- 24 Mart 2012
- 17.746
- 4.196
- 423
- 41
[video=youtube_share;OZI3RDe0uK4]http://youtu.be/OZI3RDe0uK4[/video]
KIZLAR BEN BU LİSTEYİ KEÇEN CUMA GÜNÜ DOKTORUM PROGRAMINDAN BULDUM
VE BENCE HARİKA Bİ DİYET AMMA TEK BAŞIMA YAPAMIYACAĞIMA GÖRE SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUMKIZLAR GELİN BİRLİKDE YAPALIM HEM DİYETSİYENİN VERDİYİ Bİ LİSTE O YÜZDEN ZARARI OLMAZ VİDEO LİNKİ KOYDUM KIZLAR BAKIN
VE KARARLARINIZI BANA BİLDİRİN BENİMLE AYNI GÜNDE BAŞLAMAK İSTİYEN VARMI ?VARSA BİR-BİRİMİZE DESTEK OLALIM HAFTADA 2 KİLO VERDİRİYORMİŞ LİSTE DİYETSİYEN SÖZLERİNE GÖRE 1 AYDA TAM 8 KİLO SUPER DEYİLMİ YA LÜTFEN KIZLAR BİRLİKDE DENEYELİM CEVABLARINIZI BEKLİYORUM[/B]
Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
videoyu izlemek istiyenler için link koyuyorum
Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Doktorum.kanald.com.tr
Yine başlıyorum yeniden başlıyorum. Okul bitti artık rahat rahat yürüyüş yapıp kendime özel yemek hazirlayabilcem. Sınav döneminde yediğim abur cuburlardan dolayı yine tombul biri oldum çıktım. Arkadaşlar bugünlerde diyete başlamak isteyen varsa beraber başlayalım daha azimli oluruz böylelikle. Benim için hangi diyet olduğu önemli değil zaten artı spor da yapcam 1 ay içinde fit olmam gerek. Bugün başlıyorum ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yine başlıyorum yeniden başlıyorum. Okul bitti artık rahat rahat yürüyüş yapıp kendime özel yemek hazirlayabilcem. Sınav döneminde yediğim abur cuburlardan dolayı yine tombul biri oldum çıktım. Arkadaşlar bugünlerde diyete başlamak isteyen varsa beraber başlayalım daha azimli oluruz böylelikle. Benim için hangi diyet olduğu önemli değil zaten artı spor da yapcam 1 ay içinde fit olmam gerek. Bugün başlıyorum ben
Mrb. Bu liste ile mi 4kiloverdiniz
4 kilo deyil 1 ayda 6.500 vermişdim
evet canım çok haklısın hem kolay bi liste hem tok tutuyo heç acıkmıyor insanbende ara ara bu dyeti yapıp bırakıyorum. ama şu bir gerçek ki hem acıkmıyorsun hemde güzel kilo veriyorsun. zaten günlük evde pişirdiğimiz sebze yemekleri. hazır sebze meyve bollaşmışken gene yapayım dedim.
canım faydasını gerçekten gördüm amma çopuk bıktım ve bıraktımCanim karabugday diyeti yapmissin sanirim bi ara faydasini gordunmu
ben burdayım zaten beraber yapalım
hoş geldinhadi bakalım bende epeydir diyet yapıyorum güya ama spor olmayınca anca yediğimizi yakıyoruz. havalar ısındı bende yürüyüşe başladım.
ben varım.
Bende katılıyorum 72 kiloyum 2 tane cocugum var küçüğü 8 aylık bekaki kiloma inmek istiyorum 58 inşallah birlikte zayıflarız
canım 72 kilosun demek 14 kilo fazlan var her ay 5 kilo vere bilsen yaz sonuna kurtulursun yani 3 ayda hall edersin inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar benide listeye eklermisiniz lütfen.72 kilo ile başlıyorum.hayırlısı olsun inşallah :)
canım bak inan bana bu diyeti harfiyyen uygularsın ve bol su içersin en az 5 kilo eminle verirsin amma dediyim gibi harfiyyen uygularsınMerhaba seva. Ben dün gece ciddi bir kaçamak yaptım son kez diyerek. Bakalım inş son olur, 1 ay içinde 5 6 kilo vermem gerek ama bilmiyorum nasıl yapcam. Okul yeni bitti daha kafamı toparlayamadim bi de evin genel temizliği duruyo ona baslicam. Motive olamıyorum. Senden naber
pazarerteleri bildirim günüHangi gün kilo bildirimi yapabiliyoruz? 20kilo aldım ve nasıl verebileceğimi bilmiyorum
Ben gecen sene sevacim bilir 2 ay gibi bi surede bu diyet sayesinde 9 kilo verdim sonra tasinmalar o bu derken devam edemedim inanin bu diyet cok guzel kilo verdiriyor onemli olan suyu aksatmamak ve bide adet zamanlarimizda hurma yiyiyorduk tatli cikolata istegimiz oldugunda hadi pazartesi kollari siviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?