim..beni de aranıza alır mısınız?
inşallah hep birlikte sağlıklı bi şekilde kilolları veririz..
kilom 79

hayırlı akşamlar herkese :)
benimde bugünkü menüm;
kahvaltı; kepek ekmekle yağsız kaşarlı tost ve kahve
öğle; tavuk baget ve yarım kase yoğurt
ara; 1 elma
akşam; 1 dilim kepek ekmek domates salatalık zeytin ve çay
az öncede 1 elma yedim.
vede 2 fincan yeşil çay 1 fincan kayısılı form çay ve 2 buçuk litre su

çokmu yedim acaba ya ama açlık hissi var biraz bende şimdi :26:

karatayı biraz daha deneyip olmazsa bu diyet deneyebilirim.
lütfen kilo verenler burada paylaşsınlar en azından içimiz umut dolar.
kilo =moral bozukluğu.......

bişey deyil sende saol

seva_10 73kq
parissima-Nerqiz

sirine_44papatya kilo 64

s2000 Lilyum 71.kilo

suslubaykus 72kq

handan 1976 59kilo

ecem3306 kilo 69.200

akasya1612 kilo 60.5

serrasultan kilo 77.7

asude04 kilo 81

vuslatipek kilo 79,700 kg

AyselBaku 104 kilo

renesme kilo 79,

kızlar bu istenin son hali gözden kaçırtdıklarım varsa tekrar yazın

Ben yarın başlayacagım tam olarak inş.
Yarın kilomu yazarım kızancıklar...

bende 1 aydır yapıyorum sımdıkı kılom 88 benıde yazarsanız lısteye sevınırım

benim de mezuniyetimde cübbemin ve balo elbisemin içinde özgüvenim yüksek durabilmek için hazirana kadar 10-12 kilo vermem gerekiyor, yarından itibaren ben de bu diyete başlamaya karar verdim az önce tartıldım 68 kiloyum sizlerinde desteğinizi bekliyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…