Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Bütün kilo verenleri tebrik ederim.. Ortalamalar çok güzel.. Ben de bugün beslenme listeme uydum, yanısıra 20 dakika yürüyüş- b-fit ve ebru şallı selülitsavar yaptım..Yarın da kendimden aynı tempoyu bekliyorum.. Sizlerin nasıl geçti günü kızlar?

selam arkadaşlar bende bu rejime uymaya çalışıyorum arada ufak değişikler yapsamda iyi sonuç aldım.91.3 kg iken 84.7 ye düştüm üstelik 17 günde umarım 65 kg ya düşebilirim.

mrh arkadaslar.. bende aranıza yenı katıldım yazıları tam okuyamıyorum oğluşum ızın vermıyo sayfanın basında 1.ve 2. dıye lıste var hangısını kullanıyosunuz.. ve sanırım bu dıyetle kılo verenler var tebrık edıyorum darısı basıma ınş:)

Merhaba hanımlar ben geçen haftadan beri giremedim listeyide yapamadım eğer yapmak isteyen varsa devam edebilir kusura bakmayın bu aralar yoğunluktan ilgilenemiyorum.

slm arkadaşlar.. evlendikten sonra 1,5 yıl içinde 10 kg aldım. bebek düşünüyoruz herkesin dediği sorun yok ama kilo vermen lazım diye..
kilo vermek istiyorum
sizin motiveniz gerekli.... yardımcı olurmusunuz. teşekkürler.

tek liste kullananlarda var. benim gibi donusumlu listeye uyanlarda var. ben bir hafta liste 1i diger hafta ikinci listeye uyuyorum.

12 kilonun 2sini ayran corbasi detoksuyla verdim( bunu hic bir diyete baslamadan yapmistim) diger 10 kiloyuda bu diyetle verdim.

sen kilolarini sanil verdin? ne uyguladin canim

canım 5 gün 5 kg diyetiyle. 103le baslamıştım 92 olmuştum .suan bu diyeti uyguluyorum

kızlar selam,

ben haftasonu gittiğim davet yoğunluğu sebebiyle,pasta,börek,kurabiye..aklınıza ne gelirse yedim..
buna rağmen ne almışım,ne vermişim,hala 60 kiloyum.
gerçi tartımın pili bitmiş,annemde tartıldım,bir de evdeki tartıda tekrar tartılmak lazım..

pazartesi yeniden başladım,bu hafta hiçbir şekilde misafirliğe,davete,vs. gitmeyi düşünmüyorum.
3 gündür gayet iyi gidiyor,hiç kaçamak yok diyette..hemen hergün sporumu da yapıyorum.
bakalım bu hafta sonuç ne olacak..

kilo veren herkesi ayrı ayrı tebrik ederim!
darısı bizim başımıza :))

evet liste gerçekten çok mantıklı bende başlamayı düşünüyorum..herkese kolay gelsin..

herkes çok güzel sonuçlar almış. bende yarından itibaren deneyeceğim bu listeyi. ama kahvaltı ile öğle yemeği arasında bir öğün daha olsa güzel olurdu sanki.
bir ayda 8 kilo vermek süper bişi. inşallah başarırım. herkese kolay gelsin.

internette kaloricetveli diye bir site buldum ve üye oldum. bu siteye hergün yediklerimi yazıyorum. şuanki kilom ve hedef kilomu da yazdığım için ne kadar kalori almam gerektiği ve yazdığım yiyecek ve içeceklere göre günlük kalori ihtiyacıma göre ne kadar fazla yada eksik olduğunu yazıyor.
süper bir site. herkese tavsiye ederim. kimse görmeyeceği için gönül rahatlığı ile yediğim herşeyi yazıyorum. hedef kilom için gerekli kalori miktarını da aşmıyorum. 1 ay bile buna uysam harika sonuçlar alabilirim.

bendemi bu listeye başlıcam yarın :) bakalım nasıl olucakmış :) yaa bişey söylücem bunu bi yarışma haline getirebiliriz aslında haftada belli bir gün tartılma günümüz olabilir .ne dersiniz ??

bendemi bu listeye başlıcam yarın :) bakalım nasıl olucakmış :) yaa bişey söylücem bunu bi yarışma haline getirebiliriz aslında haftada belli bir gün tartılma günümüz olabilir .ne dersiniz ??

aslinda tartilma gunuzmuz var zaten. her pazartesi herkes kilo bildirimi yapiyordu ve 1,2 ve 3uncu seciliyor. nedense son iki haftadir herkes kilo bildirimi yapmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…