Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

insallah cnm ama okta zayıflık güzel değil tabi sen kendini vücudunu tanıyosun hangi kilo yakışıyosa o kiloda ol cnm tabikide

Son düzenleme:
insallah cnm ama okta zayıflık güzel değil tabi sen kendini vücudunu tanıyosun hangi kilo yakışıyosa o kiloda ol cnm tabikide

MERHABA month

bizi diger topikde hep burayı anlatıyorsun bende bi deneyeyim dedim başarabilirmiyimki listeye baglıu kalabilirmiyim kilo verebilirmiyim bilmiyorum bendede günde 3 litre su içme olayı yok onu nasıl basaracam bilemiyorum

kızlar bu diyet çok gerçekten pazar günü 71.2düm bu sabah tartıldım 68.7üm ama 8.seans callanetics egzersizleri yaptım arada ip atladım sadece 1 kez 47dk leslie yaptım 6dan sonra kesinlikle bişey yemedim hepsi bi bütün bence insallah haftayada bu kadar veririm 1 kilo bile versem razıyım normalde çok zor kilo veren birisiyim ama bu diyete devam listeyi hergün girip yazmıyorum çünkü aynı şeyleri yiyorum aynen uyuyorum 2.listeye pazartesi baslıycam kısmetse değiştire değiştire yapıcm insan zaten 1 ay bıkar aynı şeyleri yemekten 2.liste değişik

bende içemiyodum ama artık alıştım içmeden duramıyorum su içtikçe içesim geliyo ben içtiysem sende içersin cnm ben listeye aynen uyuyorum dışına çıkmıyorum sade tere bulamadı roka yiyorum bide bazen portakal yerine 2 tane mandaline iyiyorum baskada bideğişiklik yapmıyorum1 ay sonunda bende çok merak ediyorum bakalım ne kadar vericem 8 kilo vermeyi beklemiyorum zaten aslada veremem çok tembel bi metobalizmam var bugün 3 gün oldu wcye çıkmadım daha 4,5 kilo versem razıyım bünyeden bünyeye değişiyo kilo vermek herkezin metabolizması farklı çalışıyo cnm..bi dene bence güzelde bi diyet tost bile var günde 4 dilim ekmek daha ne olsun ama 6dan sonra kesinlikle bişey yeme artık ben yemiyorum çok acıkıyorum ama zamanla alışıcak insallah

kızlar selam,

bugün herşey çok güzel gitti,ne olduysa akşam üzeri 2 komşumun birden kek ve brownie getirmesiyle başladı sanırım diyetimi sabote etmeye çalışıyorlar:))
ben de akşam yemeği yemeyerek şekersiz çayla beraber 1,5 dilim brownie ve bir dilim kek yedim
sonra vicdan azabı duyarak koşu bandına çıktım ve Yalan Dünya eşliğinde 45 dakika hızlı tempo yürüdüm

evet,bugün yediğim haltlar:

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
roka,nane,maydanoz
2 yeşil biber,domates

öğlen
1 haşlanmış,derisi alınmış tavuk budu
yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek
5 kaşık yoğurt

ikindi
yağsız beyaz peynirli tost
1 küçük bardak portakal suyu
5 adet badem

veeee akşam
1,5 dilim brownie
1 dilim kek
şekersiz çay
2 kuru kayısı+2 kuru erik+10 badem

vicdan azabından çoktan kurtuldum,artık önümüzdeki maçlara bakacağız
sevgiler

bugünkü listem kızlar,
ilk olarak 1,5 bardak su

sabah: peynirli 1 tost

ara: şekersiz çay ve 7 tane yulaflı bisküvi

öğle: 1 kase çorba,5 kaşık bakla yemeği,üç kaşık yoğurt, 2 tane dolma

akşam: 2 kaşık kısır,5 tane patates kızartması(yoğurtlu), 1 kaşık et türlüsü,çay

2,4 litre su ve 3 bardak yeşilçay

merhaba kızlar, hepimize iyi haftasonlarıı diliyorum, bugün haftasonu diye tam buğday ekmeğiyle klasik peynir zeytin domates yumurta kahwaltısı ettim, demin çok acıkır gibi oldum 3-4 badem attım ağzıma, genelde listeye uymaya gayret ediyorum, birazdan çorba ve kıymalı karnabahar yaptım ondan yiycem öğlen yemeği olarak,,, bol su içiyorum,, bunun yanında, ewde koşu bandım war , ona binicem yarım saat, bir de çaykurun burcumm diye yeşilçayı çıkmış küçük teneke kutusundan aldım fiyatı gayet uygun ve içimi gayet hoş hiç acılık elşilik yok, günde kocaman 2 kupa da ondan içiyorum,,, Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ... ewde koşu bandı war ama tartı yok şaka gibi bi tane var ama o da yanlış tartıyo gibime geliyo neyse napıyım artık, kıyafetlerimden anlaşılıyo gibi sanki 1-2 kilo hafifledim gibi tez zamanda şunlardan kurtulsam fakir doyurmak istiyorum ya

valla en büyük hayalim aslında bugün başlıcaktım ama tam karar verememiştim ne yapacağıma o yüzden napsam şimdimi yoksa pazartesimi başlasam acaba :)

bence 2 günü kendine ayır istediyin ne varsa ye ki diyete başlıyandan sonra gözün qalmasın bazaretesinden başlarsın inş

kızlar merhaba, burda yazılanları görünce içime bir umut doğdu,benimde 5 kg fazlam var,bu diyeti yapabilirim ama endişe ettiğim noktolar var, kpss ye hazırlanıyorum dolayısıyla ders çalışıyorum halsiz ve yorgun olmamam lazım,ben 2 ayda 5 kg veriyim, yavaş olsun sağlıklı olsun enerjik kalarak olsun ......bu diyetle bu mümkünmü halsiz düşen kan değerleri düşen saçları güçsüzleşen var mı ?

bugunki menum:

sabah: 4 yk musli, 1sb sut

ara: portakal

oglen: 4 yk ispanak

ikindi: 1sb sut, 4 erik, 10 badem

aksam: yogurtlu kereviz salatasi

kızlar menüye aynen uyuyorum ama yerkende düşünmüyo değilim günde 4 dilim ekmek çok değilmi sizce sabah 1 dilim var öğlede 1 dilim var bide ikindide 2 dilimden tost yapıyoz ettimi 4 dilim sanki fazla gibi geliyo bana sizce:26:

kızlar bu sabah tartıya çıkayım bakalım dedim bide ne göryim 81,1 kg
geçen hafta 80,5 kg idim ve reglim yeni bitti

listeye de uymaya çalıştım hatta bazen yiyemediğim öğünler oldu.. ama en azından sabit bekliyordum sizce bu neden olmuş olabilir

tamamen depresyona girdim valla....diyeti bırakmadım ama motivem bozuldu...akşamdan beri de ağlıyorum zaten.........

dün anneme gittik ve annem kurabiye yapmak istiyorum deyince ben yapim yeni yapmıştım çok güzel oldu dedimm.... bu arada yaptığım hiçbirşeyi ailem beğenmez....

neyse kurabiyeyi yaptım çok da güzel kabardı tadı da güzel ama yine eşim, babam,kardeşim bir sürü laf söylediler.........

sırf yesinler diye diyetteyken uğraşıyorum.. işten gelmişim.gece kızımdan dolayı sürekli uykusuz kalmışım bide üstüne alaya alınmAK HAKARET gibi geldi.....şu an hala çok

kötüyüm sabah eşimle kavga ettik ama o benden daha üstün çıktı yine.........................................................

anlayacağınız çok kötüyüm yardımınıza ihtiyacım var.....anlatacak kimsemde yok..................

selammm cnmm
noldu böyle toplan bakalım eger diyetini tam yaptıysannn boşa üzülme muhtemelen ödem vardır bünyendee
yada spor filan yaptıysan bu süredee spora yeni başlayıncada oluyor çünkü, yada çok sık uyandıysan geceleri
dünyanın sonu degilki cnm
artıda çıkcaksın , veremediign haftalarda olacakk üzmee kendini bunun için
unutmaaa diyet yolculgu uzun ve meşakatli bir yolll ,inişli çıkışlı
amaa sonunda ki zaferr herşeye degerrr

digerleir içinde sıkma canını lütfennn
bazne hepimizin oluyor böylee yıkım anlarııııı
birazzzzz rahatlamaya çalış lütfennn:)

evde koşu bandım ,bisikletim, stepim, mekik aletim var ve zayıflaaaaaaaa

25 yaşında 70 kiloyum ve zayıflamak zorundayım zayıflamak istiyorum diyemiyorum zayıflamak zorundayım

çünkü 2010 temmuzda 58kg ile evlendim gelinliğimi giydiğimde kilom idealdi. 2011 şubatta hamile kaldım ve gelsin kilolar oldu am keyften değil hamileliğin rutin kiloları değildi benimkiler çok zor ve çok tahlikeli bir hamileleik geçirdim 6ay boyunca hergün aşırı kanamalı bir hamileliğim oldu ve 10 kez düşük tehlikesi atlattım son 2 aşırı kanamamda hayati tehlikemde vardı hergün serum ve iğnem vardı ilk aylarda sayıyırdum bir ayda 23 lt serum 45 tane iğne vurundum ama sonra çok moralim bozuluyor diye saymayı bıraktım ve hiç kımıldamadan hep yattım sabaha kadar sağıma yattıysam gecceye kadar düz tekrar sabaha kadar soluma yattım bu kadar kımıldamak bile fazla geliyordu ama mucize eseri olarak nefes almaya devam ettik ben de bebeğimde amaaaaa hamileliğimin 6ayında rutin bir kontorlde bebğimin kalbinin atmadıgını öğrendim ve sanki dünyada dönmeyi bıraktı o anda ve suni sancılyla gerçekleşen normak çığlık çığlığa bir doğum dogumda ölmeyi okadar çok istedim ki tansiyonum 3 düştü zor toparladılar beni ve ben tek başımaydım dışarıda eşim içeride ben ve doğum yapan ebenin kucağında nefes almayan minik oğlum her doğum sonrası tüm sıkıntıları unutturuan o bebk ağlamsı vardır ya işte onu yaşayamamak asıl sıkıntıların başladıgı andır ve bu acıların yanında annemin göğüs kanseri olması en büyük huzur buldugum insanında moralinin sıfır olması yaslancak bir omuzun olmaması manevi olarak göçtük ve çevremizde eşimin ailesinde o kadar çok canımı yaktılar ki binlerce kez yıkıldık ama hayat devam ediyor derkeeeeen van da deprem oldu 7.2 yıkılan dünyamızın üstüne birde evsiz barksız beş parasız kalışımız oldu güya vanda okullar tatil oldu diye eşimin babasının evine gittik baba evimiz diye gittik ve aşırı yağmurlu bir karadeniz sahilindeki evden resmen kovulduk ve depremin oldugu şehre geri dönüp geldik....neyse konu dağıldı iyice ama ben de öyle çok dağıldım kolay kolay da toparlayamadım kendimi ve toparlamak içinde acilen zayıflamam gerek bende anneyim ve gözyaşları içinde yavrumda bana kalan kilolarım gitsin ki bir anönce kendimi iyi hissediyim ki yeni bebeklerimin olması için tekrar hamile kalayım değil mi

evde koşu bandım ,bisikletim, stepim, mekik aletim var ama aşırı isteksizim bazen coşuyorum herşey benim elimde mutlu oalcağım diyorum düzenli spor yapıyorum bir iki gün ama 3 gün olmuyor zaten bir yıl da aldıgım bu kilolar yüzünde hareketlerim kısıtlanıyor daralıyorum bunalıyorum ağlıyorum motive olamam lazım belki bu forumdaki tüm zayıflama konularını okudum hatta kendimde ddertleşmek için konu açtım ama yetmedi ben ne yapacağım yardım edin

canım olur böyle şeyler..
tamam,sen de hassas bir dönemde olabilirsin..
hala kilo vermiyor görünmenin sebeplerinden biri;eğer hiç spora alışık değilse vücut ve yeni spor yapmaya başladıysan,bacaklarda laktik asit birikip kilolu görünmeye devam edebiliyorsun,benim de başıma gelmişti..ya da sporu aksattıysan,bazı metabolizmalar yeterli spor yapmadan kilo veremiyor ne yazık ki..(bkz.ben)

bu moral bozukluğu üzerine kurabiye olayı tuz-biber olmuştur...belki tartıda istediğin kiloyu görseydin,o zaman sana takılmalarına aldırmayacaktın bile
benim durum daha da rezil;bu akşam 1 koca dilim çikolatalı pasta,3 dilim börek yedim,üstelik mutluluktan ve keyiften tamamen :)) büyük ihtimalle pazartesi tartıya çıktığımda hiç kilo vermemiş görüneceğim..n'apalım sağlık olsun,bundan sonra ciddiyetle yaparız..

böyle küçük şeylere takılma ve sadece dertlerin bunlar olduğu için haline şükret..ben artık hep böyle yapıyorum..
sevgiler

çookkkk teşekkür ederim MASUMMCUM...inan çok ihtiyacım vardı morale..bırakmadım diyeti ama canım çok sıkıldı doğrusu..ben pek spor filan yapan biri değilim zaten sevemedim gitti bi türlü ama anlaşılan sadece diyetle olmayacak bu iş. yarın evde egzersizlere başlıyorum..

tekrar tekrar teşekkürederim toplandım ve yolculuğumuza kaldığımız yerden devam ediyorum

bu arada sen nasılsın hayat nasıl gidiyo..???

tatlım çok sağol desteğin moral verici yazın için..kendimi elimden geldiğince tutmaya çalışıyorum ama dediğin gibi tartıda o rakamı görünce bide etrafımda sizlerden başka

bana destek olan zayıflayacağıma inanan kimse olmayınca çok kötü oldum boşluğa düştüm birden.. dün sabah bi arkadaşım tüm iş arkadaşlarımın yanında SEN GEÇEN

YILDAN BERİ REJİM YAPIYOSUN DA...dedi yani BOŞUNA demeye getirdi ve ben kıpkırmızı oldum çok utandım...

üstüne bide akşamki söylenenler olunca tuzu biberi oldu her şeyin... neyse ki desteğinizle (SEN VE MASUMCUM) toparlandım ve burdayım bende bu arda anladım ki sporsuz

olmayacak evde egzersiz yada dans etmeye (bana daha uygun geliyo) başlıyorum yarın.... hadi hayırlısı.....

senin nasıl gidiyo yaşamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…