- 24 Mart 2012
- 17.810
- 4.238
- 423
- 41
Ara öğünde meyve yedim. Kuruyemiş yağlı olduğu için uzak duruyorum bu aşamada. Süt olabilir aklımda olsun kahveyle pek güzel olur:)) Ekmekle pek aram yok kahvaltıda galeta daha çekici geliyo ama ara öğünde de yiyebilirim galetayı:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aksam yemeğimi yedim 7 olmadan, kızım uyusun 30 dk leslie de yapcam. Buraya kadar benim hiç problemim yok, mevzu bundan sonra başlıyo:)) Gece acikirim tatlı krizi gelir:)) Tatil modunda geç de yatıyorum artık, bakalım nolcak
kızım bi senmi çok akıllısın
Burasi dogru ya da yanlis bir amac edenmis insanlarin paylasim alani.gelip gidip yazanlar olacak bunu cok yasadim lutfen polemige girmeyelim tskler diyip gecelim boyle durumlarda.sakiz gibi uzar yoksa bu polemik.
Rica ederim sen eki acabildin mi.tekin acamamis da
bende o yapida bi insanimdir ama diyetimin ilk gunu bi de kalkmis diyetisyen olcakmis bi bilmislikler hoca gibi gecmis basimiza oyle tapmayin boyle yapmayin bu son dur zaten bundan sonra yazarsada virs gelir tirs gider umrum degil
Notunu mu?? Evet resim açıktı zaten bende..
kızım bi senmi çok akıllısın
Hayat yeterince zor. Burda da zorluk çıkarmayalım kendimize. Zaten regl olmuşum sancım var, tatlı yok kola yok abur cubur yok:)))
Kizlar bu hafta isim cok. Ayrica haftasonu yolculuk dugun var aranizda olamayacagim yazdi yazdi gitti diye dysunmeyin istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?