canım bak inan bana bu diyeti harfiyyen uygularsın ve bol su içersin en az 5 kilo eminle verirsin amma dediyim gibi harfiyyen uygularsınkendinden vaz keçme daha güzel sağlıklı olmakdan vaz keçme
pazarerteleri bildirim günümerak etme verirsin gerçekten istiyorsun madam ki önce kafanda bitir kendine 2o kilo verdikten sonra hanki kiyafetleri giye bilirsin onlardan birini göz önüne koy ve bi gün ne olursa olsun seni giyicem de ve bana çok yakışacaksın de işde bu kadar canım inş başarırsın
canım giremediyin bu arada çokmu kilo aldın sen?[/QUOT
Seva hanım motıvasyonunuz ıcın teşekkür ederım.bırde benım yanımda canlı ornek kardesım var 24 kılo verdı.hemde her oğunu dışarıda yıyen ve bunlardan en az bırı mc donalds olan:) ınsallah hep beraber verecez bu kıloları
Canim ben 82 ile baslamistim 73 le birakmak zorunda kalmistim simdi 77 - 76 arasiyim yinede sukur diyorum pazartesi basliyorum yarin anaokuluna giden oglumun sinif piknigi var onu bir atlatayimcanım bak inan bana bu diyeti harfiyyen uygularsın ve bol su içersin en az 5 kilo eminle verirsin amma dediyim gibi harfiyyen uygularsınkendinden vaz keçme daha güzel sağlıklı olmakdan vaz keçme
pazarerteleri bildirim günümerak etme verirsin gerçekten istiyorsun madam ki önce kafanda bitir kendine 2o kilo verdikten sonra hanki kiyafetleri giye bilirsin onlardan birini göz önüne koy ve bi gün ne olursa olsun seni giyicem de ve bana çok yakışacaksın de işde bu kadar canım inş başarırsın
canım giremediyin bu arada çokmu kilo aldın sen?
Tekinberrin tam listeni yazar misin dokuz kilo verdigin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş canım istedikten sonra neden olmasıncanım bak inan bana bu diyeti harfiyyen uygularsın ve bol su içersin en az 5 kilo eminle verirsin amma dediyim gibi harfiyyen uygularsınkendinden vaz keçme daha güzel sağlıklı olmakdan vaz keçme
canım giremediyin bu arada çokmu kilo aldın sen?[/QUOT
Seva hanım motıvasyonunuz ıcın teşekkür ederım.bırde benım yanımda canlı ornek kardesım var 24 kılo verdı.hemde her oğunu dışarıda yıyen ve bunlardan en az bırı mc donalds olan:) ınsallah hep beraber verecez bu kıloları
Canim ben 82 ile baslamistim 73 le birakmak zorunda kalmistim simdi 77 - 76 arasiyim yinede sukur diyorum pazartesi basliyorum yarin anaokuluna giden oglumun sinif piknigi var onu bir atlatayim
3.4 kilo almışsın fazla diyil yine şükr et inş 4 kilo verirsin bi şey deyil ki 4 kilo sadece 2 haftabiz bu yolu artık keçmişiz deyilmi tekinberrin ne yapmamız gerektiyini biliyoruz yeni gelen arkadaşlara örnek olmalıyız kolay gelsin canım
Canim ilk sayfaya git yesil yazili olan ilk diyet
Canim ilk sayfaya git yesil yazili olan ilk diyet
Portakal yaxiyor. İllaki olmali mi.yaz mevsimi malum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yarin sabahtan takir takir yazalim sevaya kilolari azimliyim bende varim sizinleyim bu sefer basaracagim ve yarida birakmayacagim diyen herkes buraya gazamiz mubarek olsun simdiden:)
yok canim ya diyette meyvelerin 1 porsiyonluk degerlerine bak google dan mesela 1 portakal yerine 8 yesil erik gibi mevsime gore degistir tatlim
Bir diyetisyenin vermediği diyet listelerine itibar etmeyin.Diyeti diyetisyen yazar.ayrıca herkesin bazal metabolizması ,fiziksel aktivitesi ,yaşı vs farklı kimse aynı diyetle aynı kiloyu veremez. Ayrıca bu diyet listesi de yanlış ve eksikler çok fazla.herkesin uyması gereken diyet farklıdır.Şok diyetler kısa süreli kilo verdirip daha sonra fazlasını almanıza yol açar.o yüzden bir diyetisyene gitmek varken tvlerde verilen listeleri uygulamaya çalışamayın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?