- 7 Ağustos 2015
- 291
- 269
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yapiyorum canimBu diyete devam eden ya da yapacak olan var mı?
Ayda 8degilde 2 ayda 10kilo verdimBU DİYETLE ayda 8 kg veren var mı gerçekten
Merhaba 1 haftada 3.5 kg olan diyetlemi verdinizKızlar ben bi diyeti uyguladim arada kaçamaklarla ama lesliede ekliyerek 2 ayda 10kilo verdim yeni doğum yapmıştım 7 aylikti bebegim hepsi yağ değil tabi odemde vardı ama sonuç olarak gitti 10kilo ve degisimim iyi oldu şimdi pazartesiye kadar kendime izin verdim pazartesi gene başlıyorum allah izin verirse
Merhaba 2.listedeki diyetlemi basladiniz kilo verdiniz mi bende basliycamdaMrb kzlar bende 5 gün önce başladım ekmeği tamamen kestim günde yaklaşık 2 litre su icebiliyorum ara öğünlerde leblebi yiyorum hem tok tutuyo hemde şu İçmemi sağlıyor şu ana kadar beni en çok zorlayan tatlı krizleri onuda kuru üzümle geçiştirmeye çalışıyorum
Hedefim 7 kg bakalm ise yarayacak mi
umarım hepimiz istedgmz kiloya ulaşrz
Yok bu diyetle zayifladim özellikle sabahları maydonoz yemek acayip ise yaradı diye dusunuyorumMerhaba 1 haftada 3.5 kg olan diyetlemi verdiniz
Yani ayda 8 kg olanla bende onumuzdeki hafta diyetisyene gitmeyi dusunuyorum gidemezsem bende buna basliyayim dukan yapiyorum ama o cok zor hersey yasakYok bu diyetle zayifladim özellikle sabahları maydonoz yemek acayip ise yaradı diye dusunuyorum
Gitme sen bunu uygula ise yarıyor bayaYani ayda 8 kg olanla bende onumuzdeki hafta diyetisyene gitmeyi dusunuyorum gidemezsem bende buna basliyayim dukan yapiyorum ama o cok zor hersey yasak
Özellikle sabah kahvaltisina birebir uyYani ayda 8 kg olanla bende onumuzdeki hafta diyetisyene gitmeyi dusunuyorum gidemezsem bende buna basliyayim dukan yapiyorum ama o cok zor hersey yasak
Merhaba. Diyeti uygulayabildin mi, sonuçlar nasıl merak ettim.Herkese Merhaba,
Bende Ayça Kaya'nın Sayarak Zayıfla adlı kitabını aldım ve bugün diyete başladım.
Herkese başarılı diyetler.
Merhaba yaptin mi diyeti bende baslamayi dusunuyorum kac kilo verdin?Merhabalar ben bu diyete bugün başladım sabaha aç karnına tatildim cuma günü tekrar tartılicam buraya yazarım sonucunu.
Başka yapan var mı bu diyeti
Merhaba canım yaptım ama tam anlamıyla değil 5 günde 1 kg gittiMerhaba yaptin mi diyeti bende baslamayi dusunuyorum kac kilo verdin?