• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ohhh yaşasın kendimi tuttum bişey yemedim şuan eşim yedi ben sadece 1 fincan şekersiz çay içtim:21::21::21::21::21:
tebrik ederim çok iyi yapdın ben ne yaptım şimdi biliyormusun cocuk uyudu diye rahatladım gelib bilgisayar karşısında oturub bi bardak çay ve biskuit yedim :1:diyete sabahdan başlamayı düşünüyorum

ohhh yaşasın kendimi tuttum bişey yemedim şuan eşim yedi ben sadece 1 fincan şekersiz çay içtim:21::21::21::21::21:

tebrik ederim canım çok sevindim senin adına inş hep böyle devam edersin:49:ben şimdi bi bardak çay ve biskuvi yedim sabahdan diyete başlıyorum diye kendime bu akşam için izin verdim:49:offfffffffffffff kara günlerimbaşladı yine :52:

tebrik ederim canım çok sevindim senin adına inş hep böyle devam edersin:49:ben şimdi bi bardak çay ve biskuvi yedim sabahdan diyete başlıyorum diye kendime bu akşam için izin verdim:49:offfffffffffffff kara günlerimbaşladı yine :52:

hemde ne kara günler kapkara:52::52::52::52::52:

bugun benım 18.gunum bıttı bu kadar gunde sadece 1 adet petıtbeure bıskuvının yarısını yedım (paketın degıl tabıkı 1 tanenın yarısı) tek kacamagım bu ve sanırım 5 kusur kılo gıttı bu dıyet gercekten ıse yarıyor bugunde kacamaksız devam yalnız ben 1 ay boyunca 1. beslenme lıstesını sonrakı ay ıkıncı beslenme lıstesını yapıcam. kabızlıkla ılgılıde bır sorunum henuz yok, sporada devam hepınıze tartıda bolbol eksılmeler dılıyorum ...

kızlar selam,

tartıya çıkmak için sabırsızlanıyorum!haftasonuna az kaldı..
beni tek düşündüren,pazartesi misafirliğe davetliyiz,artık öyle bir dengeleme yapmam lazım ki,bütün haftaki çabam boşa gitmesin..

bugünkü icraatım:

sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
maydanoz+nane+kuzu kulağı

öğle
yarım tavuk göğüs ızgara
salata (yağsız)
5 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ikindi
1 portakal

akşam
2 kepçe mercimek çorbası
3 yemek kaşığı kabak
1 dilim kepekli ekmek
5 kaşık yoğurt

bu aralar Antalya ciddi soğuk,o yüzden spor salonuna gidemedim ama evde 1 saat koşu bandında yürüdüm.
herkese iyi geceler..

bu diyet gercekten işe yarıyor. 4 günde 2.5 kg verince emin oldum.yalnız ben günde 4 litrede su içiyorum. 2 ay yapacagım.tam gaz kızlar bitecek bu ızdırak yaza fit formda gireceğiz.

arkadaşım dr ayça kaya bir programında kendisine gelen bir hastanın daha fazla kilo vereyim diye günde 6 lt su içtiğini öğrenince hemen tahlilleri yapılmış ve sonuçta böbreklerinin çok fazla hasar gördüğünü tespit ettiklerini anlatmıştı. günde en fazla 3 lt su deniyor fazlası zarar.. tabi yine sen bilirsin

bugünkü menüm kızlar;

ilk olarak 1,5 bardak su

sabah:2 dilim kepekli ekmek, 3-4 zeytin,1 kk peynir,şekersiz çay

ara: 1 çay,4-5 çubuk kraker

öğle: 1 kase mercimek çorbası,2 kuru biber dolması,cacık

ikindi: yarim kepekli ekmekten tost ve 1 elma

akşam: 1 kase çorba,1dolma,cacık.

2 litre su..:54:

bugun benım 18.gunum bıttı bu kadar gunde sadece 1 adet petıtbeure bıskuvının yarısını yedım (paketın degıl tabıkı 1 tanenın yarısı) tek kacamagım bu ve sanırım 5 kusur kılo gıttı bu dıyet gercekten ıse yarıyor bugunde kacamaksız devam yalnız ben 1 ay boyunca 1. beslenme lıstesını sonrakı ay ıkıncı beslenme lıstesını yapıcam. kabızlıkla ılgılıde bır sorunum henuz yok, sporada devam hepınıze tartıda bolbol eksılmeler dılıyorum ...

senin adına çok sevindim cnm iradenden dolayı kutluyorum seni:46:bende 1.listeyi 1 hafta 2. haftada 2.listeyi yapıcam değiştire değitire hep aynı şeyleri yemekten sıkılırım 2.liste değişik en azından:56:

tebrik ederim canım inş istediyin kiloya ulaşırsın :49:

arkadaşım dr ayça kaya bir programında kendisine gelen bir hastanın daha fazla kilo vereyim diye günde 6 lt su içtiğini öğrenince hemen tahlilleri yapılmış ve sonuçta böbreklerinin çok fazla hasar gördüğünü tespit ettiklerini anlatmıştı. günde en fazla 3 lt su deniyor fazlası zarar.. tabi yine sen bilirsin

evet katılıyorum bende izlemişdim proqramı 3 litreden fazlası zararlı

kızlar bugünde öğlene yumurta haşlıycam 1 tanemi 2 tanemi haslasam bilemedim:26:

Son düzenleme:
kızlar merhaba herkese kolaylıklar diliyorum,, bu sabah 2.listeye başladım, sabah 4 yemek kaşığı müslinin üstüne 1 bardak light süt döktüm , bi de portakal yedim, üstüne yeşilçay içtim , ekmek yenilmeden de doyuluyor , ben yaptıysam bunu herkes yapar yani :34:
öğlen: 4 yemek kaşığı etli pazı yemeği, belki 3 yemek kaşığı bile olabilir, 3 ççatal havuç salatası ama yemeğim yarım kaldı şimdi bi çorba salata felan yiyicem,
akşam da çorba salata yoğurt hazırladım, dayanırsak başarıcazz başka bi yol ve kurtuluş göremiyorum bu dietten başka bi yol denemicem artık, yıllardır istanbulun en ünlü diyetisyenlerine doktorlarına döktüğüm milyarlar...hepsi boş yani...ayça kaya nın listesi beni bunalımdan kurtardı şükür, başlangıc kilom 75 bu arada :51:
akşam gene yazarım ,,herkese kolay gelsin

kızlar merhaba herkese kolaylıklar diliyorum,, bu sabah 2.listeye başladım, sabah 4 yemek kaşığı müslinin üstüne 1 bardak light süt döktüm , bi de portakal yedim, üstüne yeşilçay içtim , ekmek yenilmeden de doyuluyor , ben yaptıysam bunu herkes yapar yani :34:
öğlen: 4 yemek kaşığı etli pazı yemeği, belki 3 yemek kaşığı bile olabilir, 3 ççatal havuç salatası ama yemeğim yarım kaldı şimdi bi çorba salata felan yiyicem,
akşam da çorba salata yoğurt hazırladım, dayanırsak başarıcazz başka bi yol ve kurtuluş göremiyorum bu dietten başka bi yol denemicem artık, yıllardır istanbulun en ünlü diyetisyenlerine doktorlarına döktüğüm milyarlar...hepsi boş yani...ayça kaya nın listesi beni bunalımdan kurtardı şükür, başlangıc kilom 75 bu arada :51:
akşam gene yazarım ,,herkese kolay gelsin

moralini pozma canım ben bu diyetle 6.500verdim 4 haftada amma sonra boğazıma yenilerek yeniden 3 kilo aldım :49:

selam kızlar ben 17 yaşındayım 164 boyundayım ve 61.5 kiloyum .baktım kilo aldı başını gidiyo aranıza katılayım dedim.bu listeyi yeni gördüm .gayet güzel bi listeye benziyo hem hızlı kilo verdiriyomuş hemde sağlıklıymış .bakalım bende başarabilecekmiyim :D

selam kızlar ben 17 yaşındayım 164 boyundayım ve 61.5 kiloyum .baktım kilo aldı başını gidiyo aranıza katılayım dedim.bu listeyi yeni gördüm .gayet güzel bi listeye benziyo hem hızlı kilo verdiriyomuş hemde sağlıklıymış .bakalım bende başarabilecekmiyim :D

hoş geldin canım :49:başarırsın inş

cnm boyuna göre kilon gayet iyi en fazla 2 kilo versen yeter diyet yapmaya bile gerek yok dikkat et yeter keşke bende 61 olsam:50:

cnm boyuna göre kilon gayet iyi en fazla 2 kilo versen yeter diyet yapmaya bile gerek yok dikkat et yeter keşke bende 61 olsam:50:

inşallah istediğiniz sürede istediğiniz kiloya düşersiniz ya aslında bende buraya hedefim yüksek olsun diye böyle bi çizelge hazırladım .yani 2 olmasada bi 6-7 kilo versem güzel olur kıyafetler daha çok yakışır diye düşündüm :) yorumlarınız için sağolun :)

Back
X