Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Evet bi ara bu diyeti yapmıştım 1ayda 6kilo vermiştim ilk defa diyet yaptığım için dayanamayıp bırakmıştım ama şimdi gene başlamak istiyorum ayrıca verdiklerimide asla geri almadım arkadaşlar okuz gibi yedim ama almadım

Selam bende yeni katildim siddetle tavsiyem karin ve basen yaglari gittigini farkedeceksiniz gece yatmadan 1 kase pulbiberli limonlu yogurt tuketin.

KIZLAR DİYETİ BIRAKTIKTAN SONRA BİR KAÇ YIL KİLO ALMADIM AMMA SON BİR YILDA TAM 12 KİLO ALDIM KİLOLARIMDAN KURTULMAK İÇİN GERİ DÖNDÜM BU DİYET ÇOK İYİ BU LİSTEYLE KURTULMUŞDUM KİLOLARIMDAN BU DİYETE BAŞKAMAK İSTİYEN VARMI?

Ben dün başladım 57.400 ile 1saat eliptik biiklet ve 30 dk pilates yapıyorum ilk hedef 52 sonra eski kilom 48 ilk doğumda başarmıştım umarım yine olur

Ben başlamak istiyorum tek başıma bozarım ilk defa kilo problemi yaşıyorum normalde 45 48 arası gidip gelirdi kilo almaya çalışırdım alamazdım çocuk olmuyo diye doktora gittim sağolsun beni 65 kilo yaptı yanlış teşhis koymuş ve şuan ilaç içmiyorum ve biran önce en azından 55 kiloya geri dönmem lazım

SELAM CANINI SIKMA VERİRSİN KİLOLARI AMMA KESİNLİKLE KARARLI OLMAN LAZIM BEN DE BAŞLAMADIM DAHA BİRLİKTE BAŞLARIZ YARIN UYGUNMU SENİN İÇİN YOKSA PAZAR ERTESİMİ BAŞLAMAK İSTERSİN CUMA GÜNLERİMİZ TARTILMA GÜNÜMÜZ OLSUN

Selam yarın başlayabiliriz sabah kahvaltı da ne yemem lazım :) spora da yazıldım bu arada göbek fırladı eritmem lazım :)

Mesela bu sabah bir dilim kaşar peyniri bir adet haşlanmış yumurta 5 yeşil zeytin 4 dilim buğday ekmeği domates salatalık 1 brdk çay şeker kullanmıyorum
Öğlen spordan sonra bir kase çorba yanında mevsim salata yedim yağ bir yemek kaşığı az önce tatlı ihtiyacı hissettim :) bir hurma yedim 2 lt su içtim

Yarın sabah (inşallah)
Domates salatalık
2 adet top peynir
Bir adet haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
Bir dilim kaşar peyniri
Bir tatlı kaşığı bal kaymak
2 brdk şekersiz çay
3 dilim buğday ekmeği
Olur mu çok mu :)
Ya ilaçlar iştahımı öyle bi açtı ki anlatamam normalde yemek yemesem aklıma gelmezdi

1. Saufada diuetler var birini seç bu liste çok bende hiç hayatimda 50 kilo olmamıştım hamileliklere kadar bende varım 3. gün bende sizinle tartı günü cuma ise umarım bol eksiler görürüz

Açlık başıma vurdu sanırsam eksik garip yazmışım neyse ne dediğim anlaşılıyor sanırım
Anladım boğazına sahip çık diyosun :)) ya nasıl iştir bu zamanında zorla yemek yediriyorlardı şimdi yememem lazım ben onlarla doymam ki yaaa bir hafta da 3.5 kg diyeti yine fena değil ona başlayım bari :)

Bugün saat 11 de kahvaltı
Bir minik domates :)
4 dilim salata
Çay kaşığı bal kaymak
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Bir dilimin yarısı kaşar peyniri
2 brdk şekersiz çay
Bu saate kadar da 1 lt su içtim
30 dk bisiklet çevirdim
20 dkka yürüyüş

Hmmmm valla benim çocuklar varya erken yapıyorum bide esimden once akşam yemeği yiyorum onunla cocuklar oturuyor aksam 6dan sonra yenmeyecek diyor diyet 5. Günüm tartilmadim daha salı sabahı tartilmayi düşünüyorum bakalım

KIZLAR REQL OLDUĞUM İÇİN SİZE KATILMADIM YARIN BAŞLIYORUM BU GÜN ALIŞ VERİŞ YAPMAM LAZIM BUZ DOLABIMDA DİYETE UYGUN Bİ ŞEY YOKİNŞ BİRLİKTE BAŞARIRIZ TAM 10 KİLO VERMEM GEREKİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…