- 31 Temmuz 2007
- 904
- 837
- 648
merhabalar,
gune mutlu basladim :) sabah tartildigimda iki kilo vermis oldugumu gorunce coook mutlu oldum. 84dum 82 olmusum.
asude bu 12kgbu diyetle verdim değilmi canım. bend euyguluyorum. bakalım insallah senin gibi veririm bende
12 kilonun 2sini ayran corbasi detoksuyla verdim( bunu hic bir diyete baslamadan yapmistim) diger 10 kiloyuda bu diyetle verdim.
sen kilolarini sanil verdin? ne uyguladin canim
tebrik ediyor ve seniasudecim
Merhaba hanımlar ben geçen haftadan beri giremedim listeyide yapamadım eğer yapmak isteyen varsa devam edebilir kusura bakmayın bu aralar yoğunluktan ilgilenemiyorum.
mrh arkadaslar.. bende aranıza yenı katıldım yazıları tam okuyamıyorum oğluşum ızın vermıyosayfanın basında 1.ve 2. dıye lıste var hangısını kullanıyosunuz.. ve sanırım bu dıyetle kılo verenler var tebrık edıyorum darısı basıma ınş:)
12 kilonun 2sini ayran corbasi detoksuyla verdim( bunu hic bir diyete baslamadan yapmistim) diger 10 kiloyuda bu diyetle verdim.
sen kilolarini sanil verdin? ne uyguladin canim
herkes çok güzel sonuçlar almış. bende yarından itibaren deneyeceğim bu listeyi. ama kahvaltı ile öğle yemeği arasında bir öğün daha olsa güzel olurdu sanki.
bir ayda 8 kilo vermek süper bişi. inşallah başarırım. herkese kolay gelsin.
bendemi bu listeye başlıcam yarın :) bakalım nasıl olucakmış :) yaa bişey söylücem bunu bi yarışma haline getirebiliriz aslında haftada belli bir gün tartılma günümüz olabilir .ne dersiniz ??
bendemi bu listeye başlıcam yarın :) bakalım nasıl olucakmış :) yaa bişey söylücem bunu bi yarışma haline getirebiliriz aslında haftada belli bir gün tartılma günümüz olabilir .ne dersiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?