Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 kilo vermek istiyorum cnm boyum 1.58 80 kiloyum. yeni evliyim evlendikten sonra bi anda 10 kilo aldım önce 60 olup sonra 55 e inmek istiyorum
Merhaba arkadaşlar sizi böyle azimli görmek beni çok mutlu etti ve bir o kadar kamçıladı:)))Benim sanırım 5 gün oldu başlayalı 2 kilo vermişim ama ben biraz et peynir ve yumurtaya ağırlık veriyorum, bol su içiyorum (kabuk tarçınlı su), yeşil çay bazen, ve sade extra sert kahve:)) Ins sağlıkla ulaşırız istediğimiz kilolara
bu diyeti deneyen varmı hanımlar
ben yaptım değil kilo vermek aldımmm yahuuuu verilmiyor bu diyetle sakın zaman kaybetmeyin.benim gibi zor kilo verenler ..
canım bende çok zor kilo verenlerdemin ama bu diyet ama çok iyi geldi 2 gunde 1 kilo verdim ama senin vucuduna uyum saglamamış olabilir bu diyet
Merhaba arkadaslar. Diyetti kiloydu derken uzuuuuunca suren gezinmelerden sonra buraya rastladim. 5 10 kilo fazlasi olan arkadaslara oyle ozeniyorumki ( kilo vermek icin oyle cok yol denedimki ama olmadi fazlasiyla aldim cok tavsiye edilen bir diyetisyene bile gittim listeyi tutusturup gonderiyordu oda fayda etmedi. Ihtiyacim olan tek sey azim oda bi gelip bi kaciyor. Sayfalari gezerken farkettimki yalniz degilim acayip gaza geldim ve bugun benim icin bi donum noktasi.hep bi gun kilo vercekmisim gibi yapmadigim alisverislerimi yapmaya baslicam kucuk beden biseyler alabilcem evet fazla kilolara elveda.167 boy 87 kilo ile basliyorum pazartesiyi beklemicem . Ihtiyacimiz olan motivasyonu birbirimize saglayacagimiza inaniyorum.liste etkili gibi gorunuyor hadi bakalim hayirlisi :)
Şu diyet listelerinde ki ızgara et olayına acayip uyuz oluyorum kaç kişi hergün evinde ızgara et yapıyo ki. Alternatifini sunun şu ızgara etin. Maddiyatından geçtim ızgaralık alıcan hazırlatıcan. Belki de ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum.
Şu diyet listelerinde ki ızgara et olayına acayip uyuz oluyorum kaç kişi hergün evinde ızgara et yapıyo ki. Alternatifini sunun şu ızgara etin. Maddiyatından geçtim ızgaralık alıcan hazırlatıcan. Belki de ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum.