• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Ara öğün yokmu diyen arkadaslar, video yu izlememişsiniz sanırım...

Ayca Hanım, acıkırsanız ara öğünlerde , 8-10 badem , 3 kuru kayısı yada 1 meyve , 1 bardak süt tüketebilirsiniz demiş.
Listede de var zaten.. ara öğünleriniz matah bişi olmadıktan sonra,bunları yiyebilirsiniz.. ikindi ara ögününde de isterseniz tost ve ayran var.. daha ne olsun ya... :29:

arkadaslar pekı nescafe ıcmenın bır zararı olur mu kılo vermeye...ben coffe matt lıght ıle hazrlaundıgım nescafeden gunde 2 bardak tuketıyorum da...ondan vazgecmek zor gelıyor hanı::)

$Безымянный.webp

kızlar gelecek pazarertesi yeniden tartılıb yazmayı unutmayın

resmin üzeine tıklayın

Son düzenleme:

Eklentiler

• $Безымянный.webp
    $Безымянный.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:

seva_10 73kq
parissima-Nerqiz

sirine_44papatya kilo 64

s2000 Lilyum 71.kilo

suslubaykus 72kq

handan 1976 59kilo

ecem3306 kilo 69.200

akasya1612 kilo 60.5

serrasultan kilo 77.7

asude04 kilo 81

vuslatipek kilo 79,700 kg

AyselBaku 104 kilo

renesme kilo 79,

kızlar bu istenin son hali gözden kaçırtdıklarım varsa tekrar yazın

listeye bende girmek istiyorum...bugün itibariyle bende diyete başladım....kilom 79 :((

merhaba kızlar bugun sabah tartıldım 71 kilo çıktım :nazar::1: bu diyetle 2 haftada 4 kilo verdim böyle devam edicemm hadi hayırlısı eşim ise 98 kiloya düştü 2 haftada 7 kilo verdi bol su ve hareket sayesinde ...hadi bakalım hepimize kolay gelsin:kkk::nazar::1:

vayy be.. 2 haftada 4 kilo..harika..
peki tam listeye uydun mu suslubaykus..mesela özellikle kahvaltıda..ben kahvaltıda az az çeşiti severim..biraz peynir, iki çatal kaşar, 2 ince dilim salam, 2-3 zeytin..tam menüye uyarsak sadece peynir yememiz gerekiyor..diğer öğüler zaten gayet net..

Bende 78 ile girmiştim.Dogumdan sonra 70 oldum. 1 sene içinde 86 oldum tekrar :60:
1 senede 18 kilo verdim, bi 18 daha vermem lazım :9:

harika...1 senede 18 kilo vermişsiniz..gerçekten tebrik ederim.. doktor kontrolünde mi verdiniz, yoksa kendiniz çabanızla mı?? benimde var o kadar fazlam ve işin kötüsü daha doğum bile yapmadım..neler yaptınız da verdiniz o kiloyu kabataslak bir anlatsanız??

çok soru soruyorum, kusura bakmayın ama bu diyet konusunda ciddi aydınlanmam lazım:1:

kızlar ben de nescafe yı sormustum sıze ama bı cevap yazmamıssınız:(( hanı lıght sut tozu ıle hazrlanan nescafenın bı olumsuzluk yaratr mı...

arkadaslar bu 2.diyet listesinde sebze yemeği diyorya. ben işyerinde bunu basaramam.onun yerine ne tüketsem acaba. sebze falan yesem çiğ.düşünün elimde pırasa :) kemiriyormusum

merhaba kızlar bugun sabah tartıldım 71 kilo çıktım :nazar::1: bu diyetle 2 haftada 4 kilo verdim böyle devam edicemm hadi hayırlısı eşim ise 98 kiloya düştü 2 haftada 7 kilo verdi bol su ve hareket sayesinde ...hadi bakalım hepimize kolay gelsin:kkk::nazar::1:

Tebrikler canım böyle zayıflayanları görünce insan daha da motive oluyo peki merak ettim canım eşin günde kaç litre su tüketti bi de listeye harfi harfine uydunuz mu ??

vayy be.. 2 haftada 4 kilo..harika..
peki tam listeye uydun mu suslubaykus..mesela özellikle kahvaltıda..ben kahvaltıda az az çeşiti severim..biraz peynir, iki çatal kaşar, 2 ince dilim salam, 2-3 zeytin..tam menüye uyarsak sadece peynir yememiz gerekiyor..diğer öğüler zaten gayet net..

canım ben listeye aynen uydum her ögünde kahvaltıda 1 dlm çavdar ekmeği 1 kbr.kutusu kadar peynir bol tere ve maydanoz limonlu 2 gün dişini sıkarsan 3.gün alışıyorsun bu tatlara ben hiç sevmem yeşillik ama artık severek yiyorum herşeyi yerken düşünmedik aldık kiloları :56::9: ee kilolardan kurtulana kadar da biraz sabırlı iradeli olup yola devam etmeliyiz ben kilo verdiğimi gördükçe çok mutlu oluyorum ve acayip motive oluyorum...hesaplarım doğru tutarsa 2,5-3 ay içerisinde tüm kilolarımdan kurtulup hamile kalmadan önceki kiloma dönmüş olucam bence değer kendimizi sıkmaya kilolardan kurtulup 1-2 ayda korumak için dikkatli yemeye devam edersek ondan sonra kahvaltında istediğin çeşitleri aşırıya kaçmadan tüketebilirsin bence...:34:

Tebrikler canım böyle zayıflayanları görünce insan daha da motive oluyo peki merak ettim canım eşin günde kaç litre su tüketti bi de listeye harfi harfine uydunuz mu ??

teşekkürler canım,eşim 3 litre su tüketti ve listeye harfi harfi harfine uyduk eşimin yemeklerini hazır edip saklama kaplarına koydum ki kaçamak yapma şansı olmasın diye:9:ve de çok hareketli bi işi var sürekli koşturmasının da etkisi oldu .bu liste gerçekten %100 işe yarıyor ...bence deneyince sende göreceksin...:34:

teşekkürler canım,eşim 3 litre su tüketti ve listeye harfi harfi harfine uyduk eşimin yemeklerini hazır edip saklama kaplarına koydum ki kaçamak yapma şansı olmasın diye:9:ve de çok hareketli bi işi var sürekli koşturmasının da etkisi oldu .bu liste gerçekten %100 işe yarıyor ...bence deneyince sende göreceksin...:34:

Anladım canım tebrikler inş en kısa zamanda hepimiz ulaşmak istediğimiz kiloda oluruz,benim öğlen yemeği biraz sorun oluyo kursum var kurstan geliyorum eee annnecimden de isteyemiyorum bana köfte hazırla diye ama yapacam bnde hazır edip dlaba saklayacam bende başaracammmmm :))

Anladım canım tebrikler inş en kısa zamanda hepimiz ulaşmak istediğimiz kiloda oluruz,benim öğlen yemeği biraz sorun oluyo kursum var kurstan geliyorum eee annnecimden de isteyemiyorum bana köfte hazırla diye ama yapacam bnde hazır edip dlaba saklayacam bende başaracammmmm :))

evet canım işte bu kararlılıkla yola çıkarsan asla vazgeçmezsin...:kkk::46:köfteni tavuğunu akşamdan hazırlayabilirsin hemen ısıtıp yersin sana da kolaylık olur öbür türlü erinir insan zaten açsın gelmişsin bide yemek hazırlamakla ugraşmayıp evde ne varsa ondan yersin böylece diyette başlamadan bitmiş olur ama kararlı olur ve yiyeceklerini önceden hazırlarsan diyetine düzenli bi şekilde devam edersin tatlım.ben eminim başaracağına...:46::nazar:

evet canım işte bu kararlılıkla yola çıkarsan asla vazgeçmezsin...:kkk::46:köfteni tavuğunu akşamdan hazırlayabilirsin hemen ısıtıp yersin sana da kolaylık olur öbür türlü erinir insan zaten açsın gelmişsin bide yemek hazırlamakla ugraşmayıp evde ne varsa ondan yersin böylece diyette başlamadan bitmiş olur ama kararlı olur ve yiyeceklerini önceden hazırlarsan diyetine düzenli bi şekilde devam edersin tatlım.ben eminim başaracağına...:46::nazar:

İnşallah canım bende başaracağıma inanıyorum ama özellikle akşam gezmelerede filan çeşit çeşit pastlardan da uzak durabilirsem tam olacak ama artık söz yemiycemmm ve başaracammm :)

Bi de son bişey soracam canım köfteyi ve tavuğu nasıl hazırlıyorsun hemen kalkıp hazırlayayım :))

İnşallah canım bende başaracağıma inanıyorum ama özellikle akşam gezmelerede filan çeşit çeşit pastlardan da uzak durabilirsem tam olacak ama artık söz yemiycemmm ve başaracammm :)

Bi de son bişey soracam canım köfteyi ve tavuğu nasıl hazırlıyorsun hemen kalkıp hazırlayayım :))

canım ben köfteyi köfte harcı ile hazırlıyorum ve tavayı yakmayacak kadar azcık bi yag koyup teflon tavada kızartıyorum,tavuğu ise tavuk göğsü olarak alıyorum ve 1 cm kalınlığında enlemesine olarak kesip kekik ve k.biber pul biber ile harmanlayıp tavada yağsız kızartıyorum veya tavuk göğsünü avuç içi kadar parçalara ayırıp haşlıyorum daha sonra üstüne karabiber serpiyorum yerken birazda tuz ben bu şekilde hazırlıyorum canım umarım yardımcı olabilmişimdir:34:

bu arada bu erik dediği ne oluyor. erik kurusu falanmı var
evet kuru erik canım
harika...1 senede 18 kilo vermişsiniz..gerçekten tebrik ederim.. doktor kontrolünde mi verdiniz, yoksa kendiniz çabanızla mı?? benimde var o kadar fazlam ve işin kötüsü daha doğum bile yapmadım..neler yaptınız da verdiniz o kiloyu kabataslak bir anlatsanız??

çok soru soruyorum, kusura bakmayın ama bu diyet konusunda ciddi aydınlanmam lazım:1:

Doktora gitmedim.Kendim verdim canım.
Öncelikle haftada en az 4 gün 45 dk. spor..şu sıralar saldım ama... :1:
birde kalori sayıyordum ama oda bi yere kadar oluyor :44:
şimdide bu listeyi yapıyorum.
abur cuburu kestim,ekmeği azalttım, saat 8 den sonra yemiyorum ve günde en az 2 lt.su + yeşilçay falan işte...
kızlar ben de nescafe yı sormustum sıze ama bı cevap yazmamıssınız:(( hanı lıght sut tozu ıle hazrlanan nescafenın bı olumsuzluk yaratr mı...
hiçbir bilgim yok :50:
arkadaslar bu 2.diyet listesinde sebze yemeği diyorya. ben işyerinde bunu basaramam.onun yerine ne tüketsem acaba. sebze falan yesem çiğ.düşünün elimde pırasa :) kemiriyormusum

tavuk şiş söyle kendine dısardan

Back
X