- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.621
- 63
- 28
Ben başlamak istiyorum tek başıma bozarım ilk defa kilo problemi yaşıyorum normalde 45 48 arası gidip gelirdi kilo almaya çalışırdım alamazdım çocuk olmuyo diye doktora gittim sağolsun beni 65 kilo yaptı yanlış teşhis koymuş ve şuan ilaç içmiyorum ve biran önce en azından 55 kiloya geri dönmem lazımKIZLAR DİYETİ BIRAKTIKTAN SONRA BİR KAÇ YIL KİLO ALMADIM AMMA SON BİR YILDA TAM 12 KİLO ALDIM KİLOLARIMDAN KURTULMAK İÇİN GERİ DÖNDÜM BU DİYET ÇOK İYİ BU LİSTEYLE KURTULMUŞDUM KİLOLARIMDAN BU DİYETE BAŞKAMAK İSTİYEN VARMI?
SELAM CANINI SIKMA VERİRSİN KİLOLARI AMMA KESİNLİKLE KARARLI OLMAN LAZIM BEN DE BAŞLAMADIM DAHA BİRLİKTE BAŞLARIZ YARIN UYGUNMU SENİN İÇİN YOKSA PAZAR ERTESİMİ BAŞLAMAK İSTERSİN CUMA GÜNLERİMİZ TARTILMA GÜNÜMÜZ OLSUNBen başlamak istiyorum tek başıma bozarım ilk defa kilo problemi yaşıyorum normalde 45 48 arası gidip gelirdi kilo almaya çalışırdım alamazdım çocuk olmuyo diye doktora gittim sağolsun beni 65 kilo yaptı yanlış teşhis koymuş ve şuan ilaç içmiyorum ve biran önce en azından 55 kiloya geri dönmem lazım
HANKİ DİYET LİSTESİNİ UYGULUYORSUN?Ben dün başladım 57.400 ile 1saat eliptik biiklet ve 30 dk pilates yapıyorum ilk hedef 52 sonra eski kilom 48 ilk doğumda başarmıştım umarım yine olur
Selam yarın başlayabiliriz sabah kahvaltı da ne yemem lazım :) spora da yazıldım bu arada göbek fırladı eritmem lazım :)SELAM CANINI SIKMA VERİRSİN KİLOLARI AMMA KESİNLİKLE KARARLI OLMAN LAZIM BEN DE BAŞLAMADIM DAHA BİRLİKTE BAŞLARIZ YARIN UYGUNMU SENİN İÇİN YOKSA PAZAR ERTESİMİ BAŞLAMAK İSTERSİN CUMA GÜNLERİMİZ TARTILMA GÜNÜMÜZ OLSUN
Haftada 3.5 kilo olanı hani şu yulafli ara öğünü olanHANKİ DİYET LİSTESİNİ UYGULUYORSUN?
1. Saufada diuetler var birini seç bu liste çok bende hiç hayatimda 50 kilo olmamıştım hamileliklere kadar bende varım 3. gün bende sizinle tartı günü cuma ise umarım bol eksiler görürüzYarın sabah (inşallah)
Domates salatalık
2 adet top peynir
Bir adet haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
Bir dilim kaşar peyniri
Bir tatlı kaşığı bal kaymak
2 brdk şekersiz çay
3 dilim buğday ekmeği
Olur mu çok mu :)
Ya ilaçlar iştahımı öyle bi açtı ki anlatamam normalde yemek yemesem aklıma gelmezdi
Anladım boğazına sahip çık diyosun :)) ya nasıl iştir bu zamanında zorla yemek yediriyorlardı şimdi yememem lazım ben onlarla doymam ki yaaaAçlık başıma vurdu sanırsam eksik garip yazmışım neyse ne dediğim anlaşılıyor sanırım
Ben o kadar erken yapamıyorum çünkü eşim 8 de işten geliyor biraz uyumak istiyor 11 de yapabiliyoruzBen kahvaltiyi en geç 08:00de yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?