Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Mrb. Bu liste ile mi 4kiloverdiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende ara ara bu dyeti yapıp bırakıyorum. ama şu bir gerçek ki hem acıkmıyorsun hemde güzel kilo veriyorsun. zaten günlük evde pişirdiğimiz sebze yemekleri. hazır sebze meyve bollaşmışken gene yapayım dedim.

Yine başlıyorum yeniden başlıyorum. Okul bitti artık rahat rahat yürüyüş yapıp kendime özel yemek hazirlayabilcem. Sınav döneminde yediğim abur cuburlardan dolayı yine tombul biri oldum çıktım. Arkadaşlar bugünlerde diyete başlamak isteyen varsa beraber başlayalım daha azimli oluruz böylelikle. Benim için hangi diyet olduğu önemli değil zaten artı spor da yapcam 1 ay içinde fit olmam gerek. Bugün başlıyorum ben

Son düzenleme:

hadi bakalım bende epeydir diyet yapıyorum güya ama spor olmayınca anca yediğimizi yakıyoruz. havalar ısındı bende yürüyüşe başladım.
ben varım.

Bende katılıyorum 72 kiloyum 2 tane cocugum var küçüğü 8 aylık bekaki kiloma inmek istiyorum 58 inşallah birlikte zayıflarız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb. Bu liste ile mi 4kiloverdiniz
4 kilo deyil 1 ayda 6.500 vermişdim

evet canım çok haklısın hem kolay bi liste hem tok tutuyo heç acıkmıyor insan
Canim karabugday diyeti yapmissin sanirim bi ara faydasini gordunmu
canım faydasını gerçekten gördüm amma çopuk bıktım ve bıraktım

hadi bakalım bende epeydir diyet yapıyorum güya ama spor olmayınca anca yediğimizi yakıyoruz. havalar ısındı bende yürüyüşe başladım.
ben varım.
hoş geldin

kızlar hepiniz hoş geldiniz lutfen benim yaptığım hataları yapmayın su ve yeşil çayınızı asla unutmayın su en az 2 yeşil çay sabah 10 felan gibi yani sabah yemeyinden 1 saat sonra içilecek ogle yemeyinden 1 saat sonra akşam da öyle ve sabah gibi veya ögle ve akşam yemekden 3o dak önce en iyisi budur ha unutmadan yemekden sonra içtiyinizde yeşil çayınızı rezeneli ve zencefilli içirsiniz çok daha iyi sonuçlar alırsınız benden demesi kendi tecrübemden biliyorum sonuçta 86 -63 kiloya kadar bu yolu keçdim şu an yaklaşık 5 kilo almış durumdayım amma çok abbartığım için ve yaklaşık 4 ay heç diyet yapmadəğım için ne ise sizi korkutmayım hepinize kolay gelsin

Son düzenleme:
Merhaba seva. Ben dün gece ciddi bir kaçamak yaptım son kez diyerek. Bakalım inş son olur, 1 ay içinde 5 6 kilo vermem gerek ama bilmiyorum nasıl yapcam. Okul yeni bitti daha kafamı toparlayamadim bi de evin genel temizliği duruyo ona baslicam. Motive olamıyorum. Senden naber

Ben gecen sene sevacim bilir 2 ay gibi bi surede bu diyet sayesinde 9 kilo verdim sonra tasinmalar o bu derken devam edemedim inanin bu diyet cok guzel kilo verdiriyo onemli olan suyu aksatmamak ve bide adet zamanlarimizda hurma yiyiyorduk tatli cikolata istegimiz oldugunda hadi pazartesi kollari siviyoruz

canım bak inan bana bu diyeti harfiyyen uygularsın ve bol su içersin en az 5 kilo eminle verirsin amma dediyim gibi harfiyyen uygularsınkendinden vaz keçme daha güzel sağlıklı olmakdan vaz keçme
Hangi gün kilo bildirimi yapabiliyoruz? 20kilo aldım ve nasıl verebileceğimi bilmiyorum
pazarerteleri bildirim günümerak etme verirsin gerçekten istiyorsun madam ki önce kafanda bitir kendine 2o kilo verdikten sonra hanki kiyafetleri giye bilirsin onlardan birini göz önüne koy ve bi gün ne olursa olsun seni giyicem de ve bana çok yakışacaksın deişde bu kadar canım inş başarırsın

canım giremediyin bu arada çokmu kilo aldın sen?

Son düzenleme:
kızlar ne yediklerinizi arada paylaşın olurmu mesela ben yarın ögle için 5 yemek kaşığı karabuğday plavı ve haşlanmış tavuk avcumun içi kadar salata felan yoğurt yemeyi düşünüyorum siz?

Son düzenleme:
Ben de on kiloyu bir yilda zor verdim ama nerdeyse hepsini geri aldim

Tekinberrin tam listeni yazar misin dokuz kilo verdigin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…