Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ayyyy tatlım benim üzme canını.. şimdi kendime daha çok kızıyorum şükretmem gerekirken........neyse başına gelenlerden dolayı geçmiş olsun allah daha beterlerini bi daha yaşatmasın ...kilo problemine gelince biz birkil olduk bazen BENİM GİBİağır ağı ya da duararak bazen de süratle fazlalıklarımızdan kurtuluyoruz sende katıl devam edelim yolculuğumuza...

iyidir vuslatcım bendeki iki canavar benii krizlere sokuyor ama napalım
diyet anlamındada herşey yolunda gidiyorrr toparladım tekrardannn

spor olarak lesile sensoni yapmanı tavsiye ederim biiyormusun?

bende buna benzer bir diyet uyguluyorum dr ayçadan çaldım bazı şeyleri çok güzel açıklamış ayda 8 kilo değil 4 kilo versem de olur ,az ve sık yeme üzerine kurulu bir diyet programı .

masumcum sabah ev işlerimi şimdilik hallettikten sonra kendime bakım yapma zamanı geldi diye düşündüm...saçıma bir kür uyguladım ardından internetten jillian michaels 30 day programını yaptım şimdi..birazdan kendime bi kahve yapıp 10 dk lık keyif yapıp işlerime kaldığım yerden devam edicem.....çok yoruldum ama ÇOK MUTLUYUM...

Merhaba arkadaşlar, takip ettiğim kadarıyla düzenli uygulayanlar üstünde etkili bir beslenme listesi.. Geçn hafta b-fite yazıldım. Haftada 5-6 gün gitme şansım var. Yanına bu beslenme modelini de eklediğim zaman bi 3-5-8 - ne olursa artık- kilo kadar hafiflemek için yeterli olur diye düşünüyorum.. Normalde 59 küsürlü kilom ama 60 olarak baz alalım, bakalım 1 hafta sonrasında ne olacak.. Şu bir gerçek ki ne kadar çok paylaşım yaparsak o kadar çok başarılı oluruz.. Yeni gelen arkadaşlar (ben de dahil) sadece bir ceee yapıp kaçmayalım.. Bu arada imkanı olan herkese b-fiti kesinlikle öneririm.. Ben hiç spor yapmayı sevmem ama 30 dakika orada su gibi geçiyor ve eğlenceli gerçekten de.. İnceltme anlamında başarılı olduğu söyleniyor, onu da artık 1 ay sonra göreceğiz..

merhaba kizlar,

bir kac gundrundur yazamadim veya cok kisa yazdim yogunlugumdan dolayi. sukurler olsun bu haftada fena gecmedi. yediklerime mumkun oldugu kadar dikkat etmeye ve diyet listesinede mumkun oldugu kadar uymaya calistim.
pazartesini sabirsizlikla bekliyorum. insallah biraz kilo verebilmisimdir. yarin insallah sabah erkenden tartilip kilo bildirimi yaparim.

banu son iki haftadir hic yok. kilo verenlerin listesini o tutuyordu. acaba banudan haberi olan varmi?

merhaBa kizlar!
ben de bugun diyet kervanina katildim..evlendikten sonra ben ve esim 10-13 kilo aldik, cocugumuz da yok..bugun spor salonuna gitmeye basladik..yag olcumu yapiolardi biz de yapalim dedik..yag oranim %34,metabolik yasim 40 cikti :2: nasil moralim bozuldu anlatamam.boyum 1.70 kilom 75..acayip hirs yaptim,isallah herkes istedigi kilolari verir..ama burada paylasirsak,herkes o gazla daha cok sabreder,yediklerine dikkat eder diye dusunuyorumm bu arada yaglari nasil yakariz

kızlar bu dıyetle 7 kılo verırmıyım sızce??? gunde yarım saat kosu bandıyla tempolu yuruyus de eklıcem

öncelikle,başkalarının dediklerini dinle ama hayatını zindan edecek duruma getirmelerine asla izin verme..
canım ya,sporsuz asla verimli bir sonuç alamazsın.
spor sevmiyorsan bile yürüyüşü güzel bir hale getirmeye çalış,sadece hergün yapılan bir saatlik yürüyüş bile seni nasıl zayıflatacak,gözlerine inanamayacaksın.
ben artık spor yapmadığım gün kendimi rahatlamış hissetmiyorum,spor sonrası duş ve bitki çayı faslı süper keyifli geliyor bana..

ben napayım,yeni ev aldık onun tadilatları ile uğraşıyorum,işim çok yani anlayacağın(
son 2 gündür ben de diyet falan yapmıyorum,şansa bak tartım da bozulmuş:))
ama yarın itibarıyla ben de yeniden eski düzene dönüyorum,hafif yediğimde kendimi daha iyi hissediyorum çünkü..

bugün yapmaya başladım tatlım bende yoksa dediğin gibi olmuyo gerçekten..b-fiti veya jillian michaels 30 day programı...sanırım bi arkadaşta bundan bahsetmiş..aksatmadan yapmaya çalışacağım..1. level deyim ama yaparken bilmiyorum başkaları nasıl ama ben kan ter içinde kaldım valla..yarın tam anlamıyla yani ÖĞÜNLERİMİ HİÇ KAÇIRMADAN Kİ BAZEN GÜNDE 2 ÖĞÜN YEMEK YERİM BEN uygulayacağım

sana da kolay gelsin tatlım..

bilmiyorum masumcum biraz açar mısın konuyu...nette baktım biraz egzersiz prog mı sanırım dimi..bende tuğba özay'ın dvd si vardı artık yok gerçi ama bugün başladığım b-fiti prog daki hareketlerde aynısı hatta daha zorlanıyo insan..tuğba özay prog 50 dk diğeri 30 dk..

aslında yürüyüş yapmak istiyorum ama burası küçük çevre ve herkes birbirini tanıdığı için yürüyüş zevkten çok eziyete dönüşüyo benim için..hiç rahat olamıyorum yani..böylesi daha iyi.. hem İNŞALLAH BU KİLOLARDAN KURTULDUĞUMDA NASIL VERDİN DİYENLERE AÇIKLAMAK ZORUNDA KALMAM..

merhabalar ben bugun itibariyle 73,8 olmusum. 79,3 tüm üc hafta icinde. vermem gereken daha cok kilo var. neyse umarim hepimiz veriiriz simdiden herkezi tebrik ediyorum

merhaba kızlar,forumu uzun süredir takip ediyorum ve özellikle diyet gruplarındaki destek mükemmel bende aranıza yeni katıldım ve bugün itibariyle diyete başlamış bulunmaktayım.75 kiloyum ve boyum 1,55 hedefim ise 45 yani önümde uzun mu uzun bi yol var hamilelikte aldığım 30 kiloyu vermem gerekli umarım başarılı olurum.. :18:

merhaba kızlar,

sabah itibariyle 81 kg olmuşum

ilk başladığımda 82,4

geçen hafta 80,5

bu hafta 81 kg geldim

hemen spora başlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…