tebrik ederim çok iyi yapdın ben ne yaptım şimdi biliyormusun cocuk uyudu diye rahatladım gelib bilgisayar karşısında oturub bi bardak çay ve biskuit yedimohhh yaşasın kendimi tuttum bişey yemedim şuan eşim yedi ben sadece 1 fincan şekersiz çay içtim
ohhh yaşasın kendimi tuttum bişey yemedim şuan eşim yedi ben sadece 1 fincan şekersiz çay içtim
tebrik ederim canım çok sevindim senin adına inş hep böyle devam edersinben şimdi bi bardak çay ve biskuvi yedim sabahdan diyete başlıyorum diye kendime bu akşam için izin verdim offfffffffffffff kara günlerimbaşladı yine
bu diyet gercekten işe yarıyor. 4 günde 2.5 kg verince emin oldum.yalnız ben günde 4 litrede su içiyorum. 2 ay yapacagım.tam gaz kızlar bitecek bu ızdırak yaza fit formda gireceğiz.
bugun benım 18.gunum bıttı bu kadar gunde sadece 1 adet petıtbeure bıskuvının yarısını yedım (paketın degıl tabıkı 1 tanenın yarısı) tek kacamagım bu ve sanırım 5 kusur kılo gıttı bu dıyet gercekten ıse yarıyor bugunde kacamaksız devam yalnız ben 1 ay boyunca 1. beslenme lıstesını sonrakı ay ıkıncı beslenme lıstesını yapıcam. kabızlıkla ılgılıde bır sorunum henuz yok, sporada devam hepınıze tartıda bolbol eksılmeler dılıyorum ...
bugun benım 18.gunum bıttı bu kadar gunde sadece 1 adet petıtbeure bıskuvının yarısını yedım (paketın degıl tabıkı 1 tanenın yarısı) tek kacamagım bu ve sanırım 5 kusur kılo gıttı bu dıyet gercekten ıse yarıyor bugunde kacamaksız devam yalnız ben 1 ay boyunca 1. beslenme lıstesını sonrakı ay ıkıncı beslenme lıstesını yapıcam. kabızlıkla ılgılıde bır sorunum henuz yok, sporada devam hepınıze tartıda bolbol eksılmeler dılıyorum ...
arkadaşım dr ayça kaya bir programında kendisine gelen bir hastanın daha fazla kilo vereyim diye günde 6 lt su içtiğini öğrenince hemen tahlilleri yapılmış ve sonuçta böbreklerinin çok fazla hasar gördüğünü tespit ettiklerini anlatmıştı. günde en fazla 3 lt su deniyor fazlası zarar.. tabi yine sen bilirsin
kızlar merhaba herkese kolaylıklar diliyorum,, bu sabah 2.listeye başladım, sabah 4 yemek kaşığı müslinin üstüne 1 bardak light süt döktüm , bi de portakal yedim, üstüne yeşilçay içtim , ekmek yenilmeden de doyuluyor , ben yaptıysam bunu herkes yapar yani
öğlen: 4 yemek kaşığı etli pazı yemeği, belki 3 yemek kaşığı bile olabilir, 3 ççatal havuç salatası ama yemeğim yarım kaldı şimdi bi çorba salata felan yiyicem,
akşam da çorba salata yoğurt hazırladım, dayanırsak başarıcazz başka bi yol ve kurtuluş göremiyorum bu dietten başka bi yol denemicem artık, yıllardır istanbulun en ünlü diyetisyenlerine doktorlarına döktüğüm milyarlar...hepsi boş yani...ayça kaya nın listesi beni bunalımdan kurtardı şükür, başlangıc kilom 75 bu arada
akşam gene yazarım ,,herkese kolay gelsin
selam kızlar ben 17 yaşındayım 164 boyundayım ve 61.5 kiloyum .baktım kilo aldı başını gidiyo aranıza katılayım dedim.bu listeyi yeni gördüm .gayet güzel bi listeye benziyo hem hızlı kilo verdiriyomuş hemde sağlıklıymış .bakalım bende başarabilecekmiyim
kızlar bugünde öğlene yumurta haşlıycam 1 tanemi 2 tanemi haslasam bilemedim:26:
hoş geldin canımbaşarırsın inş
selam kızlar ben 17 yaşındayım 164 boyundayım ve 61.5 kiloyum .baktım kilo aldı başını gidiyo aranıza katılayım dedim.bu listeyi yeni gördüm .gayet güzel bi listeye benziyo hem hızlı kilo verdiriyomuş hemde sağlıklıymış .bakalım bende başarabilecekmiyim
cnm boyuna göre kilon gayet iyi en fazla 2 kilo versen yeter diyet yapmaya bile gerek yok dikkat et yeter keşke bende 61 olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?