inşallah istediğiniz sürede istediğiniz kiloya düşersiniz ya aslında bende buraya hedefim yüksek olsun diye böyle bi çizelge hazırladım .yani 2 olmasada bi 6-7 kilo versem güzel olur kıyafetler daha çok yakışır diye düşündüm :) yorumlarınız için sağolun :)
insallah cnm ama okta zayıflık güzel değil tabi sen kendini vücudunu tanıyosun hangi kilo yakışıyosa o kiloda ol cnm tabikide
MERHABA month
bizi diger topikde hep burayı anlatıyorsun bende bi deneyeyim dedim başarabilirmiyimki listeye baglıu kalabilirmiyim kilo verebilirmiyim bilmiyorum bendede günde 3 litre su içme olayı yok onu nasıl basaracam bilemiyorum
öhöm..şey ya çikolata işini nasıl yapsakki acaba?
valla en büyük hayalim aslında bugün başlıcaktım ama tam karar verememiştim ne yapacağıma o yüzden napsam şimdimi yoksa pazartesimi başlasam acaba :)
kızlar bu sabah tartıya çıkayım bakalım dedim bide ne göryim 81,1 kg
geçen hafta 80,5 kg idim ve reglim yeni bitti
listeye de uymaya çalıştım hatta bazen yiyemediğim öğünler oldu.. ama en azından sabit bekliyordum sizce bu neden olmuş olabilir
tamamen depresyona girdim valla....diyeti bırakmadım ama motivem bozuldu...akşamdan beri de ağlıyorum zaten.........
dün anneme gittik ve annem kurabiye yapmak istiyorum deyince ben yapim yeni yapmıştım çok güzel oldu dedimm.... bu arada yaptığım hiçbirşeyi ailem beğenmez....
neyse kurabiyeyi yaptım çok da güzel kabardı tadı da güzel ama yine eşim, babam,kardeşim bir sürü laf söylediler.........
sırf yesinler diye diyetteyken uğraşıyorum.. işten gelmişim.gece kızımdan dolayı sürekli uykusuz kalmışım bide üstüne alaya alınmAK HAKARET gibi geldi.....şu an hala çok
kötüyüm sabah eşimle kavga ettik ama o benden daha üstün çıktı yine.........................................................
anlayacağınız çok kötüyüm yardımınıza ihtiyacım var.....anlatacak kimsemde yok..................
kızlar bu sabah tartıya çıkayım bakalım dedim bide ne göryim 81,1 kg
geçen hafta 80,5 kg idim ve reglim yeni bitti
listeye de uymaya çalıştım hatta bazen yiyemediğim öğünler oldu.. ama en azından sabit bekliyordum sizce bu neden olmuş olabilir
tamamen depresyona girdim valla....diyeti bırakmadım ama motivem bozuldu...akşamdan beri de ağlıyorum zaten.........
dün anneme gittik ve annem kurabiye yapmak istiyorum deyince ben yapim yeni yapmıştım çok güzel oldu dedimm.... bu arada yaptığım hiçbirşeyi ailem beğenmez....
neyse kurabiyeyi yaptım çok da güzel kabardı tadı da güzel ama yine eşim, babam,kardeşim bir sürü laf söylediler.........
sırf yesinler diye diyetteyken uğraşıyorum.. işten gelmişim.gece kızımdan dolayı sürekli uykusuz kalmışım bide üstüne alaya alınmAK HAKARET gibi geldi.....şu an hala çok
kötüyüm sabah eşimle kavga ettik ama o benden daha üstün çıktı yine.........................................................
anlayacağınız çok kötüyüm yardımınıza ihtiyacım var.....anlatacak kimsemde yok..................
selammm cnmm
noldu böyle toplan bakalım eger diyetini tam yaptıysannn boşa üzülme muhtemelen ödem vardır bünyendee
yada spor filan yaptıysan bu süredee spora yeni başlayıncada oluyor çünkü, yada çok sık uyandıysan geceleri
dünyanın sonu degilki cnm
artıda çıkcaksın , veremediign haftalarda olacakk üzmee kendini bunun için
unutmaaa diyet yolculgu uzun ve meşakatli bir yolll ,inişli çıkışlı
amaa sonunda ki zaferr herşeye degerrr
digerleir içinde sıkma canını lütfennn
bazne hepimizin oluyor böylee yıkım anlarııııı
birazzzzz rahatlamaya çalış lütfennn:)
canım olur böyle şeyler..
tamam,sen de hassas bir dönemde olabilirsin..
hala kilo vermiyor görünmenin sebeplerinden biri;eğer hiç spora alışık değilse vücut ve yeni spor yapmaya başladıysan,bacaklarda laktik asit birikip kilolu görünmeye devam edebiliyorsun,benim de başıma gelmişti..ya da sporu aksattıysan,bazı metabolizmalar yeterli spor yapmadan kilo veremiyor ne yazık ki..(bkz.ben)
bu moral bozukluğu üzerine kurabiye olayı tuz-biber olmuştur...belki tartıda istediğin kiloyu görseydin,o zaman sana takılmalarına aldırmayacaktın bile
benim durum daha da rezil;bu akşam 1 koca dilim çikolatalı pasta,3 dilim börek yedim,üstelik mutluluktan ve keyiften tamamen :)) büyük ihtimalle pazartesi tartıya çıktığımda hiç kilo vermemiş görüneceğim..n'apalım sağlık olsun,bundan sonra ciddiyetle yaparız..
böyle küçük şeylere takılma ve sadece dertlerin bunlar olduğu için haline şükret..ben artık hep böyle yapıyorum..
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?